- 25 Ağustos 2022
- 32
- 13
- 18
- Konu Sahibi Elif888900
-
Yok haber veriyorlar neyse ki. Benim ortam yok maalesef ya susup kalıyorum ya da sıvıyorum şakayla karışık maalesef laf sokma kabiliyetim anlık yokMüsait olmayın diyeceğim ama bu tarz bi kv çat kapı geliyordur tahminim. Sürekli maruz kaldıkça siniriniz bozulur anlıyorum. Verin lafı, içinize atmayın ama öfkenizi de yenin. Çok sevdiğim bir laf var: Kime öfkeleniyorsanız, sahibiniz odur diye. Dalgaya mı alıyor sizi, siz daha güzel alın dalgaya, geniş olun. "Deli konuşuyor, konuş deli" olarak görün kvniz konuştukça.
Dinsizin hakkından imansız gelir.
Doğruyu söylemekle sıvamak ayrı şeyler. Uzatmadan tek cümlede bitirebilirsiniz . Ayrıca aileniz hakkında da konuşmasına izin vermeyin konu ne olursa olsun . Benım ailem sizi eleştirmiyor diyip geçin .O yüzde he modumu açıyorum çünkü benim maalesef ortam yok ya susuyorum ya da sıvıyorum sıvadım mı da tam sıvıyorum diye sustum maalesef ama sonra bana dert
Olur, yeter ki içinizde öfke ile biriktirmeyin, hasta edersiniz kendinizi. Söyleyin, ciddiyse ciddi olsun, susup kalmayın da. "Ne demek istiyorsun sen?" çıkışı da olur bak. "Gülünecek ne var bunda, neye gülüyorsun merak ettim söyle ben de güleyim" deyin, "Laf söylemez gibi görünüp alttan alta dokundurduğunun gayet farkındayım ve sıktınız. Ailem hakkında konuşmanızı istemiyorum!" deyin. Bunlar da olur.Yok haber veriyorlar neyse ki. Benim ortam yok maalesef ya susup kalıyorum ya da sıvıyorum şakayla karışık maalesef laf sokma kabiliyetim anlık yok
Aynen laf soksam anlamayacaklar boşa gidecek devam edecekler bir arkadaş sıvamakla doğru söylemek ayrı demiş ama böyle bir çıkış gerektiği düşüncesindeyim bende sanırımOlur, yeter ki içinizde öfke ile biriktirmeyin, hasta edersiniz kendinizi. Söyleyin, ciddiyse ciddi olsun, susup kalmayın da. "Ne demek istiyorsun sen?" çıkışı da olur bak. "Gülünecek ne var bunda, neye gülüyorsun merak ettim söyle ben de güleyim" deyin, "Laf söylemez gibi görünüp alttan alta dokundurduğunun gayet farkındayım ve sıktınız. Ailem hakkında konuşmanızı istemiyorum!" deyin. Bunlar da olur.
Hangi dilden anlayacaklarsa.Aynen laf soksam anlamayacaklar boşa gidecek devam edecekler bir arkadaş sıvamakla doğru söylemek ayrı demiş ama böyle bir çıkış gerektiği düşüncesindeyim bende sanırım
Ahahah oda güzelmiş öyle bişey yapsam ondan önce kocam kalpten gider kalır öyleceHangi dilden anlayacaklarsa.
Benim kv iyi hoş insandır, iyiliği de dokunmuştur pek çok kez ama iğnelidir. "Espri yapıyorum" adı altında neler neler söylediğini anlatsam bitiremem. :) Kalmadı eskisi kadar çünkü gelişine vurdum. Başlarda susuyordum, sessizliğimden anlar ve mahcup olur diye ama kvm sessizliğimden sadece cesaret buldu, ben de sinirlendiğimle kaldım. Sonrasında bir aydınlanma geldi; "Niye ciddiye alıyorum?" dedim. Üzerimde ne kadar etkisi olabilir? Benim ciddiye aldığım kadar etkisi olur ancak.
