Gerçekten çirkin olanlar bakabilir mi?

Ama küçücük gözler, genetik mor koyu halka ve çökük mü çökük göz altları, soluk eşitsiz bir ten, sıfır kirpik..
Burda resmen beni tarif etmişsin
Ama bn çirkinim diye yakınmıyorum hiç,
dış görümüşleri güzelde olsa iki kelimeden sonra muhabbetleri sarmayan, kendini geliştirmemiş kızlarla dolu piyasa. Sen özgüvenini yüksek tut herkesten daha iyi yaptığın şeyler vardır muhakkak

Çekilin ben de çirkinim.Oldum olası bunun farkındayım ,çünkü cirkinseniz bunu bilirsiniz.Cocukken bile bilirdim ,çünkü kuzenlerimden yaşıma yakın olanlar çok güzel kizlar ,akrabalarım onların güzelliklerini överken benim hakkımda tek kelime etmezdi.Hatta şöyle bir anımı anlatayım,yengem bir gün demişti ki çocuğum olursa zekası sana benzesin isterim ama gorunusunu istemem.Cok ağlamıştım.Tabi çocuktum o zaman.
hikayeme beklediğin gibi devam etmeyeceğim.Hani şimdi güzelim diye.Ama şunu yaptigimi farkettim sonradan ,okulda çalışkan biri oldum.Kitap okudum ,derslerime çalıştım ,üniversite okudum .Bol bol film izledim ,sinefilim diyebilirim.Bir de spora başladım ,biraz geç oldu ama fizik güzelliği sonradan kazanılabilir birşey.yas 25 i geçince fizik güzelliği çok daha fazla dikkat çekiyor.Mukemmel bir fizigim yok ama kesinlikle iyi diyebilirim,kamburlugumu bile duzeltti.Tek pişmanlığım burun estetiği olmamam.Burun ve çene çok şeyi değiştiriyor yüzde.
Demem o ki cidden çirkin olabilirsin ama ipek kirpikle,ışık dolgusu ile olmaz o iş,daha çok zahmet ister.Zeka insana özgüven katar,ozguven de cekicilik.yoksa bos özgüven insanı itici yapar.
Son olarak şimdi yaşadığım hayattan çok memnunum.Soylediklerimi bir düşün derim.

Sizi çok iyi anlıyorum. Şimdi özgüvenli ol kendinle barışık ol diyenler olacaktir ama öyle olmuyor kendimden biliyorum. Ben de geldi el bir insan değilim hiçe bir zaman da dikkat çekici bir insan olmadım. Ve İnan'ın nasıl bir şans var ben de bilmiyorum hep enyakın arkadaşlarım kankalarım okulun en güzel en dikkat çekici kızları oldu ki bu da beni iyice görünmez yaptı. Ve o inanılmaz güzellikteki kızların yanında çok daha fazla sönük görünüyordum. Zaten çok fazla talibim de olmadı. Girdiğim ortamda herkes en yakın arkadaşlarım olan güzel kızlarla konuşmaya can atıyordu ben ise lafa girmeye çalıştığımda kimse sallamaıyprdu. Böyle bir ortamda nasıl özgüvenli kendimle barışık olabilirdim ki . Biraz özgüvenim gelse çok sürmeden yerle bir oluyordu. Birinden boşanacak gibi olsam bir süre sonra arkadaşlarımdan biri biliyo munis x bana teklif etti ama kabul etmeyeceğim derdi. Onlarca kez yaşadım bunu. Ciddi anlamda hoşlandığım birimin bir partide arkadaşıma güzelliğinle partiyi coşturdun hepimizi çok etkiledin laflarını duydum çok çok üzüldüm gizlice ağladım ama değişen hiç bir şey olmadı. Kader bunlar sonra kabullendim öirkin olduğum için hep geride olacaktım kimse beni kaale almayacaktı. Kabullendiğim ve uğraşmayı bıraktığımda bir tık daha kolay oldu işler benim için. Sonra eşimle tanıştım ilk başta arkadaşlarımla tanıştırmaya korktum bile ya o da onlara katarsa diye öyle olmadı ama açıkça so eşimle de çok uygun değildik ben meslek olarak eğitim olarak aile olarak biraz daha iyi konumdaydım ama belki yalnız kalma korkusuyla onunla evlendim. Şimdi ne mi oldu diğer arkadaşlarım güzel oldukları için her bakımdan iyi insanlarla evlenip lüx ve zenginlik için güzel şehirlerde yaşıyorlar ben eş durumundan köyden hallice bir yerde ekonomik olarak zor durumda bir şekilde yaşıyorum. Bu arada gayet iyi bir mesleğim var yanlış anlaşılmasın eşim bana tabi olmadığından ben ona tabi oldum ve küçük bir şehirde yaşıyoruz o kısman daha az kazandığından diğerleri kadar iyi yaşayamıyoruz

