- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Yas 24 buyugu 5 yasinda cocuk kucugu daha bebek 2 evlat ne diyim masallah size, ne guzel genc bir annesiniz bence sizde herseyi farkindasiniz sanirim herseyde yolunda zaten boyle devam edersek bu is uzamicak bir kac aya hepimiz ideal kilomuzda olacagiz
evet canım konu sahibi göndermiş geçmisi bi kontrol et inşallah gorursn kaydedrsn
Bu arada ara ogun de yarim elma ve malesef bir dilim bisküvi pastası yeddm tuzağa düştüm
Aksama da
Kabak yemeği ve salata
Slm arkadaslar size cok mahcubum giremedim ne zamandir kusuruma bakmayin ama kendimi size affettiricek bi mazeretim var bugun diyetimin bir haftasi bitti veeee tam tamina 1 kilo vermisimne var canim bunda demeyin sakin ben daha once diyete basladigimda bir haftada 3 kilodan az vermezdim amaaa diyet bitince 6 kilo olarak alirdfim geri bu sefer diyetle birlikte spora basladim onun icin geri alifcagima inanmiyorum ve mutluyuuummm
İns ulasiriz. Canim ya sanki ben hic zayiflamiycakmisim gibi geliyoesime diyorum neden gitmiyo bu kilolar kiziyo 24 yilin birikimini 1 aydami yok ediceksin diye yay hayatina duzenli beslen beslenki ben ve cocuklarda faydalanalim diyo ee herzamnki gibi dogru soyluyor
Yarinki menumu belirledim, kismetse yemeyi dusunuyorum:))
Sabah klasik kahvalti..
Oglen az bulgurlu yogurt, salatalik domates söğüş..
Aksam tavuk haslama(gogus tabiki), bol salata..
Ara ogun kayisi ve light galeta(1 yada 2 tane)..
Sporumu yapip yatacagim dun sporu fazla kacirmisim, yan belim agriyor bildigin yaniyor..
Allahim açım, sen bizi aclıkla terbiye etme:))
Günaydın kızlar, topiğiniz hayırlı olsun. açtığınızdan beri okuyorum ara ara sizi. inşallah başarılı olur bırakmazsınız. çünkü havalar ısındıkça herkeste bir gecşeme oluyor. çüünkü bende daha önce bir zayıflama topiğindeydim. neredeyse 800 sayfa yazdık ama sonra herkes bianda çekildi kenara. inşallah sizinki de bizimkine benzemez. çünkü bir topiğe bağlı olunca kilo vermek daha kolay oluyor. kendini bağımlı sorumlu hissediyor insan. ben artık kendi başıma devam ediyorum kilo vermeye. asla pes etmek yok.
neyse lafı çok uzattım. umarım grubunuz pes etmeyen azimli bir grup olurbaşarılar
Günaydın kızlar
Bu sabah ki spor çok az yaptım çocuk uyanınca yarim kaldı ama
120 mekiği çektim
Kahvaltim
120 gr krep
2 kk peynir
o lemi biraz kalori açısından yüksek ama değişiklik olsun nerdeyse diğer kahvaltıya la aynı hesaba geldi
amin.Ben gununu begendim arkadasim
Balim masallah sana ama sana bi tavsiyede bulunucam lutfen ama lutfen butun diyet yapan arkadaslarim icin soyluyorum lugatinizdan kibrit kutusu kalori gidim gidim olcerek yemek laflarini silin inan bana ben bir dilim ekmekle gunu bitiriyorum ve artik oyle bir duruma geldimki ekmek fazla geliyor dusunmeyin diyette oldunuzu sadec evet ben ben bugun bir dilim ekmekle doyarima inandirin kendinizi cok basit beyninizi kontrol edin aksamlari corbasiz sofraniz olmasin oglende tabi ara ogun palavra caniniz ne zamn isterse kalkin size ve diyetinize cok engel olmiycak biseyler atin aziniza saat tutmayin ay ben saat tutunca o saat olmadan kaziniyordu karnim simdi aklima gelmiyor hatta inanin gunde iki ogun yiyorum bazen karnim acikmiyor cunki ve spor elinizden geldigi kadar spor salonuna yazilmaya calisin cunki ppara verince gitmeden duramiyor insan bugunluk benden bu kadar bi sorunuz yada yok canim olurmu ole sey derseniz buradayimGünaydın kızlar
Bu sabah ki spor çok az yaptım çocuk uyanınca yarim kaldı ama
120 mekiği çektim
Kahvaltim
120 gr krep
2 kk peynir
Merhaba kızlar, ne güzel, azimli bir topiğiniz olmuş, herbiriniz hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız inşallah. Ben de daha önce bir diyet topiğindeydim, Duygucuğumu burada görünce yazmak istedimDuygucum, düzenli, disiplinli, karar verdiğinde çok azimli olan biri olarak buradaki kızlarla birlikte istediğin kiloya kalıcı olarak düşeceğine inanıyorum canım Sen zaten daha önce de başarmıştın, yine başaracağına eminim. Zaten öyle fazla bir kilon da yok. Ben de arada bakıp yaptığınız sporlarla gaza gelirim belki Diyetle aram yok ama sporla var en azından deyip teselli bulayım
Hepinize sağlıklı ve hareketli bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?