Bir şeyler konuşurdu, ben telefonu alırdım elime, sonra "Değil mi?" diye sesini yükseltirdi duyduğumdan emin olmak için cümlenin sonunda bana dönerek "He? Bana mı diyon? Duymadım." derdim. Tekrar edecek olurdu "Ay pencereyi kapadım mıydı ben?" der lafını böler kalkar giderdim. Kadın kalırdı öyle ahshsh keyiflendim yav.
Oh içimin yağları eridiiii o kadar bensin kiii hshshshshd bende bir şey derlerse şak diye laf sokarım benden aşırı çekinirler djdjshhdHangi dilden anlayacaklarsa.
Benim kv iyi hoş insandır, iyiliği de dokunmuştur pek çok kez ama iğnelidir. "Espri yapıyorum" adı altında neler neler söylediğini anlatsam bitiremem. :) Kalmadı eskisi kadar çünkü gelişine vurdum. Başlarda susuyordum, sessizliğimden anlar ve mahcup olur diye ama kvm sessizliğimden sadece cesaret buldu, ben de sinirlendiğimle kaldım. Sonrasında bir aydınlanma geldi; "Niye ciddiye alıyorum?" dedim. Üzerimde ne kadar etkisi olabilir? Benim ciddiye aldığım kadar etkisi olur ancak.
Bir şeyler konuşurdu, ben telefonu alırdım elime, sonra "Değil mi?" diye sesini yükseltirdi duyduğumdan emin olmak için cümlenin sonunda bana dönerek "He? Bana mı diyon? Duymadım." derdim. Tekrar edecek olurdu "Ay pencereyi kapadım mıydı ben?" der lafını böler kalkar giderdim. Kadın kalırdı öyle hevesi kursağında ahshsh
Benden de çekinirler. Ektiklerini biçtiler işte bir süre.Oh içimin yağları eridiiii o kadar bensin kiii hshshshshd bende bir şey derlerse şak diye laf sokarım benden aşırı çekinirler djdjshhd
Valla bende biraz deli dolu biriyim. Bana kötü niyetle bir şey denildiğini hissedersem yaşı büyük falan dinlemem lafımı sokarım. Eşimde huyumu bilir. Benim haberim yokken daha en başlarda ailesine söylemiş. “Karımın huyu böyle böyle haberiniz olsun ona bir laf ederseniz bin laf duyarsınız sizde alınmayın bilginiz olsun ona göre hareket edin.” Kocam böyle deyince iyice dikkat ettiler hiçbir şey demezler.Benden de çekinirler. Ektiklerini biçtiler işte bir süre.
Aramız kötü değil, o ilk zamanlardaki hallerini törpülediler. Baktılar oğulları da ben uzaklaştıkça uzaklaşacak kendilerinden, akılları başlarına geldi de arayı iyi tutar oldular benle.
Ben de öyleyim ya; içimde dert etmem hiç, illa söylerim söylemek istiyorsam. Yastığa başımı koyduğumda "Şunu da söyleseydim!" diyeceğim bir şey bırakmam. Ciddi mi gerekiyor, ciddi; şakayla karışık mı gerekiyor, kinayeli, deli muamelesi çekmekse ondan. Hepsini öğretti bu hayat bana sağ olsun ahshsValla bende biraz deli dolu biriyim. Bana kötü niyetle bir şey denildiğini hissedersem yaşı büyük falan dinlemem lafımı sokarım. Eşimde huyumu bilir. Benim haberim yokken daha en başlarda ailesine söylemiş. “Karımın huyu böyle böyle haberiniz olsun ona bir laf ederseniz bin laf duyarsınız sizde alınmayın bilginiz olsun ona göre hareket edin.” Kocam böyle deyince iyice dikkat ettiler hiçbir şey demezler.
