- 3 Nisan 2014
- 36.012
- 146.585
- Konu Sahibi Love_your_life
Yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seve seve gelirim Hadi bea salçada yapariz reçelde. Bi de onlara baglariz kurdelaArada arkadaşlara gidip yardım da ediyormusun? Hani ediyorsan hayıra ihtiyacım var haberin olsun
Meshur bir instamom un evine temizlikci gitmesine ragmen sanki her isi kendi yapiyormus gibi paylastigini söylemişti temizlikcim bana. Onun kuzeni ile baska bir kadin gidiyormus evine. Hatta bir ara desifre edilmistide yalanlamisti ust uste temizlik storyleri yapmıştı aaa temizlikcim varmis haahaaa filan espirileri ilemKonu bu aralar baya bu aslında hayatımdan genel anlamda memnunum hatta bazı şeyleri çok takmıyorum(temizlik, yemek vs.) ama inanın yapanı görünce içimden "yav arkadaş millet bunu nasıl başarıyor." diyorum. Millet dediğim şu sosyal medyada her şeyi düzenli olanlar. Aslında konuyu açmayacaktım ama az önce bir sosyal medyada yemek vs bakarken üst üste karşıma 3 4 kez çıktı bu durum aaaaaa oldum
Mesela çekmiş kadın yemek yapılmış, her yer süpürüp silinmiş, çamaşır yıkanmış, yıkanan ütülenmiş, ütüler kaldırılmış hatta parka gidilmiş kıskanmak mı değil içimdeki ama hayret etmek diyelim ya ben temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam her yer dağılıyor. İki kızım var. Çocuk odalarını toplayıp tam yatak odasına geçerken bir tanesi odasını dağıtıp diğerine geçiyor dağıtmaya, çamaşır yıkasam asılmadan kalıyor yemeğe koşarken, süpürge bitti derken bir şey dökülüyor yok ben tamam gayet kabulüm ama yapan cidden nasıl yapıyor valla meraktan yapacağımdan değil.
Dimi , çatlatırız herkesiSeve seve gelirim Hadi bea salçada yapariz reçelde. Bi de onlara baglariz kurdela
Ya bi de heryeri gezip herşeye yetişiyor gibi görünüyorlar ya hayret ediyorum hem gezip hem yemek yapıp hem temizlik yapıp hem paylaşımlara cevap verip hem de çocuklarıyla aileleriyle arkadaşlarıyla nasıl ilgilenebilirler ki tamamen gösteriş bana kalırsa gerçek değil yaniYa benim kafa ben kızlarımdan kitap okuma durumu çok düzenli olmuyor ama oyun oynuyorum bol bol. Bende o kişilere hayranlık değil cidden hayret var yani mümkün gibi gelmiyor mümkün olsa yinede zor gibi çok6 çelişik oldu
Böyle insanlara kadınlık=ev işi ve çocuk bakımı olarak empoze edilmiş çünkü. Hatta eskiler ev işi yapmayanlara ne biçim kadın falan der maalesef ömürlerini bu şekilde çürütüyorlarSosyal medya fenomeni degiller ama kv ve tayfasi böyleler. Ama nasıl yapıyorlar biliyor musunuz? Kafalarinda sürekli ev isi var. Sabah uyanınca her gün ama her gün evin temizligi ile ilgili bir projeyle uyanıyorlar. Mesela cocugu uyutup kalkip kapıları siliyor, yemek yapiyor sonra cam siliyor sonra baska baska işler. Rutin olarak 2 ayda bir halilar yıkanıyor, perdeler zaten birkaç hafta. Yani şöyle düşünün hayatlarındaki tek meşgale temizlik ve sabah kalkma-gece uyuma arasındaki tüm mesaileri bu.
Evet evlerinde her an misafir ağırlayacak gibi yemek var ve hiçbir yerde tek toz tanesi yok. Ama eeee? Yani hayat bu mudur? Hadi youtube dakiler para, takipçi falan kasıyorlar da yurdum insanına ne oluyor bilmiyorum
Bense çok acıyorum mesela bütün evi sergilerler o tipler her yerde süs eşyaları vitrinler ama bir rafta tek kitap görmem gkgjsıgghsj sonra mutfak dolabını açar 83647823567 set fincan takımı. Tam olarak otlarHepsini yapacak potansiyelim var. Elim çabuktur, erken kalkarım, geç yatarım, az uyurum, vaktim çok. Ama hiç birini yapmam. Çünkü niye kendimi yorayım? En gerekli neyse onu yapar açar müziğimi alır kitabımı yayılırım. Hayranlık da duymam öyle insana hiç. Kendi kıymetini bilmiyor akılsız derim
Az eşya çok kitapBense çok acıyorum mesela bütün evi sergilerler o tipler her yerde süs eşyaları vitrinler ama bir rafta tek kitap görmem gkgjsıgghsj sonra mutfak dolabını açar 83647823567 set fincan takımı. Tam olarak otlar
Şimdi benim evimi çeksem aynısını söylersiniz. Ama pis yerleri ben biliyorumKonu bu aralar baya bu aslında hayatımdan genel anlamda memnunum hatta bazı şeyleri çok takmıyorum(temizlik, yemek vs.) ama inanın yapanı görünce içimden "yav arkadaş millet bunu nasıl başarıyor." diyorum. Millet dediğim şu sosyal medyada her şeyi düzenli olanlar. Aslında konuyu açmayacaktım ama az önce bir sosyal medyada yemek vs bakarken üst üste karşıma 3 4 kez çıktı bu durum aaaaaa oldum
Mesela çekmiş kadın yemek yapılmış, her yer süpürüp silinmiş, çamaşır yıkanmış, yıkanan ütülenmiş, ütüler kaldırılmış hatta parka gidilmiş kıskanmak mı değil içimdeki ama hayret etmek diyelim ya ben temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam her yer dağılıyor. İki kızım var. Çocuk odalarını toplayıp tam yatak odasına geçerken bir tanesi odasını dağıtıp diğerine geçiyor dağıtmaya, çamaşır yıkasam asılmadan kalıyor yemeğe koşarken, süpürge bitti derken bir şey dökülüyor yok ben tamam gayet kabulüm ama yapan cidden nasıl yapıyor valla meraktan yapacağımdan değil.
Düzenli evde mutlu çocuklar yetişmezmiş , bırakın mükemmeliyetçiliği mutlu çocuklar yetiştirin diğerleri olduğu kadarKonu bu aralar baya bu aslında hayatımdan genel anlamda memnunum hatta bazı şeyleri çok takmıyorum(temizlik, yemek vs.) ama inanın yapanı görünce içimden "yav arkadaş millet bunu nasıl başarıyor." diyorum. Millet dediğim şu sosyal medyada her şeyi düzenli olanlar. Aslında konuyu açmayacaktım ama az önce bir sosyal medyada yemek vs bakarken üst üste karşıma 3 4 kez çıktı bu durum aaaaaa oldum