- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.921
sağol canım benim spora bir başlasan devamı gelir zaten önemli olan başlayabilmek. hadi kalk oturma şimdi başla hatta müsaitsen:)cadıcım hoş geldin.. bak ne güzel toparlanıyoruz... dağılmak yok... dağılmaya izin yok.. hepimiz elimizden gelenin biraz fazlasını yaparsak daha iyi olacak inşallah...
tünaydın canım... oluyo bazen arada önemli olan bilincinde olmak buda zaten hepimizde var.. daha iyi olacak herşey yeter ki azmimiz kaybolmasın..
canımm h.geldin maşallah çok güzel.. tadını çıkar tatilin çalışmaya başlayınca daha zorlaşıyor herşey... dua edin benim için şu spor denen şeyi bende yapayım alışayım müdavimi olayım bırakamayayım yoksa iki ileri bi geri gidip gelicem...
çok güzel kahvaltın bayıldım azz kalori çok doyurucu.. bende alacam akşam inşallah şu lordan:)bu arada Kahvaltim
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
1kasık lor
yarım domates
ara
1 çay bardagi tarçın süt tabi kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay
hoşgeldin canımahh o kilolar ahh ama yeniyoruz biz onların hepiciğini merak etme sen:KK63:
son 4 kilo dediğin nedirki gülüm 24ünü yemiş bitirmiş biri var karşında evvelallah vereceğiz (buarada 24 değil 21.5 uyumu bozmayayım diye öyle dedim)
benim alıntı olmadı sanırım
telefondan giriyosan ondan olmamıştır yada tabletten benimki anam babam bilgisayarı da ondan olmuştur belki ?
çoklu alıntı deneme...
21.5muuuu maşallah sana harikasın sen ya...hoşgeldin canımahh o kilolar ahh ama yeniyoruz biz onların hepiciğini merak etme sen:KK63:
son 4 kilo dediğin nedirki gülüm 24ünü yemiş bitirmiş biri var karşında evvelallah vereceğiz (buarada 24 değil 21.5 uyumu bozmayayım diye öyle dedim)
ay cok guldm tatlim telafi edersn olmaz bisigünaydın kızlar
kızın bana kızınnekadar güzel gidiyodu diyetim spor yapamasam bile yaptığım ufak tefek hareketlerle iyi gidiyodu pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyeti yapıyodum du taa kii akşam anneme gidene kadar yapmış odun ocağında kızartmaları yapmış ev ekmeklerini oohh geçtiler karşıma yediler yediler herşeye dayandım ama ekmeğin kokusuna dayanamadım bende kenarından yedim biraz artık ama sonrada pişman olmadım yani ben zaten pazarları ödül yapıyodum kendime onu düne almış oldum tek kötü tarafı bugün benim tartı günümdü gerçi onuda hallettim pazartesi tartılacağım artık
şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım ama neyse sizinlede paylaşayım dedimkusura bakmayın artık
vavvvv super nasl verdn yatamam canım yazdım bile
başlagıç kilo;95
şimdiki kilo;74.5
geçen pazartesi;77.5
pazartesi günü tartılmıştımda kurala uyayım dedim tatlışım
supersnherneyse çoklu alıntıyla sonra ilgileniriz...
sabah ılık limonlu suyla güne başlandı. iki dilim normal ekmek, bugun light alacam. birer salatalık domates, çok az peynir, yarım yumurta ve bir çay kaşığı kiraz reçeli...
ara bir salatalık bir acur..
aradan önce yarım saat spor yapıldı. daha doğrusu oğluşla beraber müzik kanalında çalınan şarkılara oynadık ama nasıl ter attım varya..
bi yarım saat daha mekik+pilates+yan bel hareketleri yapılacak birazdan..
haydi öperim herkesi....
