Gerçekten kötü müyüm..

Her insanın boşluk anı olur bu da boşluğunuza gelmiş. Eşiniz boşuna kusur aramasın. Sizi az biraz tanımış olması gerekli. Bence bi sorun ne sıkıntısı varmış.

hayatinanlamisensin özelden yazmayı bilmiyorum.
benim bildiğim 1se bilmediğim 1000 . bir şey söyleyip sizi yanlış yönlendirmek de istemiyorum.

Bir mendil icin mi bunca kargasa? Esinizin aklı hala ergenler gibi calısıyor sanırım. Kötü degilsiniz, aksine cok iyi bir insansınız. Kendinize bu soruyu sormanız bile hata.

Böyleleri katlanılması cidden zor insanlar.
Nasıl bu kadar şüpheci olur size karşı nasıl tanımaz, gerçekten psikolojisi iyi değil.
Bir de şuncacık şey için çekip gitmiş yani çok sinir oldum. Soğutur böylesi insanı..
Sizlik bir şey yok kötü değilsiniz, kendi kendine yazmış çizmiş oynamış.

Benimde bir tanıdıgım aynı bu tarz davranıyor bazen cok iyi bazen aniden kötü nasıl bir hastalık olabilir.bana söyleyebilirmisiniz.psikologa girmez asla oysaki psikiyatrlık bir durum.özeldende cevap verebilirsiniz

böğürtlen verip ıslak mendili sakınacak haliniz yok. eşiniz bi anormal.

Sizce ne olabilir merak ettim istersenis ozelden yazabilirsiniz bi yakinim da anlattiginiz gibi.

Benimde bir tanıdıgım aynı bu tarz davranıyor bazen cok iyi bazen aniden kötü nasıl bir hastalık olabilir.bana söyleyebilirmisiniz.psikologa girmez asla oysaki psikiyatrlık bir durum.özeldende cevap verebilirsiniz

hanımlar ben psikolog ,psikiyatr , doktor veya pdrci değilim. sizi yanlış yönlendirmek istemem belki çok kolay çözümü olacak bir derdiniz varken girdabın içine düşmeyin. ben burda bir şey desem olmasa da o etiketi çıkaramayacaksınız beyninizden.
bu konuda ehliyeti olan biri size yardımcı olabilir.

aa şaka mı bu siz zaten vermek istemeseydiniz böğürtlenide vermezdiniz eşinizin buna kafası basmıyorsa tedavi olsun

bence esiniz oylesine soylemis olduğu bi soz kendinizi ispatlamaya gerek duymayinn vicdaniz rahatsa kasitli yapmadiysaniz taklmayinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…