- 8 Mart 2023
- 1.159
- 121
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Ben bişey söylüyorum ya o ağzını bükerek komik şekilde tekrarlıyo“Ağzıma ökeleniyo” ne demek anlayamadım.
Tırnak yemek büyük bir psikolojik bi sıkıntı değil. Genelde stres be kaygısını iyi yönetemeyenler yapar. Etrafımda bir sürü kişide var bu. Tuvalet konusunda da sıkıntı yaşıyor olabilir bu da çok büyük sorun gelmedi bana. Biz de kimseye yatılı gitmeyiz eşim gece sık tuvalete gidiyor rahatsız olurum ben dediği için.
Bunlardan başka takıntıları var mı? Aynı konuyu tekrar tekrar konuşmak gibi. Bi eylemi tekrarlı yapmak gibiBen bişey söylüyorum ya o ağzını bükerek komik şekilde tekrarlıyo
Tırnak değil tırnak etlerini koparıyo ama hep yapıyo sadece stres olduğu anlarda yapsa anlarım o hepimisde oluyo ama hep hergün parmaklarını bi görsen
Evet bişeyi 50 kere tekrarlar. Ben de uyardım 1 kere söyle diye ailesi de her şeyi çok tekrarlıyo ondan olduğunu söylüyo çoğu zaman kavga ediyoruz bunun yüzünden sinirleniyorum çünkü insan bişeyi 50 kere dermi bıktımBunlardan başka takıntıları var mı? Aynı konuyu tekrar tekrar konuşmak gibi. Bi eylemi tekrarlı yapmak gibi
Ben de böyle düşünüyorum çocuk istemiyorum zaten doğru olmaz benim de sağlığım bozulur. Dün kabızlık için gittiğimiz doktorda pskiyatri dedi. Eşim ikna olmuyo napıcam yaa.Eşinizi psikologdan önce psikiyatra götürmek zorundasınız ve lütfen çocuk fikrini, eşiniz tedavi olana kadar unutun. Sağlıklı olmayan bir adamdan söz ediyorsunuz. Bu adamla çocuk yetiştirmek size mantıklı mı geldi gerçekten?
Öte yandan eşinizin yaptığının tam olarak farkında değilsiniz ama bu basit şekilde boşanma sebebi sayılabilir. Böyle devam ederse kendinizi korumanın yollarına bakmanoz lazım
Doktora gitmek istememesinin bir sebebi var mı? Özel bir şey söylüyor mu?Evet bişeyi 50 kere tekrarlar. Ben de uyardım 1 kere söyle diye ailesi de her şeyi çok tekrarlıyo ondan olduğunu söylüyo çoğu zaman kavga ediyoruz bunun yüzünden sinirleniyorum çünkü insan bişeyi 50 kere dermi bıktım
Ben de böyle düşünüyorum çocuk istemiyorum zaten doğru olmaz benim de sağlığım bozulur. Dün kabızlık için gittiğimiz doktorda pskiyatri dedi. Eşim ikna olmuyo napıcam yaa.( düzelmesini çok istiyorum. Boşanmak da sıkıntı benim babamda aynı eşim gibi . Eşim doktora gitse ben hep desteğim ona ama anlamıyoo aileside böyle hani bu durumu ailesinden biriyle konuşsam diyorum bana kızarlar bişeyi yok derler onlarda öyle takıntılı insanlar. Napsam kendi ailemle mi konuşsam acaba???
Yoo benim pskologluk bişeyim yok diyo konuyu kaoat diyo yeter artık falan diyip tartışmays götürüyo susturuyo beniktora gitmek istememesinin bir sebebi var mı? Özel bir şey söylüyor mu?
Yoo benim pskologluk bişeyim yok diyo konuyu kaoat diyo yeter artık falan diyip tartışmays götürüyo susturuyo beni
Son kez eşimle konuşcam durumun ciddiyetinden bahsetcem hala istemezse doktora gitmeyi o zaman kendi ailemle konuşcam babam da tepki gösterir kesin bunda bişey yok falan yapar çünkü kendisi de öyle hareketleri falan babam da pskolojik sıkıntıları var en iyisi abimle konuşmak da o da beni dinlemiyo pekSizi korkutmak istemem ve hekim olmadığım için halsizlik etmiş olacağım fakat saydığınız şeyler, maalesef pek de basit olmayan rahatsızlıkların tanıları içinde de yer alıyor. Ailenize sıkıntılarınızdan ayrıntılı şekilde bahsedin
Tedavi olmuyorsa da bu adama daha fazla hayatınızdan yıllarınızı vermeyin. Durduk yere kimse düzelmez.
Şu an cidden bu mu Düşündüğünüz şeyPsikolog ve psikiyatr aynı değildir. Lütfen farkını öğrenin bir an önce
Doğru bir şey söylemiş size. Öncelikle psikiyatriye gitmeniz gerekiyor. Ve evet farkını bilmeniz gerekiyor ki ona göre aksiyon alınŞu an cidden bu mu Düşündüğünüz şey