• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çok çaresizim desteğinize ihtiyacım var

kubranursarac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar 2.5 yıllık ilişkim ardı şuan 19 yaşındayım bitişinin 3. Günü birbirimizi çok yorduk diyerek ayrıldı ben çok vicdan azabı çekiyorum bi konuda çokta utanıyorum biz bu çocukla bi şeyler yaşadık cinsel anlamda tam bir ilişki olmasada yaşadık ve bu zina ben kapalı da bi kızım ailem çok düzgün insanlar onların yüzüne bakamıyorum kendimi öldüresim geliyor gidip anneme falan da anlatamıyorum tövbe ediyorum hem aşk acısı çekiyorum beni yarı yolda bırakan biti için hemde bu konuda vicdan azabı çekiyorum sınava hazırlanıyorum kaç gündür dersin yüzüne bakamıyorum yemek yiyemiyorum

Kızlar 2.5 yıllık ilişkim ardı şuan 19 yaşındayım bitişinin 3. Günü birbirimizi çok yorduk diyerek ayrıldı ben çok vicdan azabı çekiyorum bi konuda çokta utanıyorum biz bu çocukla bi şeyler yaşadık cinsel anlamda tam bir ilişki olmasada yaşadık ve bu zina ben kapalı da bi kızım ailem çok düzgün insanlar onların yüzüne bakamıyorum kendimi öldüresim geliyor gidip anneme falan da anlatamıyorum tövbe ediyorum hem aşk acısı çekiyorum beni yarı yolda bırakan biti için hemde bu konuda vicdan azabı çekiyorum sınava hazırlanıyorum kaç gündür dersin yüzüne bakamıyorum yemek yiyemiyorum
Kendine göre bir hata yaptığını düşünüyorsan ileride yapmazsın bu da sana tecrübe olur. 19 yaşında kendini Ebu Cehil ilan etmene gerek yok. Herkes hata yapabilir. Saçmalama istersen. Bu ömürde kimler gelir geçer kaç insan tanırsın daha hayatın başındasın

Kendine göre bir hata yaptığını düşünüyorsan ileride yapmazsın bu da sana tecrübe olur. 19 yaşında kendini Ebu Cehil ilan etmene gerek yok. Herkes hata yapabilir. Saçmalama istersen. Bu ömürde kimler gelir geçer kaç insan tanırsın daha hayatın başındasın
Çok utanıyorum hem acı çekiyorum hem vicdan azabı nasıl atlatıcam bilmiyorum

Kızım işin mi yok, otur gtünün üstüne sınavına çalış.

Daha 19 yaşındasın çok gençsin sınavına güzelce odaklan kazan gittiğin üniversitede kimlerle karsilasacaksin kimler yüreğini kipirdatacak. Şimdi agladigin konuya bikac ay sonra gülersin. Yaşadıkların için pismansan tövbeni et yoluna devam et ilerideki ilişkilerin için tecrübe olmuş olsun aynı hataları yapmazsın. Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin 🌸

Daha 19 yaşındasın çok gençsin sınavına güzelce odaklan kazan gittiğin üniversitede kimlerle karsilasacaksin kimler yüreğini kipirdatacak. Şimdi agladigin konuya bikac ay sonra gülersin. Yaşadıkların için pismansan tövbeni et yoluna devam et ilerideki ilişkilerin için tecrübe olmuş olsun aynı hataları yapmazsın. Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin 🌸
Çok teşekkür ederim 🥹🩷

Tam ilişki olmasada zina bu yaptığımız demişsiniz. Yani bekaretiniz bozulduda ondan dolayımı bu korkularınız acı çekmeniz. Eğer öyleyse olan olmuş yapacak bişey yok. İlerde sizi seven anlayışlı birisi muhakkak olacaktır

Yeni bir sayfa aç, derslerine odaklan bunu kendine bir kusur gibi yükleme önce sen kendini affetmelisin. Tövbe kapısı hep açık.

Daha çok gençsin. Ayrıca kapalı kadınların da cinsel isteği var. Bu istek sadece erkeklere ve açık kadınlara mahsus değil ki. Kendini suçlayıp durma. Bu sana bir tecrübe oldu. Yapmak istemediğin, seni sonradan rahatsız edecek şeyleri yapmazsın. Gerçekten kendini hazır hissettiğinde ilişki yaşamak istediğinde yaşarsın. Ailemin yüzüne bakamıyorum çok utanıyorum ben naptımm modundan çıkıp bir an önce kendine gelmeye çalış. Senin okulun, bir geleceğin var. Derslerine odaklan 🙏

Bi şeyler yaşamanızı eleştirmiyorum. Ama çocukla ayrılmasanız yaptığınız zina olmayacak mıydı. Sadece önerim bundan sonra pişman olacağınız davranışları en baştan yapmayın. Oturun güzelce dersinize çalışın.

Olan oldu biten bitti. Bundan sonra kendını daha ıyı keşfettın. Bundan sonrakı ılıskınde nerede duracagını bılıosun. Çok çok gencsın. Calış kazan ve daha ıyı şeyler ıcın çabala. Olayı abartma ve büyütme. O salak çocuk bıdaha dönmek isterse dönme

Neden illa ailene anlatmak zorundasın? Yada yüzlerine bakamıyorsun?
Bu kadar trajedi çıkaracaksan yapma. Geçmişe hayıflanan böyle kendine dert edinen insanlara çok kızıyorum. Olmuş bitmiş. Abartmayın.
Bundan sonrasında madem bu konular sizin için önemli ona göre davranırsınız .

Bu hayatta herkes hata yapar. Bence hatalarınıda doğrularınıda cesaretlice kabul etmelisin. Hepsi sana ait. Ve onlar sana çok şey öğretiyor. Utanacak birşey de yok üstelik. Aranızda geçen şeyler her ne kadar dini açıdan yanlış olarak görülsede yer yüzünde yaşayan her canlının (bitkilerin bile) bu tip ihtiyaçları olur. Utanç duymanızın bir diğer sebebi de ülkemizde bu tip yakınlaşmaların aşırı kötü birşey baskısı olması sebebiyle. Geri dönüşü olmayan bir hatanız yok, sen onun sana dokunmasına izin verdiysen o da senin ona dokunmana izin verdi. Yani ikiniz arasında mağdur olan sen değilsin. Bir yanlış varsa sana ait değil ikinize ait. Ve zamanında isteyerek yapmış olduğun şeyler için utanç duyma, başın dik olsun. İstemiyorsan bunu tekrarlamazsın işte bu kadar basit

Back
X