Olması gereken bu ya zatennnn. Çocuğunu seven eşinede saygı duyar bence. Bize bir şey demeseler bizde durduk yere ağzımı açacak değiliz yani hahshshsBen de öyleyim ya; içimde dert etmem hiç, illa söylerim söylemek istiyorsam. Yastığa başımı koyduğumda "Şunu da söyleseydim!" diyeceğim bir şey bırakmam. Ciddi mi gerekiyor, ciddi; şakayla karışık mı gerekiyor, kinayeli, deli muamelesi çekmekse ondan. Hepsini öğretti bu hayat bana sağ olsun ahshs
De kardeşim de. Sana dert olacağına ona olsun. Kocan bir şey derse bir posta da ona kayarsın.Haklısınız şimdi annem perde yaptırdı onu duysun yine aynı lafı edecek çünkü ezberlemiş ezbere konuşması var. Bende benim anamın babamın evi var dua et huzurları olsun onlar çıkarsa ailem değil oğlun düşünsün dicem
Neden annenizden babanzdan bukadar bahsediyorsunuz? Alay ediypr saçma sapan cahilce konuşmalar yapıyor. Lütfen ailenizi ezdirmeyin! Annem baban nasıllar sorusuna iyiler teşekkürler demen yeterli bir cevap hata sizde bence. Anlatmayın ..Merhabalar
Bugün kaynanamla otururken benim annemler kirada oturuyor ben babamın evinde oturuyorum aile inşaatı olduğu için ailem yıllardır oturmadı. Neyse kaynanam annemi sordu bende napsın ugrasıyor kış için buzluk doldurmuş bana da verdi filan derken buzluk mu aldı büyük mü filan diye sordu bende çok değil filan dedim oda bi taşınsalar daha küçük yere dedi ve güldü bazen diyorum kötü düşünme ama gerek var mı sonrada sinirleniyorum yani kirada oturuyorlar eşya alıyorlar ne gerek var gibisinden güldü bir keresinde de yine başka birini anlatırken senin baban gibi çalışmazsa para yok dedi ve yine gülmüştü cevap vermiyorum ama sonra bana dert oluyor
Çocuğunu da sevdiğini pek düşünmüyorum her fırsatta yok çocuklara o kadar fedakarlık yapıyorlar değer mi kıymet bilecekler mi ana babasına bakacaklar mı bilmem ne en basiti kira aldıkları ev var ogullarına gel otur demişlikleri yokOlması gereken bu ya zatennnn. Çocuğunu seven eşinede saygı duyar bence. Bize bir şey demeseler bizde durduk yere ağzımı açacak değiliz yani hahshshs
Ya siz ailenize bu olanı biteni anlatsanıza. Hem adamın evinde oturup hem de kızına laf söyleyemezler. Babanıza söyleyin sizi evden çıkarsın. Aslan oğlu adam olup kira ödesin-çalışarak-. Her şeyin bir bedeli olmalı. O boşboğaz kaynananız da oğluyla karşı karşıya gelsin. Kimsesiz gibi davranmayın.Çocuğunu da sevdiğini pek düşünmüyorum her fırsatta yok çocuklara o kadar fedakarlık yapıyorlar değer mi kıymet bilecekler mi ana babasına bakacaklar mı bilmem ne en basiti kira aldıkları ev var ogullarına gel otur demişlikleri yok
Niye cevap vermiyorsun ve niye ailenin bu kadar detayını anlatıyorsun ?Merhabalar
Bugün kaynanamla otururken benim annemler kirada oturuyor ben babamın evinde oturuyorum aile inşaatı olduğu için ailem yıllardır oturmadı. Neyse kaynanam annemi sordu bende napsın ugrasıyor kış için buzluk doldurmuş bana da verdi filan derken buzluk mu aldı büyük mü filan diye sordu bende çok değil filan dedim oda bi taşınsalar daha küçük yere dedi ve güldü bazen diyorum kötü düşünme ama gerek var mı sonrada sinirleniyorum yani kirada oturuyorlar eşya alıyorlar ne gerek var gibisinden güldü bir keresinde de yine başka birini anlatırken senin baban gibi çalışmazsa para yok dedi ve yine gülmüştü cevap vermiyorum ama sonra bana dert oluyor
Acıma canım haddını bılsınMerhabalar
Ailenizin tüm detaylarını anlatmayın sizde.Merhabalar
Ev var ama gel otur diyen yok kirayı alıyorlar niye otur desinler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?