- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
strese de çok bağlı gibi :S
ya bende düzelme de oldu sonra bir daha hayda diyorum ne dengesiz bir bünye :SEvet stresten de cikar tabi..
ya bende düzelme de oldu sonra bir daha hayda diyorum ne dengesiz bir bünye :S
bdv ye açacaktım da taşınır diye açmaıdm
reglye yakın oluyor aşırı zaten psikolojim pms denen sendromdan feciAslinda mevsimlerden de kaynaklaniyor sanirim. Benim malum gunlerde cikar sonra gecer sukur. Makyaj cok yapmamaya cakis..
Norwegian ben de var aynı sorun ergenligimden beri sivilcelerim durulmadi ben de kapatıcı kullanıyorum bb kreminin markasını verebilir misin bide memnun musun çünkü kapaticilar cildi yaşlandıriyorfotoda çıkmaz ki kuzum zaten ama her zaman yok bir çıktı pir çıkıyor ama daima bir iz sorunu var
bide bb krem kullanıyorum belli olmaz pek ondan
suratımda beyaz ya berbat oluyor yani gerçekten çıldırdım derimi soycam o olcak
Norwegian ben de var aynı sorun ergenligimden beri sivilcelerim durulmadi ben de kapatıcı kullanıyorum bb kreminin markasını verebilir misin bide memnun musun çünkü kapaticilar cildi yaşlandıriyor
Sağol canım aynı sıkıntı ben de de var bende son 5 aydır falan kapatıcı kullanıyorum ama bb krem kullanmak istiyorumyok canım zaten kapatıcı veya fondöten kullanmam.bb krem kullanıyorum missha ondan son derece memnunum sorun o değil yüz temizlenince çıkan görüntü
bb krem belki istediğin etkiyi vermez canım tam manası ile kapatmıyor ama cilde parlak temiz eşit ton veriyor bunu seviyorumSağol canım aynı sıkıntı ben de de var bende son 5 aydır falan kapatıcı kullanıyorum ama bb krem kullanmak istiyorum
Ya ben şey istiyorum doğal görünüm olsun ama en önemlisi cildim hava alsınbb krem belki istediğin etkiyi vermez canım tam manası ile kapatmıyor ama cilde parlak temiz eşit ton veriyor bunu seviyorum
bb bence bunu karşılıyor ama tabiki her bb krem aynı değil loreal vs çok kötü meselaYa ben şey istiyorum doğal görünüm olsun ama en önemlisi cildim hava alsın
merhaba arkadaşlar ben artık 27 yasına gireceğim ama hala bir ergen gibi devam eden süregelen saçma sapan çıkan aknelerim var
ve gecmeleride çok gec oluyor yüzümde komedonlarda çok fazla yağ butonları var yani
cildim yağlu gibi değil aslında kuruma bile var
en kaliteli ürünlerle temizliği düzenli yapıyorum bugüne dek gittiğim cildiye doktorlarından hiç bir sonuç alamadım
zaten verdikleri belli ilaçlar
bu akneler içten bir sorundan mı geliyor
bir ara bebek gibi gecti derken birden tekrar doluyorlar
yani yetti gerçekten
ne yapmam lazım