• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bir derdim var

eşimle 7 yıldır evliyiz.3.5 yaşında kızımız var. eşim 7 yıldır doğru düzgün para kazanamıyor.belli bir geliri yok.ben çalışıyorum gelirim iyi çok şükür.eşimin brde ortağı var.ortağı ile yaşam standartlarımız çok farklı.onlar çok lüks yaşıyorlar.benim eşim çocuğumun kreş parasını ödeyemiyor.7 yıldır hep bu sorun konuşuldu ama onların şirketten para alamayacağını savunuyor sürekli.ve b6 ionu açıldığında kavga çıkıyor.annesi bile bu konuda birşey yapamadı.ben evlendikten sonra çok borç ödedim. ama arabamıda aldım.sonra kayınvalidem oturduğunuz evi satabilirsiniz diyince evi sattırdım arabamı sattım kredi çekip yeni ev aldım.şuanda onu ödüyorum.eşim hep aynıydı.dün adama diyorumki taşı düşen yüzüğümü sattım telefon faturamı ödemek için.adam kaça sattın diyor.benim yüzümden tüh vah demiyor. bunun yanında çocuğuna karşı ilgili ama bana karşı hep ilgisiz.cinsel hayatımızda yok gibi.1 senedir antidepresan kullanıyorum. çok dertliyim.ne yapmam lazım çok ikilemdeyim
Eşiniz sorumsuz ... tüm yükü size yüklemiş kendi halen geliri belli olmayan işte çalışıyor ortaklık söz konusu diğer ortak lüks yaşıyor eşiniz çocuğunuzun kreş parasını dahi ödeyemiyor .. işin içinde başka iş var gibi geldi acaba kazandığı parayı kumarda oynuyor ya da kendi adına birikim yapıyor ya da hayatında başka biri mi var cinsel hayatınız da yokmuş gibi bir şeymiş

bilemiyorum artık ama bukarda olmazdı yani.en azından çocuğunun masraflarını karşılardı parası olsaydı.yakıt parasını benden istemezdi mesela

Ödemez canım ödemez. Sen nasıl olsa ödüyorsun diye elini cebine atmaz. Sen konuşunca düzeltmeye çalışmak yerine hemen kabullenmesi çok garip. İşyerindeki işten hesaptan hiç haberinin olmaması seni uzak tutması falan. Bir iş çeviriyor bence de. Hemen şirket hesaplarını incelemek için bi yol bulsanız. Ortağın eşi destek olur mu? Resmen sana yıkmış herşeyi.

Şuan ne durumdasiniz konu sahibi?
Aradi mi hic? Düzelteceğim son bir şans ver demiyor mu?
Benim babamda böyleydi uzun yıllar çalışırdı ama para hep içkiye ona buna giderdi. Annem 25 sene sonra boşadı onu. Ev temizliğine gidip okuttu beni,iyide kazanıyordu hemde günlük,faturalar mutfak masrafı benim ve kendi ihtiyaçlarını karşılar üstüne bide genelde babama harçlık verirdi. Şimdi hatırladımda ne günlermiş,yuvam dağılmasın diye düşünerek hayatını mahvetmiş babamı çekerek. Üzgünüm ama si onu da iyi alıştırmışsınız.
Ya yokluğunuz kafasına dank eder sizde dönersiniz ve elinizi çoğu şeyden çekersiniz , yada biter bu iş hazırsanız.
Şu saatten sonra iki seçenekten biri olur mantıklı düşünürsek. Ama siz yine geri döner ve düzene eskisi gibi devam ederseniz ömrü billah düzelmez daha.

Çevremde var böyle karısına 5 kuruş vermez başka kadınlara yedirir ya da büyük ihtimalle kumara sizde çalışıyorsunuz tabi ihtiyaçlarını sizden giderir zaten evlilik hayatı da yok başka ihtimal gelmiyor akla ..siz üzülmeyin şimdiye kadar onun desteği yoktu yokluğunu aramazsınız

yok sadece çocuğu sormak için onunla konuşmak için arıyor. birde çocuğu için mücadele edeceğini söylüyor

Back
X