Gerçekten bıktım nereye taşınsak ayrı dert ? Lütfen yardım edin psikolojim bozuldu

Hayır canım yan dairede bizden öncede varmış komşular biliyor bakicilar yabancı. Adam zaten zihinsel engelli. Nasıl yaşıyorlar bilmiyorum artık. Keşke bizden gelseydi biz yüz kere ilaclatir bitirirdik ama maalesef kaynak yan daire

Gerçekten çok üzüldüm.
Hem size hemde adama.
Galiba taşımaktan başka çareniz yok. Yan daireden geliyorsa önüne geçmeniz imkansiz. Adamin sahip cikanida yokmuş. Olsaydi zaten haşerelerle yaşamak zorunda kalmazdi.
Ne bilim, adami koruma amaçlı herhangi biryere başvuru yapabilirmisiniz? Engelli olduğu için belki devlet el atar

çalıştığınız belediye ile oturduğunuz aynı mı?

belediyelerin çoğunun engelli yatalak vs kişiler için evde bakım yemek şu bu hizmeti var
gidin yalvarın taşeron da olsanız amirinize filan söyleyin, ilaçlatıp eski eşyaları da çıkartmaya çalışın, 1 tane engelli adamın ne kadar eşyaya ihtiyacı olabilir ki? büyük ihtmalle zamanında anasının babasının dedesinin filan eviydi, diğer kardeşleir çekti gitti orada kaldı eski eşyaların hepsi, o eşyalar 100 yıldır o evde duruyor olabilir. senelerce düzgün bakım görmeyen evde her türlü haşere üreyebilir.

neticede bu bir halk sağlığı sorunu , özel mülk ama çöp eve dönüşen evleri belediyeler boşaltıyor, illa birşey yapacak birileri vardır.

Bugün kaymakamlığa başvurduk komşularla birlikte hem tahta kurusu için hemde adamı sosyal hizmetler alsın diye başvurduk abisinin bakmadığını falanda söyledik. Ayrıca bazen asansörde pislik görüyorduk meğer adam asansöre de yapiyomus ben apartmandaki kedi yapıyordur ya da çöp akmıştır diye düşünüyordum komşular bugün söyledi. Adamı inşallah devlet alırda hem biz kurtuluruz hem kendisi kurtulur başvuru yaptık ama normalde ailesinin yapmasi lazımmış bu şekilde işe yarayacak mı bakalim

Malesef aynı belediye değil ama bugün kaymakamlığa dilekçe verdik komşularla birlikte haber bekliyoruz

İnşallah işe yarar.
Gercekten hem size üzüldüm ama adama bir ayri üzüldüm.
O haşereler adami yemiş bitirmiştir.
İnşallah devlet el atar

İnşallah işe yarar.
Gercekten hem size üzüldüm ama adama bir ayri üzüldüm.
O haşereler adami yemiş bitirmiştir.
İnşallah devlet el atar
Evet aynı zamanda bakicinin küçük bebeği var daha beş altı aylık bile değil ben anlamıyorum onlar nasıl kalıyor böyle. İnşallah devlet el atar adamı alırda daire boşalır tadilatida yapılır yoksa daha bir sene dolmadan yine taşinicaz

Bir kez bizim apartmani garajda kedi bakildigi icin pire basmisti .ilk ben farkettim kendi evimi ilaclattim .sonra baska dairelerde de pire cikmis onlar da evlerini ilaclartti en sonunda aparmanin ortak alanini ilaclatip kurtulduk .

Belediyeler cop evlere mudahale ediyor, bu tarz yerlere etmiyorlarmiymis? Cok sacma, engelli ve yasli bakim ekipleri var temizlige falan geliyorlar, onlar varken neye mudahale edemiyorlarmis? Abilerine kizmadan bu secenekleri soyleyip yardim isteyin.

Ayrica kamu sağlığını tehdit soz konusuyken ozel mulkle ilgilenilmemesinana mantiksiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…