super yabu arada Kahvaltim
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
1kasık lor
yarım domates
ara
1 çay bardagi tarçın süt tabi kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay
tamam canım ekliyorumtamam canım yazdım bile
başlagıç kilo;95
şimdiki kilo;74.5
geçen pazartesi;77.5
pazartesi günü tartılmıştımda kurala uyayım dedim tatlışım
aynen tatlıcadi çoklu alıntı bende yapamadım ste değişmedn önce de yapamyrdum
neyse bugün kü spor da yapıldı
kahvalti da ne yiyblrm onu düşünüyorum
haa anladım bende zorlanıyorumgünaydın
tatlıcadi yok ben evdeyim de 2 çocukla bazen zor yetiştirtyrm düşün salata bile yapacak halim yok tu
çalışmıyorum
hırs iyidir canım inşallahh hep böyle olursunsagol canım benim.. spora çok yüklenmiyorum ama çok hırslıyım bakalım nolacak hayırlısı:)
evet ya toparlanalımm ve dediğin gibi elimizden geleni yapalımcadıcım hoş geldin.. bak ne güzel toparlanıyoruz... dağılmak yok... dağılmaya izin yok.. hepimiz elimizden gelenin biraz fazlasını yaparsak daha iyi olacak inşallah...
tünaydın canım... oluyo bazen arada önemli olan bilincinde olmak buda zaten hepimizde var.. daha iyi olacak herşey yeter ki azmimiz kaybolmasın..
canımm h.geldin maşallah çok güzel.. tadını çıkar tatilin çalışmaya başlayınca daha zorlaşıyor herşey... dua edin benim için şu spor denen şeyi bende yapayım alışayım müdavimi olayım bırakamayayım yoksa iki ileri bi geri gidip gelicem...
yediklerin gayet güzel kararında bende öptümmmevettt alıntılardan sonra gelelim düne öğlen giremedim yazamadım
dün öğle yemeği : az fırında patlıcan 3 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
ara : nescafe
akşam : 3 sarma, iki incecik dilim havuçlu kek çay... kızım annemde kaldığı için yazın iki arada koşturmaktan evde kalmaya bile vaktim olmuyo yaakuzumun onca ısrarına rağmen dondurma yemedim buda bişey
bu sabah kahvaltı : iki ince dilim salçalı ekmek, az peynir ve duble çay..
ara : şimdi kayısılı form çayı içiyorum...
öğle yemeğini de şimdiden yazayım :) yeşil mercimek var bugün işyerinde iki üç kaşık ondan alırım.. birde fırın poşetinde köfte kızartması var aşçıyı kafaya aldım.en azından tavada kızartmıyor domates biber kızartıyo yanına onlardan yemem.. birde yoğurt :) öptüm hepinizi... seviyorum siziiiiii
öğlen mantarı az yağda kavurdum yarım biber, bir domatesle..bir dilim ekmekle yedim.
ara bir dilim karpuz..
akşama dolma var 1 tane ondan yerim bol salata yada cacıkla bakalım hangisini yaparsam artık...
fit kizlarsupersnz cokskr toparlanmisiz
coklu alintiyi anlatim kizlar msji alintila dedikten sonra birden fazla msji altilayin ve en altta yorum yerinde alintilari ekleyin ve ayrintili duzenle deyip duzenleyn kizlar sectgniz msjin alt ve ustunde QUOT YAZİO iki tane arsandada o kisinin msji var son QUOT ALTİNA YORUMUNUZU YAPİN
akşam öğünü süper lokmu gözüde büyütme arada olur böyle şeylerrakşam yemeğinde 1 tabak tavuk yemeği + küçük kase yoğurt +maalesef tatlı isteğimden ve regl döneminde olmamdan dolayı 1 lokum) bol su içtim.yatana kadar da içmeye devamm
hiç ekmek yemedim
iyi aksamlar kızlar pek fırsat olmadı gireyim
öğlen bamya yemeği
2kasık bulgur pilavı
ara
1 hurma küçük bi tane de lokum hurma kesmedi napym
akşam da
4 tane lahana sarma
1 kâse mercimek çorba
1 çay bardagi ayran
yarın görüşürz inslh
M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,400[/td]
[td]600[/td]
[td]6,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65,5[/td]
[td]65[/td]
[td]500 [/td]
[td]9,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,400[/td]
[td]88[/td]
[td]400[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,4[/td]
[td]65,9[/td]
[td]+500[/td]
[td]100[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]83,900[/td]
[td]84,500[/td]
[td]+600 [/td]
[td]2,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassyyy[/td]
[td]???[/td]
[td]95[/td]
[td]77,500[/td]
[td]74,500[/td]
[td]3,000[/td]
[td]20,500[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76,000[/td]
[td]800[/td]
[td]1,800[/td]
[/tr]
[tr][/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr]
[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr]
[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]
tassyyy resmi olarak hoşgeldin hedef kilo göremedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?