Gerçekten sevdi mi beni?

fener_miss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
34
0
36
Konya
Üç yıl önce bir arkadaş ortamında tanıştık. İlk görüşte beğenmiş beni. Sonra bir kaç kez daha arkadaş ortamında buluştuk. İki ay sonra çıkma teklif etti.Üniversite son sınıf öğrencisiydim. 22 yaşındaydım ve o vakte kadar kimse ile çıkmamıştım,kimsenin teklifini kabul etmemiştim. Peki ya bunu kabul etmeli miydim yoksa gene olmaz cevabı mı vermeliydim? İlk teklif edince reddetmedim bana süre ver dedim. Düşüneyim. Bir hafta bekledi kararımı ve kabul ettim. Ben de onun için ilktim. Ama ben utangaç ve içine kapalı bir karakter olduğum için sevgili durumuna alışmam ona ısınmam bayağı vaktimizi aldı. Çok çabaladı o kabuğumu kırmam için ve başardı bunu da. Her geçen gün daha rahat oluyordum.

Sonra üniversite bitti ve ben işe başladım. Ben devlette çalışıyordum o ise özelde çalışıyordu. Aileme öğrenci iken başladığım ilişkiden bahsetmedim. İşe başladıktan beş gün sonra söyledim ama ailem özelde çalıştığı için istemedi. Devlete girsin o da dedi. Bunu ona söyledim karşı çıktı. Aileme karşı gelemedim ve ondan ayrıldım. İki ay sonra bana mesaj attı. KPSS ye gireceğini söyledi ve aşkımız için elinden geleni yapacağını söyled. Tekrar görüşmeye başladık ama aileme söyleyemedim. Atanırsa söylecektim zaten. Sonra girdi Kpssye. Ve geçen hafta yapılan atamalarda atanamadı. en son atanan puan ile arasında 10 puan vardı,haziran ataması da zor gibiydi yani. Bana birden hafta içi gelip ailem ile tanışacağını ve aileme karşı beraber eve el ele gireceğimizi, ister mutlu ister üzgün olsun o evden beraber çıkacağımızı söyledi. Ben de sen atanınca yaparız onu ama şimdi olmaz çünkü hiç bir işe yaramaz ve ilişkimiz biter dedim. O da yapacağız dedi. Ben de ben yapamam o yüzden haziran atamasına kadar seni bekleyeceğim ama seninle görüşmeyeceğim dedim. O da pişman olacaksın benden ayrıldığına dedi.

İki gün önce dışardayken kardeşi beni aradı. Senin aldığın tüm hediyeleri bir poşete koydu ve sizin eve gidiyor , babana verecekmiş dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hiç beklemiyordum. Seni seviyorum senin üzülmene dayanamam sen benim için önemlisin diyen kişi benim aldıklarımı geri verecekti hem de bana değil babama. Aradım telefonu kapalıydı. Eve geldim. Apartman dışında duruyordu. Ne olur yapma dedim. Çıkcağız eve haydi dedi. Bana ver git dedim. Babana vereceğim dedi. Babamı aradım mecbur. Onların görştüğümden haberi yok tabii.Yaşadığım şokun etkisi ile ağlayarak anlattım. Aşağı geliyorum dedi babam. Babam geldi. Kızınzın bana aldığı hediyeler,üç yıldır görüşüyoruz, size vermek istedim dedi.. Babam bir yere gidip konuşalım dedi. İstemiyorum kızınızı dedi ve çekip gitti.

Benim için üç sene boyunca hep güzel şeyler yapan bu kişi beni gerçekten sevdi mi son davranışı ile benden sadece intikam mı almaktı amacı bilemedim. Üç gündür çok kötüyüm. Aileme karşı bulunduğum durum ayrı bir problem, onun bana yaptığı davranış şekli ayrı bir problem. Uzun oldu yazı ama paylaşmak istedim. Bu da yeni bitmiş bir aşk hikayesi belki de aşk değil sadece bir hazin hikaye.

canım bence senin düşündüğün şeyi o düşünmüş ondan ööle yapmıştır yani sizin ilişkinize aşkınıza senin inancının olmadığını düşünmüş olabilir çünkü ailen ilk yok deyşte ayrıldım diyosn hemen kırılma ama bende niye ööle yaptığına anlam veremedim çok seviyorsunuz birbirinizi madem bi çabalasaymışınız birbirinize destek olsaymıışsınız neden yani bu ayrılık :26: gerçi onu yaptığıda ağır olmuş ama siz daha su birikintisinde boğulmuşunuz yaa bence konuşup düzeltmeye çalışın gerçi sevgilin ööle fevri davranmış ama kendisi gelecektir gene sana birden yükselmiş çünkü farkına varır o da üzülme

Bence asıl soru sen onu gerçekten sevdin mi ?

