• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten kötü müyüm..

Çok teşekkür ederim destekleriniz ve yorumlarınız için.

genelde böyle degilse, uykusuzluktan huysuzlasmis.
bende uykusuz oldugumda cok huysuz oluyorum:KK33:
yani o halimin benimle alakasi yok

özür dilemeli

Yok artik esin bi ıslak mendil icin mi bıraktı seni

Delimidir nedir.
Bas bas bagır kotüyüm ben kötüyum diye

Tahmin ediyorum ki bu, eşinizin ilk vukuatı değil. Saçma sapan şeylerden olay çıkarıp sizin de kendinizden şüphe etmenize sebep oluyor.
Bu olayların sıklığını, dozunu, neyden sonra olduğunu ne kadar sürdüğünü vs ,(sonrasında bir şey olmamış gibi devam mı ediyor olanları unutup normale mi dönüyor vs)belirlemeye çalışın. Bu detayları bana söyleseniz bir şey söyleyebilecek miyim, hayır tabi ki. Aklıma bunlar geldi ve önemli noktalar olabilir diye düşündüm.O tedavi olmazsa siz gidip yaşadıklarınızı bir uzmana anlatın.

Evet tahmin ettiğiniz gibi.malesef genel olarak zaten eleştirel bir kişiliği var.son zamanlarda bana karşıda oldukça arttı.
evlilik terapistine gidelim dediğimde bir çok erkek gibi bana gülmüştü.

bu durumda haklısınız zaten bir kaç zamandır ben gidip danışmayı düşünüyordum.
bir arkadaşım psikiyatriste gittiğinde , bize zaten hasta olanlar gelmiyor ,hastaların hasta ettikleri geliyor demişti:)

Surekli boyle sizi denetliyor elestiriyor hatanizi ariyorsa bir de size yalanci muamelesi yapiyorsa gecinmek cok zor.kendi dusundugune inanan bir insanla hayat zordur.

Bence başlığı ve soruyu değiştirin, "eşime tahammül etmeli miyim" diye. Bu ne kendini beğenmiş, sorumsuz ve bi o kadar keyif kaçırıcı bir adam!

Surekli boyle sizi denetliyor elestiriyor hatanizi ariyorsa bir de size yalanci muamelesi yapiyorsa gecinmek cok zor.kendi dusundugune inanan bir insanla hayat zordur.

evet malesef böyle.iyiykende çok sevgili çok iyi ama tam olarak dediğiniz gibi.gerçekten oldukça zor..

evet malesef böyle.iyiykende çok sevgili çok iyi ama tam olarak dediğiniz gibi.gerçekten oldukça zor..
Benim esim de oyleydi birseyi dogru soylerim tamam der ama inanmiyor hissediyordum kendimi anlatirdim boyle soyle.dusunmedigim seyi dusunurdu.bana inanmasi beni tanimasi bes yili aldi bugun evlilik yildonumumuz bugun dediki disardaki insanlari tanidikca sana daha cok baglaniyorum dedi mutlu oldum ama icimdeki kirginliklar gecmez.

Eşiniz şaka yapmış olabilir mi diye düşündüm biran.
Daha da ilginci siz cidden kötü biri miyim diye düşünüyorsunuz..
Siz kötü değilsiniz ama psikolojiniz kötü olacak gibi duruyor bu gidişle.

Benim esim de oyleydi birseyi dogru soylerim tamam der ama inanmiyor hissediyordum kendimi anlatirdim boyle soyle.dusunmedigim seyi dusunurdu.bana inanmasi beni tanimasi bes yili aldi bugun evlilik yildonumumuz bugun dediki disardaki insanlari tanidikca sana daha cok baglaniyorum dedi mutlu oldum ama icimdeki kirginliklar gecmez.

biz 6 yıldır evliyiz.evet erkekler kırgınlıkların geçtiğini gönül aldıklarını düşünüyorlar.ama bu o kadar kolay değil.

eşim biriktiriyor içinde sonra öfkesi kine dönüşüyor.küçük şeylerden fırtınalar kopuyor sonra.olan bize oluyor.ne bırakıp gidebiliyoruz ne de tam anlamıyla kalabiliyoruz.

Allah yardımcımız olsun :)

Ben art niyet veya kotuluk goremedim.
Cantanizda oldugunuzu bilseniz bile kadina yok dediginizi hatirlayarak elinizi cantaya atip aa varmis diyecek kadar saf degilsinizdir bence.

Eşiniz şaka yapmış olabilir mi diye düşündüm biran.
Daha da ilginci siz cidden kötü biri miyim diye düşünüyorsunuz..
Siz kötü değilsiniz ama psikolojiniz kötü olacak gibi duruyor bu gidişle.

haklısınız

Farzadein ki ıslak mendili vermek istemediniz bu sizi kötü bir insan yapmaz.Belki azdı ama böğürtleni paylaşmıssınız bunu görememiş malesef,demek ki kötü yanlarınızı görmek istiyor.Ve sizi orada bırakıp gelmesi başlıbaşına ilginç zaten .Allah kolaylık versin.

Back
X