Gerçekten zayıf karakterli bir insan mıyım?

İlaçlara yeni başlamışsiniz dediğiniz gibi biraz zaman geçsin zaten farkındalığınız başlamış umarım kurtulursunuz

Şuan artık kendinizi suçlamanın pişmanlıkların size bir faydası yok. Olmuş o zaman öyle yapmışsınız yanlış veya doğru kime göre neye göre. Kimse sizin yolunuzdan yürümeden size ahkam kesemez. Ama bundan sonrası sizin elinizde artık kendinizi suçlamadan yaptığınız hatalardan ders çıkartıp yolunuza devam edin. Hayat karşınıza ayağınıza takılacak taşları da çıkartacak güneşli günleri de

Daha önce yaşadığınjz başka şeyler mi var kendinize resmen bilerek eziyet ediyorsunuz. Bence bir psikologa da gidin kendinizi niye bu adamla cezalandiriyorsunuz bunun araştırılması lazım

Ankaradaysanız terapist önerebilirim size.. Umarım kurtulursunuz başınızdaki beladan

İyileşmenin birinci adımı yaptıklarınızı kabullenmek. Pişmanlık da onunla beraber geliyor tabi ki. Çok oldu böyle gecelerim.

Derinlerinizde neden bu şekilde davrandığını bulduğunuzda süreciniz tamamlanacak.

Sadece bu yaziyi sen degilde baskasi yazmis gibi düşün. Ne derdin kişiye nasihat olarak

Arkadaşlarınız da size aynı şeyi yapıyor, bu destek olmak değil.
Ve hayır.. kendinize değer vermeye başlarsanız aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamazsınız.
Ben de buna benzer bir ilişki yaşadım. Şiddet küfür yoktu ama çok kısıtlandım yani şu an düşündüğümde kendime çok kızdığım bir ilişkiydi. Çok stresliydi. Resmen ilişkide hiç bir rolüm yokmuş ama olaylar hep benim etrafımda dönüyormuş

Ama ondan hemen sonra eşimle tanıştımSaygı ve sevgi görmek çok güzel gerçekten. 8 senedir de evliyim.
Ama ben de büyüdüm. Kendime değer vermeyi öğrendim.Kendim için en önemli olmayı öğrendim. Yani kimseyi takmayın. İnsan her ilişkiyle birlikte zaten farklı oluyor. Buna çok inanıyorum. Size hakaret eden, sizi zerre kadar kötü hissettiren insanları direkt şutlayın.
Bunları sevdiğiniz birine yapan kişi karşısında bir panter olabilirsiniz değil mi? İşte kendiniz için de böyle olun. Kendinizi de böyle sevin.

Zayıf degilsiniz, kimse de guclu degil hicbirimiz. hepimizin bam telleri, zayif noktalari var. Travmayla dramatize oluyor bunlar. Bagimli kisilikler var, kacingan kisilikler var. Ben de sevdigim insana bagimli olanlardanim. Bu bizim isteyerek yaptigimiz bir sey degil. Benimkisi baba eksikliginden kaynakli, hayatimda guclu bir karakter istiyorum. Ancak oyle guvende hissediyorum ona yapisip kalarak. Psikoterapi faydali olur ama uzun vadede ve maddi olarak yorar. İlac kullanimi iyi gelir, torpuler. Ofke patlamalari ne sıklıkta oluyor, anlattiginiz seyler benimle cok benzer. Kisilik bozuklugu teshisim var benim. Dilersen detayli konusalim ozelden.

Manipülasyona gelmemek için sınırları çizmek önemli.

Bahsettiğiniz şeyler gibi tepkiler beklemedim kendisinden. İnsanız ve olaylara her zaman farklı farklı tepkiler veriyoruz. Bu yaşıma kadar böyle bir durum yaşamadım. Normalde tepki vereceğim durumlar karşısında sessiz kaldım. Güçlü bir karakter olduğum söylenemez fakat yakınım benimle bu şekilde dertleşse, ne erkek delisi çıktın ergenliğini geç yaşıyorsun sen tarzı yaklaşmazdım sanırım. Derdim erkeksizlik değil çünkü

Ayrılabilseydim daha doğrusu herhangi bir tepki verebilseydim inanın ben de ilaç kullanıp bu duruma gelene kadar onu yapardım defalarca. Maalesef ki yapamadım.

Evet ayrıldım. Kendi içimdeki eksiklikleri çözmeye çalışıyorum ben de, neden izin verdim neyi doldurmaya çalıştım böyle bir rezillikle diyerek. Destek olmasını bekledim sadece bu durumda belki de ben hassas yaklaştım bilemiyorum

İyi biri araştırdığım kadarıyla, güven de verdi bana ilk görüşmede. Evet kendisi de aynı şeyleri söyledi ciddi bir öz saygı ve özgüven eksikliğin var diye. Yoğun bir depresif nöbet diye tanımladı yaşadığım durumu. Umarım dediklerinizi yapmaya başlayabilirim

Kabullenmek biraz zaman alacak sanırım. Bir de asla dediklerimi bu kadar gözü kapalı yapmak ve üst üste göre göre aynı hataları yapmak geleceğe dair beni endişelendiriyor. Biraz obsesif bir yapım da var, onunla ilgili de görüştüm sürekli benzer düşünceler kafamda.

Dışarıya karşı korumacı bir insanım zaten inanmazsınız ama. Ailemden birine çevremden birine ucu dokunan bir durum olduğunda kendimi tanıyamıyorum. Ama söz konusu kendim olduğunda inanılmaz bir acımasızlık var kendime karşı. Hep bir şeyler vermek zorundaymışım gibi karşıya. Tahammül etmek zorundayım, susmak zorundayım çünkü o küser, alınır, üzülür ama kendi duygularım hiç önemli değil delirecek duruma geldiğim halde..
Çok sevindim sizin adınıza umarım ben de toparlanıp güzel şeyler yaşayacak kadar kendimi sevebilirim

Evet hassas yaklaşmışsınız. Hayatındaki erkeğee hassas ol zaten, zaaflarını da göster. Ama küfür hakaret filan olduğunda çek çizgiyi, çıkar hayatından. Yoksa bu kötü muameleler artarak devam eder. Zaten adamlar da senin keskin çizgini gördükten sonra böyle şeylere yeltenmiyolar. Çünkü biliyolar ki onlara bi geri dönüşü olacak, ama siz kendinizi korumazsaniz, ilşkide at oynatırlar, hasta olursunız böyle. Terapiye devam diyorum size iyi gelecektir.

Öyleydi zaten dalga geçer gibi sana yalan söylesem ne yapacaksın ki sanki sesin mi çıkabilir tarzı söylemleri çoktu. Edeceğim mümkün olduğunca zaten. En azından bundan sonrası için

Öyleydi zaten dalga geçer gibi sana yalan söylesem ne yapacaksın ki sanki sesin mi çıkabilir tarzı söylemleri çoktu. Edeceğim mümkün olduğunca zaten. En azından bundan sonrası için
Evli de olabilirdiniz, çocuğunuz da olabilirdi. Boşanma, mahkeme, avukat, taşınma, tazminat, nafaka, velayet, aileler vs. daha sayamayacağım şeylerle uğraşmıyorsunuz şükredin. Bitti gitti. Bu da bi hayat dersi olur. Artık tecrübelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…