Saçma sapan şeyler yüzünden çocuktan ayrılmışsın,azıcık savaşmaya değmez miydi sence,ailene ısrar etsen,ki o kadar da anlayışsız bir aile değil anlattıklarına bakılırsa, ben bu çocuğu seviyorum desen önüne çit mi öreceklerdi,elbette izin vereceklerdi..hiç boşuna çocuğu suçlama...

Sizler de haklısınız. Olayların bu noktaya gelmesinde benim payım daha büyük. Sanırım bazı konularda onun kadar yürekli olamadım ama onunda son yaptığı çok kötü oldu benim için.

Sizler de haklısınız. Olayların bu noktaya gelmesinde benim payım daha büyük. Sanırım bazı konularda onun kadar yürekli olamadım ama onunda son yaptığı çok kötü oldu benim için.

canım yarı nazdan usanmış aşık yarı sinir olmuş onunki hak vermelisin sende haklı olabilirsin ama çook çabuk pes etmişsin hemde elin ekmek tutuyo gözünü karartman lazım hayatı daha rahat görmen lazım sen böle yaparsan biz napalım o zaman halimiz yaman valla bizim :1:

Sizin aileniz memur olsun dediği için, alnının akıyla para kazandığı işini bırakıp kpss ye hazırlanmış.
Bence bunu ailenize söyleseydiniz zaten bu damat adayı kabul ederlerdi.
Bazı şeylerde çok katı davranmışsınız, beyefendinin son yaptığı da aslında bir nevi bunların hıncını alma durumu olmuş.
Ailenize kendini göstermek, sizin için neler yaptığını bilinmesini istemiş.(siz anlatmayacağınız için)
Ne diyeyim, yazık etmişsiniz aslında...
Her şeyin orta yolu bulunabilecekken siz sadece dediğimiz dedik diyerek şartlar koşmuşsunuz, belki tecrübesizlik belki telaş yüzünden bilemem...
Ama hayat öyle değil işte 2 kere 2 eşittir 4 formülü ile ilerlemiyor, hedef 4 ise bazen de 3 artı 1 i denemek, bunu kabul etmek gerekir.
Üzüldüm...

Üç yıl önce bir arkadaş ortamında tanıştık. İlk görüşte beğenmiş beni. Sonra bir kaç kez daha arkadaş ortamında buluştuk. İki ay sonra çıkma teklif etti.Üniversite son sınıf öğrencisiydim. 22 yaşındaydım ve o vakte kadar kimse ile çıkmamıştım,kimsenin teklifini kabul etmemiştim. Peki ya bunu kabul etmeli miydim yoksa gene olmaz cevabı mı vermeliydim? İlk teklif edince reddetmedim bana süre ver dedim. Düşüneyim. Bir hafta bekledi kararımı ve kabul ettim. Ben de onun için ilktim. Ama ben utangaç ve içine kapalı bir karakter olduğum için sevgili durumuna alışmam ona ısınmam bayağı vaktimizi aldı. Çok çabaladı o kabuğumu kırmam için ve başardı bunu da. Her geçen gün daha rahat oluyordum.

Sonra üniversite bitti ve ben işe başladım. Ben devlette çalışıyordum o ise özelde çalışıyordu. Aileme öğrenci iken başladığım ilişkiden bahsetmedim. İşe başladıktan beş gün sonra söyledim ama ailem özelde çalıştığı için istemedi. Devlete girsin o da dedi. Bunu ona söyledim karşı çıktı. Aileme karşı gelemedim ve ondan ayrıldım. İki ay sonra bana mesaj attı. KPSS ye gireceğini söyledi ve aşkımız için elinden geleni yapacağını söyled. Tekrar görüşmeye başladık ama aileme söyleyemedim. Atanırsa söylecektim zaten. Sonra girdi Kpssye. Ve geçen hafta yapılan atamalarda atanamadı. en son atanan puan ile arasında 10 puan vardı,haziran ataması da zor gibiydi yani. Bana birden hafta içi gelip ailem ile tanışacağını ve aileme karşı beraber eve el ele gireceğimizi, ister mutlu ister üzgün olsun o evden beraber çıkacağımızı söyledi. Ben de sen atanınca yaparız onu ama şimdi olmaz çünkü hiç bir işe yaramaz ve ilişkimiz biter dedim. O da yapacağız dedi. Ben de ben yapamam o yüzden haziran atamasına kadar seni bekleyeceğim ama seninle görüşmeyeceğim dedim. O da pişman olacaksın benden ayrıldığına dedi.

