Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Slm arkadaslar size cok mahcubum giremedim ne zamandir kusuruma bakmayin ama kendimi size affettiricek bi mazeretim var bugun diyetimin bir haftasi bitti veeee tam tamina 1 kilo vermisim :-) ne var canim bunda demeyin sakin ben daha once diyete basladigimda bir haftada 3 kilodan az vermezdim amaaa diyet bitince 6 kilo olarak alirdfim geri bu sefer diyetle birlikte spora basladim onun icin geri alifcagima inanmiyorum ve mutluyuuummm:-)

Yas 24 buyugu 5 yasinda cocuk kucugu daha bebek 2 evlat ne diyim masallah size, ne guzel genc bir annesiniz bence sizde herseyi farkindasiniz sanirim herseyde yolunda zaten boyle devam edersek bu is uzamicak bir kac aya hepimiz ideal kilomuzda olacagiz

İns ulasiriz. Canim ya sanki ben hic zayiflamiycakmisim gibi geliyo :-) esime diyorum neden gitmiyo bu kilolar kiziyo 24 yilin birikimini 1 aydami yok ediceksin diye yay hayatina duzenli beslen beslenki ben ve cocuklarda faydalanalim diyo:-) ee herzamnki gibi dogru soyluyor:-) :-) :-)

evet canım konu sahibi göndermiş geçmisi bi kontrol et inşallah gorursn kaydedrsn

Bu arada ara ogun de yarim elma ve malesef bir dilim bisküvi pastası yeddm tuzağa düştüm

Aksama da

Kabak yemeği ve salata

Bakayim bir bulabilirsem, tesekkurler.
Ara ogundekilerden birsey olmaz canim okadar kacamagimizda olsun artik:))

Yarinki menumu belirledim, kismetse yemeyi dusunuyorum:))
Sabah klasik kahvalti..
Oglen az bulgurlu yogurt, salatalik domates söğüş..
Aksam tavuk haslama(gogus tabiki), bol salata..
Ara ogun kayisi ve light galeta(1 yada 2 tane)..
Sporumu yapip yatacagim dun sporu fazla kacirmisim, yan belim agriyor bildigin yaniyor..
Allahim açım, sen bizi aclıkla terbiye etme:))

Günaydın kızlar, topiğiniz hayırlı olsun. açtığınızdan beri okuyorum ara ara sizi. inşallah başarılı olur bırakmazsınız. çünkü havalar ısındıkça herkeste bir gecşeme oluyor. çüünkü bende daha önce bir zayıflama topiğindeydim. neredeyse 800 sayfa yazdık ama sonra herkes bianda çekildi kenara. inşallah sizinki de bizimkine benzemez. çünkü bir topiğe bağlı olunca kilo vermek daha kolay oluyor. kendini bağımlı sorumlu hissediyor insan. ben artık kendi başıma devam ediyorum kilo vermeye. asla pes etmek yok.
neyse lafı çok uzattım. umarım grubunuz pes etmeyen azimli bir grup olur :34: başarılar

Selam kizlarrr dun cok kotuydum kusura bakmayin bugun cok iyiyim bugun evimi soyle toparlayip faturalarimi yatircam sporumu yapcam insallah sabah ilik limonlu suyunu ictim tuzsuz lor domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek yedim kilo vermem devam ediyor artik soylemicem tarti gunumuze az kaldi

Slm arkadaslar size cok mahcubum giremedim ne zamandir kusuruma bakmayin ama kendimi size affettiricek bi mazeretim var bugun diyetimin bir haftasi bitti veeee tam tamina 1 kilo vermisim :-) ne var canim bunda demeyin sakin ben daha once diyete basladigimda bir haftada 3 kilodan az vermezdim amaaa diyet bitince 6 kilo olarak alirdfim geri bu sefer diyetle birlikte spora basladim onun icin geri alifcagima inanmiyorum ve mutluyuuummm:-)

Yok canim ne kusuru olur bazi aksakliklar ayrica spora baslamana cok sevindim ayrica haftada bir kilo en sagliklisi en guzeli tebrik ederim

İns ulasiriz. Canim ya sanki ben hic zayiflamiycakmisim gibi geliyo :-) esime diyorum neden gitmiyo bu kilolar kiziyo 24 yilin birikimini 1 aydami yok ediceksin diye yay hayatina duzenli beslen beslenki ben ve cocuklarda faydalanalim diyo:-) ee herzamnki gibi dogru soyluyor:-) :-) :-)

niye veremiyesin yaptiklarina bi bak annesin evine cocuklarina bakiyorsun bunlari yapan kilomu veremicek yeterki dikkat et ozen goster sporda yaptinmi bitti zaten spor yapan yemesinede ozen gosterir valla saglik icin daha genc gozukmek giydiklerimin yakismasi icin canla basla mucadele ediyorum

Günaydın kızlar
Bu sabah ki spor çok az yaptım çocuk uyanınca yarim kaldı ama
120 mekiği çektim
Kahvaltim
120 gr krep
2 kk peynir

