• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten kötü müyüm..

Kendini aklamana gerek yok onun devam gezmeye gönlü yokmuşda onu bahene etmiş boşver

Sevgili hanımlar öncelikle merhaba,

Size bu günkü yaşadığım durumla ilgili danışmak istiyorum.Eşimle birlikte gezmeye çıktık.o biraz uykusuz ve yorgundu ama gezelim dedi.guzel bir yere gittik bi çay içtik sonra vapurla karşıya geçmeye karar verdik.yolda vapura doğru yürürken böğürtlen gördüm bi amca satıyordu aldım .ona da evden tatlıyı seviyor diye yapmış olduğum tatlıdan getirmiştim.tamam vapurda atıştırırız güzel olur dedi.

Vapura bindik.yanımızda iki küçük çocuğuyla suriyeli aile oturuyordu.çocuklara da ikram ettim böğürtlenden.hatta birkaç kez büyük olan çocuğun avucuna bıraktım.oda kardeşine verdi.dilimiz döndüğünce üzerine sürmesin leke yapar diye anneye soyledik.gulumseyerek ok dedi.peçete yoktu yanında sanırım sonra eşim bana sende var mı dedi.bende yok dedim.hiç hatırlamıyorum hatta gerçekten de yok diyebiliyorum.sonra baktım benim elbiseme de değmiş ne yapsam dedim çantamı açtım inanılmaz ama çantamda gerçekten ıslak mendil varmış.bitane aldım a dedim varmış bir tane de çıkarıp kadına uzattım.eşim dedi hani yoktu. dedim inanki hatırlamıyorum.oylesine baktım varmış.dedi gerçekten hatırlamıyor musun hayır dedim inan ki hatırlamıyorum.ben sorduğumda niye bakmadın da kendin için olunca bakıyorsun.bende hem manzara hemde yemeğe dalmışım yok diye bilince de bakmadım gerçekten de ama kesinlikle art niyetim yoktu. dedi sana söyleyeyim bu hiç iyi niyetle karşılanmaz düşünüldüğünde.bu senin kötü olduğunu gösterir dedi.bana güvenmiyor.ses tonu ve bakışı beni çileden çıkardı.evet dedim ben kötüyüm.herkes iyi olmak zorunda değil.bende bu kadar iyiyim.

Biraz sonra iyi dedi.bende kötü olmak istiyorum.ve devam etmicem eve gidiyorum.bu elimdekileri alırsan al almazsan atıcam.ne ilgisi var dedim.birşey demedi.demedik.vapur durdu.indi ve beni bırakıp eve geldi

Hep bu şekilde kendimi ona açıklama yaparken buluyorum her defasında.kendimi ona aklamaya çalışırken.bu kez çalışmak istemedim.kabul etmek istedim.yine olmuyor.yine olmuyor.

Üzgünüm..
Esiniz takıntılı bence normal degil, kötülük buysa artık bisey diyemiyorum.

Yaa refleks diye bişey var.. eşin hiç insan psikolojisinden anlamıyo.. size resmen psikolojik işkence yapıyo. . Siz bence iyi birisiniz..

Size bu günkü yaşadığım durumla ilgili danışmak istiyorum.Eşimle birlikte gezmeye çıktık.o biraz uykusuz ve yorgundu ama gezelim dedi.guzel bir yere gittik bi çay içtik sonra vapurla karşıya geçmeye karar verdik.yolda vapura doğru yürürken böğürtlen gördüm bi amca satıyordu aldım .ona da evden tatlıyı seviyor diye yapmış olduğum tatlıdan getirmiştim.tamam vapurda atıştırırız güzel olur dedi.

Vapura bindik.yanımızda iki küçük çocuğuyla suriyeli aile oturuyordu.çocuklara da ikram ettim böğürtlenden.hatta birkaç kez büyük olan çocuğun avucuna bıraktım.oda kardeşine verdi.dilimiz döndüğünce üzerine sürmesin leke yapar diye anneye soyledik.gulumseyerek ok dedi.peçete yoktu yanında sanırım sonra eşim bana sende var mı dedi.bende yok dedim.hiç hatırlamıyorum hatta gerçekten de yok diyebiliyorum.sonra baktım benim elbiseme de değmiş ne yapsam dedim çantamı açtım inanılmaz ama çantamda gerçekten ıslak mendil varmış.bitane aldım a dedim varmış bir tane de çıkarıp kadına uzattım.eşim dedi hani yoktu. dedim inanki hatırlamıyorum.oylesine baktım varmış.dedi gerçekten hatırlamıyor musun hayır dedim inan ki hatırlamıyorum.ben sorduğumda niye bakmadın da kendin için olunca bakıyorsun.bende hem manzara hemde yemeğe dalmışım yok diye bilince de bakmadım gerçekten de ama kesinlikle art niyetim yoktu. dedi sana söyleyeyim bu hiç iyi niyetle karşılanmaz düşünüldüğünde.bu senin kötü olduğunu gösterir dedi.bana güvenmiyor.ses tonu ve bakışı beni çileden çıkardı.evet dedim ben kötüyüm.herkes iyi olmak zorunda değil.bende bu kadar iyiyim.

