Gerçekten kötü müyüm..

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Sevgili hanımlar öncelikle merhaba,

Size bu günkü yaşadığım durumla ilgili danışmak istiyorum.Eşimle birlikte gezmeye çıktık.o biraz uykusuz ve yorgundu ama gezelim dedi.guzel bir yere gittik bi çay içtik sonra vapurla karşıya geçmeye karar verdik.yolda vapura doğru yürürken böğürtlen gördüm bi amca satıyordu aldım .ona da evden tatlıyı seviyor diye yapmış olduğum tatlıdan getirmiştim.tamam vapurda atıştırırız güzel olur dedi.

Vapura bindik.yanımızda iki küçük çocuğuyla suriyeli aile oturuyordu.çocuklara da ikram ettim böğürtlenden.hatta birkaç kez büyük olan çocuğun avucuna bıraktım.oda kardeşine verdi.dilimiz döndüğünce üzerine sürmesin leke yapar diye anneye soyledik.gulumseyerek ok dedi.peçete yoktu yanında sanırım sonra eşim bana sende var mı dedi.bende yok dedim.hiç hatırlamıyorum hatta gerçekten de yok diyebiliyorum.sonra baktım benim elbiseme de değmiş ne yapsam dedim çantamı açtım inanılmaz ama çantamda gerçekten ıslak mendil varmış.bitane aldım a dedim varmış bir tane de çıkarıp kadına uzattım.eşim dedi hani yoktu. dedim inanki hatırlamıyorum.oylesine baktım varmış.dedi gerçekten hatırlamıyor musun hayır dedim inan ki hatırlamıyorum.ben sorduğumda niye bakmadın da kendin için olunca bakıyorsun.bende hem manzara hemde yemeğe dalmışım yok diye bilince de bakmadım gerçekten de ama kesinlikle art niyetim yoktu. dedi sana söyleyeyim bu hiç iyi niyetle karşılanmaz düşünüldüğünde.bu senin kötü olduğunu gösterir dedi.bana güvenmiyor.ses tonu ve bakışı beni çileden çıkardı.evet dedim ben kötüyüm.herkes iyi olmak zorunda değil.bende bu kadar iyiyim.

Biraz sonra iyi dedi.bende kötü olmak istiyorum.ve devam etmicem eve gidiyorum.bu elimdekileri alırsan al almazsan atıcam.ne ilgisi var dedim.birşey demedi.demedik.vapur durdu.indi ve beni bırakıp eve geldi

Hep bu şekilde kendimi ona açıklama yaparken buluyorum her defasında.kendimi ona aklamaya çalışırken.bu kez çalışmak istemedim.kabul etmek istedim.yine olmuyor.yine olmuyor.

Üzgünüm..

Son düzenleme:
Yorma kendini,
Yorgunluk stresi vardır onda da

Ama hep diyorsun
Bir iki günlük değil, ömür böyle geçer mi?

Konuşmanız gereken çok şey ikiniz hakkında

Siz yapamıyorsanız, uzmandan yardım alın

Bırakıp gelmesi kötü olmuş.. hani ortada kayda değer bir olay da yok. Daha önce de yaptığı oluyor mu böyle.. eğer aksi ise belki yorgunluktandir. Her seferinde bırakıp gidecekse işiniz iş..

O kadar ikram ve o kadar ilgiden sonra hala sizin kötü biri olduğunuzu düşünüyorsa gitsin tedavi olsun. Bunu ilk yapan sizsiniz, kendi aklına gelip yapamamış yapanı da kıskanır gibi laf sokmuş... Kendi haline bırakın...

Siz kotu degilsiniz ama esiniz sorunlu ,ciddi anlamda en az beni umursamadin bakmadin dese neyse ,
Kotu ne demek ,
Cocuk felan yapmayin bu adamla ,bir terapiste gidin ,karisini sokakta birakip gitmek ne olaki ,
Ciddi sorunlari var ,ergen gibi

Esin faylasiyla sacmalamis boyle kucuk bi sorun icin tatsizlik cikarmak cok manasiz

Tahmin ediyorum ki bu, eşinizin ilk vukuatı değil. Saçma sapan şeylerden olay çıkarıp sizin de kendinizden şüphe etmenize sebep oluyor.
Bu olayların sıklığını, dozunu, neyden sonra olduğunu ne kadar sürdüğünü vs ,(sonrasında bir şey olmamış gibi devam mı ediyor olanları unutup normale mi dönüyor vs)belirlemeye çalışın. Bu detayları bana söyleseniz bir şey söyleyebilecek miyim, hayır tabi ki. Aklıma bunlar geldi ve önemli noktalar olabilir diye düşündüm.O tedavi olmazsa siz gidip yaşadıklarınızı bir uzmana anlatın.

Off esin agir sacmalamis
Benim sinirlerim bozuldu seni dusunemiyorum bile
Aciklama falan yapma bi daha bu herife

Sen eşinin canisın
sana böyle davranmamalı.
İyinin içinde kötülük
Kötülüğün içinde iyilik vardır.
Kimse mükemmel iyi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…