- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
evet kızlar kilo vermem devam henüz spor yapmadım ve rahatsızım güzel bir kahvaltı oğlen çorba salata akşamı hala daha karar vermedim cumayı iple çekiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, ne güzel, azimli bir topiğiniz olmuş, herbiriniz hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız inşallah. Ben de daha önce bir diyet topiğindeydim, Duygucuğumu burada görünce yazmak istedim Duygucum, düzenli, disiplinli, karar verdiğinde çok azimli olan biri olarak buradaki kızlarla birlikte istediğin kiloya kalıcı olarak düşeceğine inanıyorum canım Sen zaten daha önce de başarmıştın, yine başaracağına eminim. Zaten öyle fazla bir kilon da yok. Ben de arada bakıp yaptığınız sporlarla gaza gelirim belki Diyetle aram yok ama sporla var en azından deyip teselli bulayım
Hepinize sağlıklı ve hareketli bir gün diliyorum
oh oh maşallah çok hamaratsınızselam ve günaydın:)))
sabah kalkıldı kahvaltı yapıldı ev temizlendi bugunki menumun tavuğu haşlandı, çocukların yemeği hazırlandı, öğlen yiyeceğim yemek kaplarına konuldu, şimdiyse giyinip okula gitme vakti. spor yapamadım bu hengamede, okuldan dönünce artık o da yapabilirsem tabi(( çok yorgun oluyorum çünkü...
şimdilik böyle, operim herkesi, giyinip çıkma vakti:)))))
iyi dersler, bitki çayı olarak ne içiyorsunGünaydın kizlar okudugm icin sabahn korunde kalktim yine
Sabah 7 de 2 dilim ekmekle tost yedim
Saat 12de 2 yumurta ile menemen yapip yedim yaninda 2 dilim ekmek yine
Birazdan sporumu yapacagm
Bitki cayi iciyorum simdi de
valla herkezin menüsü çok güzel yerinde maşallahh hepinizeAra öğün
Yeşil çay ve 3 tane form cubuk kraker
Öğleye de
3kasık kabak yemeği
Yoğurt
1ısırık ekmek
Ve peynirli salata
güzel önerin için çok teşekkur ederimBalim masallah sana ama sana bi tavsiyede bulunucam lutfen ama lutfen butun diyet yapan arkadaslarim icin soyluyorum lugatinizdan kibrit kutusu kalori gidim gidim olcerek yemek laflarini silin inan bana ben bir dilim ekmekle gunu bitiriyorum ve artik oyle bir duruma geldimki ekmek fazla geliyor dusunmeyin diyette oldunuzu sadec evet ben ben bugun bir dilim ekmekle doyarima inandirin kendinizi cok basit beyninizi kontrol edin aksamlari corbasiz sofraniz olmasin oglende tabi ara ogun palavra caniniz ne zamn isterse kalkin size ve diyetinize cok engel olmiycak biseyler atin aziniza saat tutmayin ay ben saat tutunca o saat olmadan kaziniyordu karnim simdi aklima gelmiyor hatta inanin gunde iki ogun yiyorum bazen karnim acikmiyor cunki ve spor elinizden geldigi kadar spor salonuna yazilmaya calisin cunki ppara verince gitmeden duramiyor insan bugunluk benden bu kadar bi sorunuz yada yok canim olurmu ole sey derseniz buradayim
evet kızlar kilo vermem devam henüz spor yapmadım ve rahatsızım güzel bir kahvaltı oğlen çorba salata akşamı hala daha karar vermedim cumayı iple çekiyorum
maşallahh ne güzel devamı gelsin inşallah
ben menüne bayıldım heleki öğlene en sevdiğim çorbaBugunki menum fistiklar
Sabah
Bir bardak cay
Bir dilim kendi yaptigim ekmekten
Ne kadar yedim bilmiyorum salata
Eccikte peynir
Oglen
İki kase yayla corbasi
Aksam
Tavuk sote (benn yemklere yag koymuyorum artik koklatiyorum kiyisindan )
Bir yada iki yemek kasdigi bulgur pilavi yerim
Yogurt ayran yada salata ve finish
evet azimli hanımlar henüz akşam yemeği yemedim ama günüm az çok belli oldu
sabah tuzsuz lor,domates,salatALIK,maydanoz,1 dilim ekmek
öğleni atladım çünkü çok işim vardı birde çok su içtim hiç acıkmadım
akşam için bulgur ile yaptığım dolmalarım var birde tarhana çorbam var ya cacık yada sade yoğurt eklicem tabagıma
spor henüz yapılmadı yatmadan yaparım mutlaka
suyum 2 lt oldu yatasaya kadar 2.5 lt olur
ben menüne bayıldım heleki öğlene en sevdiğim çorba
Sen nasil uyguluyosun canim diyetini merak ettim
Mekik programi nedir arkadasim bide bhulgurlu dolmanin tarifini istediydimben yağdan beyazlardan kaçıyorum salataya ağırlık veriyorum onun dışında sağlıklı yapılan herşeyi yiyorum spor yapıyorum bu arada mekik programın 4.günündeyim yarın mola günü programın
Mekik programi nedir arkadasim bide bhulgurlu dolmanin tarifini istediydim
Tastatlicadimmm ben kayisili form cayi iciyorum gunde 2 kupa.eger bu kesmezse biberiye cayi iciyorum malum yag yakici özelliği var.
Ayrica spor yapmadan once biberiye-portakal-yosun ve findik yagi katisimini bacaklarima ve bel cevreme sürüp strecle sariyorum oyle eliptik bisiklete biniyorum. Sonra da dus aliyorum ve dusta da sikilastirici forma sokucu dus jeli kullanıyorum. Sonuctan simdilik memnunum. Ve 6 dan sonra agzima hicbirsey koymuyorun
Tastatlicadimmm ben kayisili form cayi iciyorum gunde 2 kupa.eger bu kesmezse biberiye cayi iciyorum malum yag yakici özelliği var.
Ayrica spor yapmadan once biberiye-portakal-yosun ve findik yagi katisimini bacaklarima ve bel cevreme sürüp strecle sariyorum oyle eliptik bisiklete biniyorum. Sonra da dus aliyorum ve dusta da sikilastirici forma sokucu dus jeli kullanıyorum. Sonuctan simdilik memnunum. Ve 6 dan sonra agzima hicbirsey koymuyorun
Ara öğün
1galeta
Akşam yemeği
1lahmacun
Ayran
Kızlar benim ayda bir kere lahmacun yeme hakkım var
Vay vay vay her bir hamle bilincli sistemli tebrik ederim
evet çok sıkıntı li oluyor herşeyi yiyemyrsn benim bu gibi durumlarda yoğurtlu yulaf ezmesi tarçın la işi bitiRiyorum çok lezzetli ve tok tutuyor
evet çok sıkıntı li oluyor herşeyi yiyemyrsn benim bu gibi durumlarda yoğurtlu yulaf ezmesi tarçın la işi bitiRiyorum çok lezzetli ve tok tutuyor