• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekirse ailem isterse beraber yaşarım..?

Nedense bilmiyorum siz haksız geldiniz söyledikleriniz doğru olabilir ama zaman ve üslup hiç uygun olmamış bir de anca kendini övmüşsün bu çocuğu devamlı ezeceğinin başlangıcı inşallah geri dönmez sana

Bir zamanlar bende güzeldim.Ayrılsaydım 1 ayda bunu atlamazdım. Ayrıca ailen bu evde en fazla 1 ay kalır kelimesini çok çirkin. Bu mantıkla evleneceksen çöpsüz üzüm bulacaksın. Karşı taraf iyi olduktan sonra bu sözler çok ağır kalır. Geçmiş konularda sürtüşmeleriniz varmı bilmiyorum ama orası sadece sizin eviniz değil bunuda bilin senin ailende onun aileside gelebilmeli.

Ayrıca onun ailesi bunu yapmadı. Benimkiler yaptı .OLurda evlenirseniz sakın bu kafada gidipte eş adayınızın midesini bulandırmayın. Şahsen biri bana bu tarz konuşmayla gelse değil evlilik aynı yerde aynı havayı bile solumak istemezdim.

Bir zamanlar bende güzeldim.Ayrılsaydım 1 ayda bunu atlamazdım. Ayrıca ailen bu evde en fazla 1 ay kalır kelimesini çok çirkin. Bu mantıkla evleneceksen çöpsüz üzüm bulacaksın. Karşı taraf iyi olduktan sonra bu sözler çok ağır kalır. Geçmiş konularda sürtüşmeleriniz varmı bilmiyorum ama orası sadece sizin eviniz değil bunuda bilin senin ailende onun aileside gelebilmeli.
Ya gelsinler ama ben fazla ilgilenemem ki çalışıyorum neticede. Ev hanımı olsam neyse.Yoğun bir işim var yorgun argın geleceğim. Hayır bide kendi evleri var düzeni var kendileri düşünür en azından..

Ayrıca onun ailesi bunu yapmadı. Benimkiler yaptı .OLurda evlenirseniz sakın bu kafada gidipte eş adayınızın midesini bulandırmayın. Şahsen biri bana bu tarz konuşmayla gelse değil evlilik aynı yerde aynı havayı bile solumak istemezdim.
Buraya yazıyoruz herhalde ona söyleyecek değilim.

Yıl olmuş 2017.
Yaşlar küçük değil.
Nedir hala evlenirken ailelerden medet ummak?
Zorundalar mı? Siz evleniyosanız, kazık kadar insanlar olarak, sizi bağlar masraflar.
Nişanlınızın ailesi onu büyütmüş, okutmuş gereğini yapmışlar. Beyaz eşyanızı tabiiki de kendiniz alacaksınız.
Düşün emekli insanların hayatından da gün görsünler azıcık.
Nişan atmakla en iyisini yapmışsınız, bu şımarıklıkla evlenilmez.
Tek haklı olduğunuz konu, ailesiyle beraber yaşamak istememeniz konusundaki restiniz.
Onu da "en fazla 1 ay kalabilirler" diyerek aşırı itici bir şekilde belirtmişsiniz.
Benim bir beklentim Yok zaten. Her şeyi yapar ederim.
Ailesi her şeye söz verdi başta sonra paranın gideceğini düşününce nişanlıma bıraktılar. (Bu döneklik oluyor) kimsenin parasında pulunda değilim. Bir hayırlı olsun demedi olsun demedi ailesi. Eşya aldığımda. Olay şu nişanlımın bunu görmemesi.

Ben sana eski tüm konularında olduğu gibi yine aynı şeyi yazacağım. Ayrıl. Ayrılmalısın.
Bu adamda beni huzursuz eden yan çok. İleride çok geç olacak.
Her seferinde barıştın ama bu kez dönme. Bu adamla olmaz olmaazzz

Hayır cidden merak ediyorum ben mi haklıyım o mu ? Bence gayet iyi payladım.
Ben sana eski tüm konularında olduğu gibi yine aynı şeyi yazacağım. Ayrıl. Ayrılmalısın.
Bu adamda beni huzursuz eden yan çok. İleride çok geç olacak.
Her seferinde barıştın ama bu kez dönme. Bu adamla olmaz olmaazzz

Kendiniz ''hayatta hep öyle bir yapım oldu sebebini bende bilemiyorum.. 1 susarım 2 susarım 3. De hep yüzlerine pat pat yani..'' demişsiniz. O yüzden ikaz etme gereği duymuştum. Kalın sağlıcakla
işte sevdiğin adam olunca belli bir yere kadar pat yapmamayı gerektiriyormuş onun için yapmadım.

Yanlış olmuş sözleriniz. Henüz nişanlı iken ailesi hakkında "ben bir aydan fazla misafir etmem,çok acil bir durum olmadıkça"yada "benden fazla birşey bekleme"filan demeniz hoş olmamış. Özellikle de babası ameliyata girmeden önce.
Siz yine istediğiniz gibi davranirdiniz ilerde ama bunu pazarlık yapar gibi ortaya atmanız sizi nişanlınizin dediği gibi "düşüncesiz"bir duruma sokmuş normal olarak..
Herneyse hayırlısı olsun..

Ay bu ne ego boşver iyi olmuş çocuk senden daha iyisine layık. Sen pat diye sevgi yok saygı var diyorsun bu ne saçma Bi konusma. Karşılığında her lafı duyacaksın tabiki. Aynısını o dese sen napardin ??? Neyse güzelliğinde yerindeymis zaten korkma yeni keriz bulursun.

Ay bu ne ego boşver iyi olmuş çocuk senden daha iyisine layık. Sen pat diye sevgi yok saygı var diyorsun bu ne saçma Bi konusma. Karşılığında her lafı duyacaksın tabiki. Aynısını o dese sen napardin ??? Neyse güzelliğinde yerindeymis zaten korkma yeni keriz bulursun.
Üffff bir kapat o ağzını ya.. sanki eski konuları biliyorsunda at bol keseden..

Sen şimdi güzelim diyince negatifleşti millet. Bugün yolda bir afet gördüm, yani ne desem bilemiyorum maşallah diyebildim sadece. Şimdi o buraya konu açsa, ben güzelim dese, güzelim yazması az kalır. Ben çok çok güzelim istediğim bir çok erkeği elde edebilirim yazabilecek kadar güzeldi. Güzelsen seçeneğin fazlalaşıyor dünyanın gerçeği bu. Akıllıysan ayrıca iyi eğitimliysen çok daha fazlalaşıyor. Fırsatları iyi değerlendirirse de güzel bir evlilik yapabilirsin. Güzel kadında bunun bilincindedir, neden güzel birinin güzelim demesi itici geliyor bilmiyorum.
Gençsin, güzelmişsin, aklını kullan içine sinmeyen biriyle evlenme.

Üffff bir kapat o ağzını ya.. sanki eski konuları biliyorsunda at bol keseden..
Sen kimsin de bana kapat o ağzını diyorsun hadsiz !!! Önceki konularını okumaya mecbur muyum ben şimdi açtığın konumu okudum ve bu yargıya vardım. Madem.öyle yazının başında anlatacaksın geçmiş şöyle böyle diye. Sanki herkes burda senin geçmişinle ilgileniyor. Kıza bak. Şimdi sen.kapa o ağzını.

Back