Sivilceli Ciltler gerçekten psikolojimi bozuyor :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Stres ve beslenme şekli de çok etkiliyor toksin atmaya yardımcı besinlerden yemek lazım antioksidan içeren çaylar da çok etkili cildi düzeltmeye içten kaynaklanıyor çoğu zaman

Norwegian ben de var aynı sorun ergenligimden beri sivilcelerim durulmadi ben de kapatıcı kullanıyorum bb kreminin markasını verebilir misin bide memnun musun çünkü kapaticilar cildi yaşlandıriyor

Norwegian ben de var aynı sorun ergenligimden beri sivilcelerim durulmadi ben de kapatıcı kullanıyorum bb kreminin markasını verebilir misin bide memnun musun çünkü kapaticilar cildi yaşlandıriyor

yok canım zaten kapatıcı veya fondöten kullanmam.bb krem kullanıyorum missha ondan son derece memnunum sorun o değil yüz temizlenince çıkan görüntü

Sağol canım aynı sıkıntı ben de de var bende son 5 aydır falan kapatıcı kullanıyorum ama bb krem kullanmak istiyorum
bb krem belki istediğin etkiyi vermez canım tam manası ile kapatmıyor ama cilde parlak temiz eşit ton veriyor bunu seviyorum

merhaba sakın üzülme eğer İstanbul'daysanız şafak hastahanesine gidin orada şehriyar diye bir doktorum var İranlıdır kendisi çokta ünlüdür senin derdine derman olacak kişi ama başka bir yerde yaşıyorsan özel hastahaneye git devlet hastahanelerinden hiçbir çözüm bulamazsın ben bulamadım Taki özel doktora gidene kadar benim kullandığım ilaç aknetrent, antibiyotik, bide yüzüm için krem var herkes çok memnun bu ilaçtan sana tavsiye ediyorum bu ilacın yan etkisi elbette var ama buna dayanmak zorundasın 4-6 ay sürüyor daha derin bilgi için doktora git ve bu ilaçtan ona bahset ve eğer sıkıntı edersen daha çok çıkar umursama daha iyi olur senin için :) :)

yıllar geçmiş yeni görmüşüm bende zoretanin e başladım... bakalım hayırlısı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…