- 28 Mart 2017
- 16.558
- 67.696
- 598
- Konu Sahibi MadamBellatrix
Secimlerinizi begenmeyip laf yapan halden anlamayan ota cope trio yapan biriyle evlenmeden 40 kere daha dusunun bence.merhaba hanımlar sızınle canımı sıkan ve paylaşmak ıstedıgım bır konu var. Erkek arkadaşımla uzun zamandır bırlıkteyız bu sene ıcınde son aylara yakın tanışmak ıstıyorlar dün gece konuşurken bır sey oldu ve konu saça geldı bıldıgınız saç benım saçlarım sıyah ve omuzlarımın assasında koltuk altı hızımda bıtıyorbana sac taktır dedı bende ona verecek param YÖK dedım konu kapandı dün ve bugün aksama kadar yazmadı derdın ne dedım senden bısey ıstedım onu bıle yapmıyorsun dedı arkadaşlar ben calısmıyorum eve tek maaş gırıyor oda babamın ben babamın naasının yarısını alıp lüksüm uğruna nasıl saça verebılırım ? Gerçekten bunu soyledıgımde bıle benı anlamadı yokluk nedır bılmıyor cok üzdü benı bu durum neyse tamam ok dıyerek gecıstırdı benı suan bıle hala maasımızı alamadık sıkıntılıyız bana bahsettıgı konuya bakın saçım kısa cırkın olsam anlıyacagım kısada degıl ılerde demekkı ben hasta olsam yada sacımı kaybetsem neler olur bunları dusundum ve cok uzuldum suan kendısıyle konusmuyorum napmalıyım sızce