Gerçekten kötü müyüm..

Böyle lüzumsuz bir konuyu uzatıp seni bırakıp gitmesi normal değil. Hep mi böyledir?

Seni birakip eve mi gitti?
Oyle adamlik olmaz hem gereksiz tartisma cikar hem cek git (velevki suc senin adam dedigin birakmaz evde hesap sorar)
Tek soyleyecegim soz sakin cocuk yapma boyle birinden duzelmez..

Bir soz vardir bilirmisiniz akil hastaneleri gercek akil hastalarının hasta ettikleriyle doludur diye.
Siz niue kotu olasiniz, ayrica sizi birakip gitmesi cok ayip

Aynen aynen benim sozum niye dinlenilmiyor ben sordugumda niye cikarmadi acaba baska biri ile evli olsa ona cikarirmiydi yoksa beni sevmiyormu bunlari falan da dusundugu oluuordur senaryo bedava..

Sizi bırakıp gidecek kadar anlayissiz olması onun kötü olduğunu gösterir bence daha önceki konunuzu da okudum yakın bi zamanda eşiniz sizin ailenizin yanınızda kalmanızı istemiş siz anlaşamıyoruz demissiniz ben pek bi sevgi göremiyorum anlaşmazlıklar var benim eşimle aramda olduğu gibi ama evladım var pişman olacak bişey yapmak istemiyorum çocuğunuz da yoksa iyice ölçüp tartip bi sonuca varırsınız inşallah hep siz fedakarlık yapıyorsanız olmaz iki taraflı olması lazım

Honk? Nasil yani?
Kocan normal degil.
Sevgisi azalmismi acaba kac senedir evlisiniz? Her yaptigin ufak sey adamin gozune batiyor.

Eve gidesi varmış.Kendi kendine sorun çıkarmış,sizde kötü değil bence iyi bir insansınız.Bırakıp gitmeside çok saçma, gereksiz olmuş.

normalde dikkatli biri misiniz biraz vurdum duymaz mi? Ben biraz vurdum duymaz oldugum icin mesela manzarayi kacirmamak icin 'yok baktım' bıle dıyebılırım kızar nıye oyle yapıyosun dıye ondan sordum.

Eve gıtmek nedır ama ayıp etmıs. Otur dızgunce konus bakalım derdın sadece ıslak mendıl mı ? Dıye.

Böyle kötüye can kurban.
Keşke herkes böyle kötü olsa.
Allah aşkına eşin kafayı mı yemiş, hiç mi kötülük görmemiş de seni kötü ilan ediyor.
Takma bacım takma, yoksa eşin kendi gibi sana da kafayı yedirir.

Biriktirip biriktirp kin kusuyor demişsin, anladığım kadarıyla normalde sorun yok an geliyor nöbet gibi başka bir adama dönüşüyor, sen de o sırada neye uğradığını şaşırıyorsun hatta belki bir müddet sonra farkına varıyorsun değişikliğin. Bakışları ve yüzü bile başka biri gibi oluyor değil mi? Senin yaptığın bütün mantıklı açıklamaları kendince mantıklı ama saçmasapan tezlerle çürütüyor. Bir süre sonra pamuk haline geri dönüyor. Sonra yine olaylar olaylar. Sen de hep o haliyle kalsa hiç düşünmeden bırakacaksın ama iyi olduğu zamanlara kıyamıyorsun. Bir insan durduk yere böyle değişmez deyip hatayı kendinde arıyorsun böylece çıkmaz bir sokağa giriyorsun.
Çocukluğu nasıl geçmiş, anne babadan ayrı bir yerde mi bırakılmış?
Ne olur bir uzmana git ve olanları anlat. Eğer bir hastalık söz konusuysa genetik olabilir. Bunları seni korkutmak için yazmıyorum. Neyle karşı karşıya olduğunu bil ki ne yapacağını bilesin.
Umarım altından benim düşündüğüm şeyler değil de önemsiz şeyler çıkar hatta umarım sen bize anlatırken abartmışsındır.

Oha sok oldum resmen. Manyak mi ne? Canim sen kotu degilsin tabiki de. Esinin de devreler yanmis.

Sizce ne olabilir merak ettim istersenis ozelden yazabilirsiniz bi yakinim da anlattiginiz gibi.

Eşiniz bunu size sürekli yapıyorsa işiniz zor.Sizi suçlu hissettirmesi , açıklama yapmak zorunda bırakması insanı yorar.Kotu biri olsanız aldığınız bogurtlenleride paylasmazsiniz.Yani esiniz bunu idrak edememişmi.Bence kötü niyetli olan kendisi maalesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…