Çirkinlik hissi çoğunlukla maalesef ki toplumdakilerin davranışlarından dolayı ortaya çıkıyor. İnsanlar fark etmeseler de çok kırıcı bakışlar, davranışlar sergileyebiliyor. Bunu illaki bilinçli yapmıyorlar ancak karşıdaki insanın ne hissedebileceğini de hesaba katmıyorlar. Görsellik merakı bizim ülkemizde daha fazla bence. Annem gerçekten güzel bir kadın. Küçüklüğümde nereye gitsek ayy kızın sana hiç benzemiyor derlerdi. Gerçekten çok kalbim kırılırdı. Hala daha hatırlayınca içim burulur. İyimser olmak isterdim ama okulda da aklımda kaldığı kadarıyla güzel olan arkadaşlara öğretmenler daha farklı davranırlardı. Kısacası bu algı değişmeyeceğine göre önemli olan yaşamayı sevmek. Bu arada karşı cins tarafından beğenilmek için çok güzel olmak da şart değil. Güzel değilim ama iyi kötü taliplerim, peşimden koşanlar olmuştur.

bu dediklerin Rabbimin gücüne gider yapma ne olur.
Nasıl uygun söylenir bilmedim ama tövbe tövbe şekerim koca yaradan yani çocuk mu da .
Çarptıracaksın beni şuracıkta :)

İstediğine istediğini bahşeder biz beğenmedik diye oldu bi de küssün kıyamete kadar,gücüne gitti diye de koyuversin hayatımızı öyle ortalık yerde ya da dur sen şimdi görürsün diye :) asdfgh

Ben abarttiginizi dusunuyorum.

Kirpik yok diyorsunuz kirpik yaptiriyorsunuz yine begenmiyorsunuz. Ya kaliteli yerlere gitmiyorsunuz. Ya da begenmeme sizde takinti olmus.

Ayrica cirkin ama çekici cok fazla kadin var.
Hatta bence seksi kadinlarin cogunun yuzu pek güzel degil.
Kendinizi sevmeye calisin.

Lisede bir sınıf arkadaşım vardı ,kızın arkasından konuşanlarla kavga ede ede okulun yarısıyla kapıştım. Hiç sevmem öyle şeyleri. Ünide sen git estetikcinin kollarına bırak kendini,al beni ne yaparsan yap de. Oldu taş. 21. yydayız, bu kadar üzüleceğinize yaptırın efenim ne varsa. Badem gözle başlayın mesela

Senin makyaj, bakım ve cerrahi operasyonlardan önce bir psikoloğa ihtiyacın var. Korkunç bir özgüven eksikliğin var. O senin yüzüne laf eden Kezban diyen erkeklerde de fazla özgüven patlaması var. İkisi de patolojik vaka.

kylie jenner da cok cirkindi ama simdi dunya pesinden kosuyor, o cok guzel kız kardesini geride bıraktı, estetik her seye deva bence, bu kadar kötü oldugunu dusunmuyorum ama yine de bisektomi jawline dudak dolgusu uclusuyle bile asırı guzel olanlar var.

ya kız buraya derdini dökmüs yok doktora git ozguvensizsin psikologa git diyenler bir yanda sukret tek kollu tek bacaklı diilsin diyenler bir yanda
surekli duyar kasan tayfa ve düsene bir tekme de sen at"cılar yerine yardımcı olmaya calısan insanlar yazsa artık

Merhaba eskiden bende senin gibi Çok ağlardım şimdi çok mutluyum ve kendimi kötü hissetmiyorum tam tersi bazı olaylar oldu ve özgüvenim yerinde ..
önemli olan bu sanırım ..
karşıdaki kişileri çok büyütüyormusum

Ben sizin çirkin olduğunuzu düşünmuyorum hiç bir insana bakıpta aa ne kadar çirkinmiş demedim kaç yaşnda kadınım temizseniz güzel giyiniyosanız çirkin olmanız imkansız özgüvensizsiniz siz çirkin değil anlattıklarinizda bi cok insanda var uzayli degilsiniz ya insansınız kendinizi sevin sağlıklı olun mutlu olun emin olun çirkin değilsinizdir özelden resim atın isterseniz

Bende makyajsız kotuydum renk eşitsizliği vs. bendede vardı ek olarak sivilce ve izleri birde kilo alımı var. Heleki karantina döneminde baya kilo aldım. Ozon yağı sürüyorum kil maskesi yapıyorum yüzümü baya toparladım. ama kilo benim için büyük dert Fotografını atarsan belki saç seklin ve rengin sana gitmiyordur yada kaş modelin öneri verebilirim.

