- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
Ailemle özellikle de babamla çok kötü bir ilişkim vardı, ergenliğim oldukça bunalımlı ve ezilerek geçti. Dayak yoktu ama sözle şiddet vardı. İlk erkek arkadaşımla belki biraz da bu ortamdan kurtulmak için evlendim. Üç sene aldatma, hakaret, küçümsemelerle geçirdikten sonra bir gece itip kakmasıyla baba evine döndüm. Tek celsede de boşandım zaten. Babam ve annem İstanbul'da hatırı sayılır okullarda okumuş, bilgili görgülü insanlar ama okumuş cahillerdi. Özellikle babam asla hazmedemedi boşanmamı, bana çok çirkin imalarda bulundu, çok incitti. Ama evli kalmadım o adamla. Üç senem zaten çöpe gitmişti bir üç, beş sene daha kaybetmedim.
Çocuğum olsa da durum değişmezdi biliyorum. Ayrıca zaten çocuk olmaması için de çabaladım üç sene. Gerçi cinsel hayat da yoktu da neyse... Yani böyle sorunlu evliliklere çocuk da yapılmamaı.
ama bakın dayak yiyen,aldatılan kadınlara örneğin kocam beni 3 yıldır dövüyor diyor bakıyorsun iki çocuğu var cinsellik tam gaz devam etmiş.
ya da kocam beni 4 aydır aldatıyor diyor bakıyorsun hamile takvimi var 2 aylık hamile.
böyle örnekler çok.evlilikte her şeyin bitip cinselliğin aynı kalmasına çok şaşırıyorum.