valla ben ergenlık sivilcelerı denen şeyi pek yaşadıgımı şöyleyemem
3 yıldır genelde çene bölgemde sivilce cıkar
alıştım yaşıyoruz işteher zaman olmasa da cıkıyor
canım ben sıvılce goremedım yuzunde
her zaman yok o zaman ?
mesela ben şuna da yoruyorum; yüzümle çok oynarım, yani elim genelde çenemdedırsör ben bunun ne olduğunu çözemedim
psikolojik de oluyor adet önceside oluyor yani tak dedi dayanamadım
bir bakıyorum bembeyaz sonra birden gelmiş burnumun yanında çıkıyor
tek tük olsa neyse de
izleride aylarca duruyor
benımde cıkar duzenlı olarak biri çenemde biri kaşlarımın ortasında ayda bir falan çıkarlarfotoda çıkmaz ki kuzum zaten ama her zaman yok bir çıktı pir çıkıyor ama daima bir iz sorunu var
bide bb krem kullanıyorum belli olmaz pek ondan
suratımda beyaz ya berbat oluyor yani gerçekten çıldırdım derimi soycam o olcak
benimde elim durmaz çıkınca az ellerimmesela ben şuna da yoruyorum; yüzümle çok oynarım, yani elim genelde çenemdedır
ve hep o kısımlarda cıkıyor mınık mınık..
hiç ellememek lazım da, dayanamıyo ınsanbenimde elim durmaz çıkınca az ellerim
onu düşünüyorum ha kuzum aynen özellikle belli yerlerde çıkıyorbenımde cıkar duzenlı olarak biri çenemde biri kaşlarımın ortasında ayda bir falan çıkarlar
acaba yedıgın bi şeyden cıkıyor bazen cıkıyor dedın ya
mesela her gun yemedıgın bi şey, arada bi arkadaşlarınla yediğin bi şey olabilironu düşünüyorum ha kuzum aynen özellikle belli yerlerde çıkıyor
düşündüm ama bulamıyorum ne olabilir yiyecek
mesela her gun yemedıgın bi şey, arada bi arkadaşlarınla yediğin bi şey olabilir
arada bi yediğin bi abur cubur olabilir
sadece adetten de kaynaklanıyo olabılır bebegm
makyaj esyaların olabılır
bence arastırır sadece surdugumuz şeyler yapmaz sıvılce cunku canımdahiliye bu olayı araştırabilir mi acaba kuzum
cildiye dıştan bakıyor hep
hayır tatlım her hastanede yapılmıyor sanırımHormon testi yaptırdınız mı? Hormonal dengesizlik de neden olabiliyormuş.
Cildiye doktoruna de ki hormon testlerini yaptirmak istiyorum. Onlar yaparlar. Nasil yapmamislar. Karacigerle alakali. Havuc ye. Hir de bulabilirsen askorbik asit bul bir cay kasiginin yarisina askorbik asit yarisina da gul suyu koy ve yuzune sur. Her gun taze olarak uygula. Pasparlak tertemiz cildin olur insallah.
Amin
ya bilgece canım sıkıldı işte yani gerçekten aynı ilaçı verip gönderiyorlar hafif mi buluyorlar anlamıyorum ama gerçekten izleri var bir an geçiyor diğeri geliyor
Biliyorum offf benim fenaydi zaten. Eski arkadaslarim beni gorunce cildine ne yaptın diyorlar. Benim de gitmedigim doktor kalmadi. en son olarak dermaroller yaptirdim. Cildim tamamen kendine geldi. Cok şükür. Her seyi kullandim. Retinol ve askorbik asit iceren urunler kullanmalisin.
Hormon testlerini yaparlar. Sonucta yapmalari gerekiyor..