Açık açık soylemeniz iyi olmuş. Ama kendi acinizdan dusunseniz o sizin aileniz için en fazla 1 ay kalırlar dese . Sinir bozucu degil mi?
Yanlış yazmışım canım herhalde yüzük yani..Yüzünü değil keşke yüzüğünü kargoyla gönderseydin
Ailesi sorunlu mu?aranız kötümü yani
Bende bunu anlatmak istiyorum..Ben de kimsenin ailesiyle uzun süreli yaşayamam. 1 ay bile fazla bana. İyi yapmışsın, ailesi gelmek istese 6 ay sizde kalsa kalın diyecek mesela. Beraber yaşayalım dese hayır demeyecek. Sorunluydu zaten aileden ayrılman iyi olmuş.
Nişanlının düşünce yapısı belli. Sen aksi yönde olsun istiyorsun ama en küçük tartışmada ortaya döküyor kendini.Bende bunu anlatmak istiyorum..
yani durup dururken konuyu acmanız sacma olmus, birisi de size sizin aileniz icin aynı seyi soylese inanın siz de rahatsızlık duyarsınız, kırıcı ve hassas bir konu cunku
ama bu kadar sağlam karakterli ve güclü olmanız beni cok etkiledi bunu da soylemeden gecemeyecegim
baskası olsa evlenene kadar canım cicim canım kv canım görümce evlendikten sonra butun kinini buraya kusardıhelal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?