Bizim iş yerinde bir kız var. Kız gerçekten Allah var çirkin. Ama sporla bi vücut yapmış. Taş gibi. İnan yüzüne bakmak çok gereksiz. Spor yap. Taş gibi vücut yap.
Katılıyorum. Yüz güzelliği para etmiyo, etin budun yerindeyse, Allah vergisi biraz endamın varsa havada karada giderin var. Yüzü güzel olan dikkat bile çekmez yanında.

ya bana da ne zaman kisa giysem o bacaklara sen kisa giyme ronaldinyo bacakli diyen en az üc erkek sayarim yüzüme söyleyen
ama esimin de tam tersi dolgun bacak hosuna gidiyor
simdi hangisini ölcüt alarak yasamaliyim sence?
yani bazi seyler zevk meselesi
diger seyler de karakter
sana kezban diyen birinin ilginisine tenezzül bile etmemen gerek
bu sig insanlarin söylediklerini ölcüt alip kendine eziyet etmemelisin
ha hala özgüven problemim var aslinda, bu bana kücüklümde asilanmis birsey öyle silemiyorsun hayatindan tamamen
ama güzelligimin farkindayim artik
gercekten cirkinler bakabilir mi demissin bir de
kusura bakma cirkin degilim ve cirkin bir insan oldugunu da düsünmüyorum
pes eden insan vardir, negatif yandan bakan insan vardir, vardir da vardir
ama cirkin insan bulmak öyle kolay olmasa gerek
karakterler cirkindir, girla var
ama saglikliysan inan yapamayacagin sey yok
bu arada gözüne kasina bu kadar yönelme, aksesuarlarla kendini daha iyi hissedebilirsin
ne bileyim gözlük olur, sacina takacagin bant olur
makyaj yapmam, kasimi bile almam bu arada
ama dedigim gibi kiyafetlerle, aksesuarlarla tamamlarim görüntümü
ki herkes ayni gözükmek zorunda degil. kendine has bir cizgi belirle
kiyafetinle fark yaratabilirsin
güzel olmak aslinda günümüz sartlarinda cok kolay
zamanla insan degisiyor, bugünlerini hatirlarsin ileride
bir gün insan kendiyle barisiyor

1-Zaten kıl tüy,saç olaylarına her cinsiyet güzelliğe bakmaksızın dikkat etmelidir.
2-Genetik mor gözler çoğu insanda az biraz vardır bence. Çok fazlaysa K vitaminli ve kafein içerikli ürünler iyi gelebilir
3-Bir ürün pahalı diye kaliteli olacak diye bir kayıt şart yok
4-Hiçbir cilt ürünü cildimiz tarafından yüzde yüz emilmiyor. O yüzden anında mucize ile değil süreç içinde etkilerini görüyoruz. Mucize yazan üründen kaçın lütfen.
5-Mezoterapi zaten cildi irrite eden birşey diye biliyorum. Cildin de hassas ise yandın demektir
6-Zibilyon ürün demişsiniz de. Cilt bakımı olmadan makyajsız güzel olunmuyor bence. Şahsen ben karma-yağlı ciltliyim. Yapmadım üşendim sivilce bastı yüzümü.
7- Nerden biliyorsun arkadaşlarının cildine bakmadığını? Tabi ki doğal güzelim diyecekler. Kızlarımızın çoğu ben böyle böyle bakıyorum diyecek kadar özgüvensizler çünkü. Zaten sana bakarak arkadaşlarını tahmin ettim.
8- Üniversite mi anaokul mu? Iyy kezbana bak ne demek? Terbiyesiz kaç yaşında adamlar. Zaten onlar seni haketmiyormuş. İnsanı nazik bir şekilde reddedebilir sin. Ama görüntüyle dalga geçmek ayıp.
9-Ben aniden kilo almıştım. Hem de 13 kilo falan. Hormon tedavisi, antidepresan derken kilo veremedim. Ve kendimi resmen aç bırakıyordum. Sonra takmadım. Doyana kadar yedim doyunca bıraktım. Şimdi 8 kilosunu verdim 5 kilosu kaldı. Tatlıyı sevdiğim için kendimden nefret ediyordum. Ama şimdi kendimi kabullendim. Mesele kendini kabul etmek. Çirkin olduğunu bilemem ama tasdik edecek kişi ben değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…