İki gün önce dışardayken kardeşi beni aradı. Senin aldığın tüm hediyeleri bir poşete koydu ve sizin eve gidiyor , babana verecekmiş dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hiç beklemiyordum. Seni seviyorum senin üzülmene dayanamam sen benim için önemlisin diyen kişi benim aldıklarımı geri verecekti hem de bana değil babama. Aradım telefonu kapalıydı. Eve geldim. Apartman dışında duruyordu. Ne olur yapma dedim. Çıkcağız eve haydi dedi. Bana ver git dedim. Babana vereceğim dedi. Babamı aradım mecbur. Onların görştüğümden haberi yok tabii.Yaşadığım şokun etkisi ile ağlayarak anlattım. Aşağı geliyorum dedi babam. Babam geldi. Kızınzın bana aldığı hediyeler,üç yıldır görüşüyoruz, size vermek istedim dedi.. Babam bir yere gidip konuşalım dedi. İstemiyorum kızınızı dedi ve çekip gitti.

Benim için üç sene boyunca hep güzel şeyler yapan bu kişi beni gerçekten sevdi mi son davranışı ile benden sadece intikam mı almaktı amacı bilemedim. Üç gündür çok kötüyüm. Aileme karşı bulunduğum durum ayrı bir problem, onun bana yaptığı davranış şekli ayrı bir problem. Uzun oldu yazı ama paylaşmak istedim. Bu da yeni bitmiş bir aşk hikayesi belki de aşk değil sadece bir hazin hikaye.

çocuğun zoruna gitmiş demek ki özeldesin olmaz devlette çalış dmeniz ki haklıda olabilir
eş,nden geleni yapmış sevgilin ama sen çok sağlam duramamışsın

Bence suçu kendinde ara çocuk elinden geleni yapmış puanı yetmemiş yanında sen olsan daha hırslanıp da çalışır kazanırdı belki.Ben olsam o sinirle daha bile beter yapardım.Çok naza çekmişsin.

Seni sevmemiş olsa o sınava girmeye tenezzül bile etmezdi.

konunun basligi gercekten sevdim mi ben onu olmaliydi...
bana kalirsa hayir. böyle sacma sapan biseyden ona sirt cevirip, özgüvenini yerle bir etmisiniz
son yaptigida intikam degil ailene vicdan azabi cektirmek istemis.

seni cok seven birini kaybetmisin yazik, umarim bulursun o cok istedigin memur esini
bu cocugun ahiylada ailecek ömür boyu musmutlu yasarsiniz... :42:

son dakkada yaptığı intikam mı yoka başka şey mi bilemedim ama sanırım sen onu, uğrunda savaşacak kadar sevmemişsin..

Adam işsiz değilmiş ki, neden aileni ikna yoluna gitmedin? sonuçta işi gücü olan ve seni seven bir erkek ..

Ama şu olursa olur, bu olursa olur..tarzında şartlar göstermen sanırım onu bu ilişkiden soğutmuş ve o da mantıksız birşey yapmış en son..

Yani belki de ailene..biz birbirimizi çok seviyorduk siz engel oldunuz ..mesajını vermek için böyle bir yolla çıktı babanın karşısına..bilmiyorum.

Ama bu saatten sonra sana döneceğini sanmıyorum..

gemileri yakmış o..

Hayırlısı olsun.

tabiki ailenin fikri onemli
onlarin tecrubesi var bir kisi yoktur ki ailesi onaylamadigi halde mutlu olan
sen en dogrusunu yapmissin sinsi biriymis ne bu intikam almak icin hediyeleri babaya vermek
basit insan. kesinlikle afedilemez bir durumn bu sevgi dgil. seven insan bunu yapmaz

e iyide bu konu sahibi arkadaşımız karşı tarafa sanki daha en basit bi konuda ilk zorlukta bu işi bozarım sinyalleri vermiş
o adamında aklına ben nelerin peşindeyim bu daha nerde gibi bi düşünce oturmuş belli yani..
şimdi kimseyi suçlayamayız bnm aklımın ermediği 3yıldır süren bi ilişki ne kadarda olsa bişilerin rayına oturmuş olduğu
bi ilişki nasıl bööle bi hal alabiliyır :44:

Back