Biraz sonra iyi dedi.bende kötü olmak istiyorum.ve devam etmicem eve gidiyorum.bu elimdekileri alırsan al almazsan atıcam.ne ilgisi var dedim.birşey demedi.demedik.vapur durdu.indi ve beni bırakıp eve geldi

Hep bu şekilde kendimi ona açıklama yaparken buluyorum her defasında.kendimi ona aklamaya çalışırken.bu kez çalışmak istemedim.kabul etmek istedim.yine olmuyor.yine olmuyor.

Üzgünüm..
Ayyy çok sinirlendim ne demek yani ıslak mendil vermek zorun da mısın?
Elindeki böğurtleni paylaşmışsın bu cömertliği görmeyip ıslak mendil davası mi güdüyor?
Neden yaptığın iyiliği değilde unuttuğun mendilin davasında?
Eşin suriyeli ve milliyetçi kanı tutmuş arkadaşım tek geçerli cevap bu olabilir?

İşin çok zor allah yardımcın olsun..esine yuhhh diyorum

Allah Allah ne saçmalamış eşin yuh yani! Hayır canı çekti diye vermişsin içinden gelmiş , ıslak mendili de mi canı çekecek insanların???? Elleri kirlendi ise gitsin suyla yıkasınlar, onu da sen ne alaka düşüneceksin?

Sen değil de eşin kötü bence , hiç tanımadığı insanlar için en yakınını bu kadar saçma sapan bir konuda nasıl da kırmış.... el iyisi denir senin kocana

• Beğen
Reactions: KV_

Üzgünüm..

benim ilk sevgilim bunu bana yapıyodu. sürekli ama sürekli açıklama yapıyodum. ama sürekli. yani herşeyde yanlış anlar mı diye düşünüyodum. bana hiç ince düşünmüyosun derdi. halbuki kendisininki ince düşünmek değildi. sonradan anladım ki cidden psikolojik baskı bu yaptığ. normal değil.

Ciddiye alarak sende saçmalıyorsun!
Hadsiz kocana dünyayı dar et;anlaşın kötüyü,iyiyi

Eşiniz ağır saçmalamış.. İnsanlık hali unutulur.. O kadar kötü bir insansanız nedem evlenmiş... Allah başka dert vermesin.. Bir ıslak mendil unuttum diye bana kötü bir insan olduğumu söyleyen kocaya güle güle..

Yaa varya bu kapris naz hiç erkeklere yakişmiyor...sende hic ödün verme birak bosver..sen surekli pesinden gidersen daha cok azar..bu ne kucuk kiz cocugu gibi...cok komik gercekten..kendini uzdugune degmez..annesi fazla simartmis..

Evet bencede kötüsünüz , çocuklar için önlük v.s de taşımanız gerekiyor.. Olmadı bu şimdi..
Sizi orada bırakıp gitmesi ağır vaka..Uzun bir süre affetmeyin.
..

Eşinizin derdi , kendisi söylediğinde çantaya bakmamaniz bence. " Benim dediğim olsun kafasında sanki.

hep mi böyledir eşiniz??? bana acayip takıntılı bir adam gibi geldi..:kahve: daha bir ıslak mendil yüzünden bu kadar sorun çıkartıyorsa Allah sabır versin:olamaz:

Siz çok iyi vicdanlı ve merhametli birisiniz esinizde kötü diyemeyeceğim lakin anlayisi kıt kırıcı geçimsiz bir adam diye düşünüyorum bırakında ne düşünürse düşünsün asla onun etkisinde kalıp kendini suçlama

O kadar ikram ve o kadar ilgiden sonra hala sizin kötü biri olduğunuzu düşünüyorsa gitsin tedavi olsun. Bunu ilk yapan sizsiniz, kendi aklına gelip yapamamış yapanı da kıskanır gibi laf sokmuş... Kendi haline bırakın...
Haklısınız bu tip insanlar yaşam enerjisini tüketir yazık konu sahibi dengine düşememiş......
Her hareketlerden art niyet çıkartma çabası içinde olan insanlardan nefret ediyorum bizim gibi kadınların
Rabbim yâr ve yardımcımız olsun amin inşallah

Ağzının ortasına bi tane çakasım geldi kocanın.bu ne saçma bi neden kavga için.bide seni bırakıp gidecek kadar büyütmüş ayıp ya bi psikoloğa gitsin eşin yoksa senin psikolojini bozacak

O neydi gızzz? :rolleyes:

Tövbe tövbe öncelikle Allah sabır versin.

Bayagi ayrıntıci bir eş.

Ne denilebilir ki efren püften güya kendi işi olunca hemen bakıyor arıyor benim için bakmadı puff ergen gribi gibi kusura bakmayın ve ciddi konuşun bu durumu.:KK69:

Seni bırakması çok yanlış ... kimse kimsenin ne kadar iyi olduğunu bilemez .. esin dahi olsa ... yani bence öyle

Back
X