Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Yarinki menumu belirledim.
Sabah normal kahvalti..
Oglen lebeni+salatalik domates+1dilim kepek ekmegi..
Aksam kabak yemegi ve salata..
Ara ogun olarak 1 galeta ve yeni dunya..
Oh bee menuyu bulunca ustumden yuk kalkiyor:)))

Slm kizlar bugun ugruyamafim temizlik yaptim hali falan yikadim cok youldum aksama kadar elim kalkmio hemen yaticam vok sacma bi menum war yarin yazarim artik

Günaydın kızlar
Sabah sporu yapıldı
Kahvaltim da
30 gr lavas. Ekmeğim kalmamsti
1yumurta
Yarim salatalık
Yarim domates
2 köz yeşil biber

Günaydın kızlar
Sabah sporu yapıldı
Kahvaltim da
30 gr lavas. Ekmeğim kalmamsti
1yumurta
Yarim salatalık
Yarim domates
2 köz yeşil biber

kahvaltın çok güzel:)

ben de sabah 9da yaptım kahvaltımı
2 haşlanmış yumurta
zeytin domates salatalık nane
peynir
ve form çayı ile :56:

kilo vermediğimi hissediyorum o yüzden diyetisyenimin 2 yıl önce verdiği listeyi uygulamaya başlayacağım yarından itibaren

ha bir de tabiki de karın hareketleri yapıldı sabah sporu olarak
akşam da eliptik bisiklete binerim artık

Yanliz kizlar 2 saat anam agliyo spor yapiyorum o kadar urasa terliyemiyorum bakalim bugun kendimi strecliycem ise yarar umari m tavsiyeniz varsa yazin lutfen
sen terlemeye çok takma nasıl olsa kalori yakıyorsun bi de streclemekde çok sağlıklı değil vücuda sadece su kaybı oluyor. Yine de sen bilirsin

Öğle yemeği
50 gr tavuk haşlanmış
Bir kâse tarhana
Bir dilim çavdar
Yemekten önce de 1çay bardagi kadaR süt içmiştm

sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir,salatalık,domates,nane,zeytin, bitki çayı
öğle: 1 tabak zeytinyağlı fasulye
akşam: yarım kase sebze çorbası, 2 tane fırında tavuk but patatesli, 1 kase yoğurt,soda

bugünkü menüm bunlardı. yeme faslını burada sonlandırıyorum birazdan sporumu yapacağım

Kizlar selam kusura bakmayin sabahdan beri hamaratligim ustumde komsunla 2 tencere sarma sardik tum ic malzemeyi ben hazirladim sonrada bir apartmani doyuracak kisir yaptim tum gun yesillik yikayip ayikladim acayip yorgunum diyetime zarar verecek birsey yapmadim sadece az su ictim onuda telafi edecegim sporumuda az sonra yapacagim insallah bugunku menulere baktim gayet yerindeler masallah

Kizlar yarin ilk tarti gunumuz sizden ricam sabah erken bildirim yapmaniz yarin bi arkadasimin dugun alis verisine yardimci olcam erken cikmam lazim ha gecde donmem erken yaparsaniz hemen yayinlarim tabloyu ama ben cikdikdan sonra yapilan bildirimleri ancak donunce yayinlarim neyse bildirimleri ozele msj olarak atarsaniz hep herkezinki supriz olur hem ben rahat kayit yaparim

Evet gelelim bugunku duzenime aslinda ne kadar ne yedim duzenim sacmaladi bugun ama abartmadim diyetimi bozmadim

sabah klasik saglikli bir kahvalti peynir zeytin domates salatalik

ogleden sonea kisir1porsyon
aksam suan icin yemek dusunmuyorum cunku kisir sisirdi

Kizlar kimse neden girmiyor aceb
Bugun oglen
Bir kase mercimek cor
Yarim kase yogurt
Dort kepek biskevit:-)
Aksam
Bes kasik bulgur pilavi
Bir yumurta
Bir domates
Yarim kase yogurt
Yarim lt su
İki saat spordan sonra gozum dondu ama midem kuculdu sanirim bu bile cok oldu :-)

Kizlar kimse neden girmiyor aceb
Bugun oglen
Bir kase mercimek cor
Yarim kase yogurt
Dort kepek biskevit:-)
Aksam
Bes kasik bulgur pilavi
Bir yumurta
Bir domates
Yarim kase yogurt
Yarim lt su
İki saat spordan sonra gozum dondu ama midem kuculdu sanirim bu bile cok oldu :-)

topik çok sessiz ama yarın kilo bildiriminden sonra canlanır diye düşünüyorum :9:

Aksamki kabak menumun yerini 8-10 sarma, yarim kase unlu domates corbasi aldi ve bol salata tabi.. yarini iple cekiyorum. Topige geldigimde kilom 65.5'ti, bakalim sabah kac olacagim..

Son düzenleme:
Back