- Konu Sahibi TASTATLICADIM
fezaycım senide ekledimm listeye hayırlı olsun listemiz başlangıçımız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım birlikte başarıcz inslh
sağol canım birlikte başarıcz inslh
Yaban mersin kalorisi en düşük meyvelerdn tadı da çok güzel
Mantar tavuk sote
Salata
Ayran
yaaaaaaa eminim tanıyorsundur ben geçen yıl mezun olmuştum ama bu yıl bazı sebeplerden 10kg dan fazlasını geri aldım neyse bir arkadaşla iddiaya girdim kazanmam şart acayıp hırslandım hepbirlikde inşallah vereceğiniz bu kiloları benim eşim memur 3 gündür evde sık giremedim kusura bakmayın yarın itibaren sık girerim inşallahhepinize günaydınlar vee bol bol tartıda eksilmeler diliyorum
ben 3 gün detoks yapacaktım sözde ama dünü zor geçirdim devam etmeyeceğim sanırım yarım yamalak da olsa bir günü tamamladım ve -800 gr gördüm tartıda
dün yediklerimi yazayım belki yapmak isteyen olur:
sabah: 1 çay bardağı pirinçten pirinç lapası 2 kaşık yoğurt (saat 12 gibi yedim)
bitki çayları bol su içtim
limonlu maden suyu içtim
20 dk yüksek seviye eliptik yaptım
saat 15te: 1 çay bardağı pirinçten 1pirinç lapası+2 kaşık yoğurt+1 adet ızgara pirzola+salata+2 dilim karpuz
ve günü kapadım
normalde o tavuğu yememem lazımdı diğer herşey diyetimde olan şeylerdi
akşam da acıkınca bir avuç beyaz leblebi yedim bitki çayı ile
bu arada ben spor yapmadan önce yağ karışımını sürüp streçle sarıyorum kendimi baya terliyorum size de tavsiye ederim
duyfercim aramıza hoşgeldin canım seni önceki topiklerden tanıyorum hatta açtığın bir topiğe bir ara ben de yazmıştım
hoşgeldingerçekten 2 çocukla. Zor ben de
yaaaaaaa eminim tanıyorsundur ben geçen yıl mezun olmuştum ama bu yıl bazı sebeplerden 10kg dan fazlasını geri aldım neyse bir arkadaşla iddiaya girdim kazanmam şart acayıp hırslandım hepbirlikde inşallah vereceğiniz bu kiloları benim eşim memur 3 gündür evde sık giremedim kusura bakmayın yarın itibaren sık girerim inşallah
Afiyet olsn çok değil ama puding olmadi sanki yine de sen daha iyi bilirsin yedikleriniOhhh masllh cogalmissiz..bende idaya girenlerdenim esinle girdim bende ama benim wermem gerken cok kilo war 20 kilo aha wermem lazim 6 kilosu gitti hedefim 26 ydi simdi 20 e dustu ins wericem kararliyim...
Yediklerimi yazim
Sabah yesil cay once
Kahealti bi kahwe skersiz iki dilim kepek ekmegi bi yumurta bi dilim petnir 3 zeytin
Ara.2 kucuk seftali
Oglen.bi dilim kepekli ekmek bi dilim peynir bi kucucuk puding
Ara .kahwe sekersiz uc burcak kepekli biskuwi
Aksam.tawuklu mantarli patats ye.egi biraz yerim yaninda yesil mercimekli sifir yagli bulgur
Ara.cay bi kuru kayisi
Nasil kizlar cokmu
Aa herkez iddiayami girmis bendemi girsem acaba zaten kilo vermek icin her duydugumu yapcak moddayim :)