Yarinki menumu belirledim, kismetse yemeyi dusunuyorum:))
Sabah klasik kahvalti..
Oglen az bulgurlu yogurt, salatalik domates söğüş..
Aksam tavuk haslama(gogus tabiki), bol salata..
Ara ogun kayisi ve light galeta(1 yada 2 tane)..
Sporumu yapip yatacagim dun sporu fazla kacirmisim, yan belim agriyor bildigin yaniyor..
Allahim açım, sen bizi aclıkla terbiye etme:))

amin.Ben gununu begendim arkadasim

Günaydın kızlar, topiğiniz hayırlı olsun. açtığınızdan beri okuyorum ara ara sizi. inşallah başarılı olur bırakmazsınız. çünkü havalar ısındıkça herkeste bir gecşeme oluyor. çüünkü bende daha önce bir zayıflama topiğindeydim. neredeyse 800 sayfa yazdık ama sonra herkes bianda çekildi kenara. inşallah sizinki de bizimkine benzemez. çünkü bir topiğe bağlı olunca kilo vermek daha kolay oluyor. kendini bağımlı sorumlu hissediyor insan. ben artık kendi başıma devam ediyorum kilo vermeye. asla pes etmek yok.
neyse lafı çok uzattım. umarım grubunuz pes etmeyen azimli bir grup olur :34: başarılar

Evet bende uzun zamandir sessizce okuyorum ne emeklerle aciliyor sonra dahiliyorlar aslinda benim amacim herkezin azami ozen gosterip bir an once kilo vermeleri kendi adima en fazla 3 ayda bu isi bitirmek uzadikca dahilmalar oluyor maleaef bu arada iyi dileklerin icin tsk ederiz

Merhaba kızlar, ne güzel, azimli bir topiğiniz olmuş, herbiriniz hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız inşallah. Ben de daha önce bir diyet topiğindeydim, Duygucuğumu burada görünce yazmak istedim:16: Duygucum, düzenli, disiplinli, karar verdiğinde çok azimli olan biri olarak buradaki kızlarla birlikte istediğin kiloya kalıcı olarak düşeceğine inanıyorum canım:16: Sen zaten daha önce de başarmıştın, yine başaracağına eminim. Zaten öyle fazla bir kilon da yok. Ben de arada bakıp yaptığınız sporlarla gaza gelirim belki:8: Diyetle aram yok ama sporla var en azından deyip teselli bulayım:1:
Hepinize sağlıklı ve hareketli bir gün diliyorum:16:

selam ve günaydın:)))
sabah kalkıldı kahvaltı yapıldı ev temizlendi bugunki menumun tavuğu haşlandı, çocukların yemeği hazırlandı, öğlen yiyeceğim yemek kaplarına konuldu, şimdiyse giyinip okula gitme vakti. spor yapamadım bu hengamede, okuldan dönünce artık o da yapabilirsem tabi:((( çok yorgun oluyorum çünkü...
şimdilik böyle, operim herkesi, giyinip çıkma vakti:)))))

Günaydın kizlar okudugm icin sabahn korunde kalktim yine
Sabah 7 de 2 dilim ekmekle tost yedim
Saat 12de 2 yumurta ile menemen yapip yedim yaninda 2 dilim ekmek yine
Birazdan sporumu yapacagm
Bitki cayi iciyorum simdi de

Ara öğün
Yeşil çay ve 3 tane form cubuk kraker

Öğleye de
3kasık kabak yemeği
Yoğurt
1ısırık ekmek
Ve peynirli salata

Günaydın kızlar
Bu sabah ki spor çok az yaptım çocuk uyanınca yarim kaldı ama
120 mekiği çektim
Kahvaltim
120 gr krep
2 kk peynir
Balim masallah sana ama sana bi tavsiyede bulunucam lutfen ama lutfen butun diyet yapan arkadaslarim icin soyluyorum lugatinizdan kibrit kutusu kalori gidim gidim olcerek yemek laflarini silin inan bana ben bir dilim ekmekle gunu bitiriyorum ve artik oyle bir duruma geldimki ekmek fazla geliyor dusunmeyin diyette oldunuzu sadec evet ben ben bugun bir dilim ekmekle doyarima inandirin kendinizi cok basit beyninizi kontrol edin aksamlari corbasiz sofraniz olmasin oglende tabi ara ogun palavra caniniz ne zamn isterse kalkin size ve diyetinize cok engel olmiycak biseyler atin aziniza saat tutmayin ay ben saat tutunca o saat olmadan kaziniyordu karnim simdi aklima gelmiyor hatta inanin gunde iki ogun yiyorum bazen karnim acikmiyor cunki ve spor elinizden geldigi kadar spor salonuna yazilmaya calisin cunki ppara verince gitmeden duramiyor insan bugunluk benden bu kadar bi sorunuz yada yok canim olurmu ole sey derseniz buradayim:-) :-) :-) :-) :-)

Merhaba kızlar, ne güzel, azimli bir topiğiniz olmuş, herbiriniz hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız inşallah. Ben de daha önce bir diyet topiğindeydim, Duygucuğumu burada görünce yazmak istedim:16: Duygucum, düzenli, disiplinli, karar verdiğinde çok azimli olan biri olarak buradaki kızlarla birlikte istediğin kiloya kalıcı olarak düşeceğine inanıyorum canım:16: Sen zaten daha önce de başarmıştın, yine başaracağına eminim. Zaten öyle fazla bir kilon da yok. Ben de arada bakıp yaptığınız sporlarla gaza gelirim belki:8: Diyetle aram yok ama sporla var en azından deyip teselli bulayım:1:
Hepinize sağlıklı ve hareketli bir gün diliyorum:16:

Ooo benim guzel zarif nese sacan arkadasim gelmis hosgelmis seni seviyorum seni burda formek cok guzel ayrica senin diyete ihtiyacin yok ama pozitif enerjin icin seni aramizda gormek hep isteriz

Back