• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten artık yoruldum

Çok biliyosan parasını sen ver de yaptırayım o halde diyin.
Ayrıca kırmak istemem ama ben erkeklerin kadınlar üzerinde ki görsel isteklerinden rahatsızlık duyuyorum saygısızlıkmış gibi geliyor.Yani ben de kocama gidip git biraz kas yap veya saçlarının ucuna röfle attır derken kendimi nasıl kötü hissedeceksem onun da öyle olması gerekiyor.
Fikir sorup yanıt almak başka bu başka. Büyük bir sorun değil, nezaketsizlik ama bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu belirtin lütfen çünkü böyle böyle istekler artabilir. Hakkınızda hayırlısı.

Yerinizde olsam saçımın tamamını kestirir , onun evine yollardim, içine de not" derdin saçlarımdı, hepsi senin olsun, sana saclarimla mutluluklar diliyorum artık ben yokum. Ben dış görünüşüme değil de kalbime , ruhuna önem veren birini arıyorum kusura bakma o kişi sen degilmissin."

Verseymiş o zaman parasını.
Rahatsız olmakta haklısın. Seven insan her haliyle sever. Çok yersiz bir tartışma olmuş. Acaba iş ciddiye binmeye yakın yan mı çiziyor. Bahane mı arıyor.

Yaşlar kaç? Bana da biraz kararsız gibi geldi. İş ciddiye binincee bilinçaltındaki düşünceler fırlıyor birden. Dış görünüş olarak sizden fazla mı yanlış anlamayın merak ettim bunu. Ya da biri bişey mi demiş yani nerden çıkmış birden saç mevzusu nişan üstü

Back
X