Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

biraz kaçtı kaçtı ama tuttumda :) bu arada bu 1 dilim bildiğimiz dilimlerden değil ee öğrendim artık 3 aydan beri ne yapmam gerektiğini bi de bu aralar öyle daha çok yapıyorum eskiden olsa amaan nasıl olsa bozuldu sal gitsin yapardım artık öyle değilim çok şükür bunu ömür boyu sürdürmeyi planlıyorum inşallah çünkü yiyip yiyip biriktirdiğimiz için almıyomuyuz kiloları oysaki bi gün çoksa ertesi gün azaltsak olmayacak bişey bunu anlatamıyoruz kendimize

kestim gitti cezamı bende

aynen bunu anlamak ve kabul etmek çok güzel tassyyycim

sagol canım benim.. spora çok yüklenmiyorum ama çok hırslıyım bakalım nolacak hayırlısı:)

diğer topkteki arkadaşların çoğu çalışandi genel de wc de squat bel çevirme gibi hareketlrni yaparlardı deneyblrsn

bu arada Kahvaltim
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
1kasık lor
yarım domates
ara
1 çay bardagi tarçın süt tabi kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay

cadıcım hoş geldin.. bak ne güzel toparlanıyoruz... dağılmak yok... dağılmaya izin yok.. hepimiz elimizden gelenin biraz fazlasını yaparsak daha iyi olacak inşallah...
tünaydın canım... oluyo bazen arada önemli olan bilincinde olmak buda zaten hepimizde var.. daha iyi olacak herşey yeter ki azmimiz kaybolmasın..

canımm h.geldin maşallah çok güzel.. tadını çıkar tatilin çalışmaya başlayınca daha zorlaşıyor herşey... dua edin benim için şu spor denen şeyi bende yapayım alışayım müdavimi olayım bırakamayayım yoksa iki ileri bi geri gidip gelicem...

evettt alıntılardan sonra gelelim düne öğlen giremedim yazamadım
dün öğle yemeği : az fırında patlıcan 3 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
ara : nescafe
akşam : 3 sarma, iki incecik dilim havuçlu kek çay... kızım annemde kaldığı için yazın iki arada koşturmaktan evde kalmaya bile vaktim olmuyo yaa kuzumun onca ısrarına rağmen dondurma yemedim buda bişey

bu sabah kahvaltı : iki ince dilim salçalı ekmek, az peynir ve duble çay..
ara : şimdi kayısılı form çayı içiyorum...
öğle yemeğini de şimdiden yazayım :) yeşil mercimek var bugün işyerinde iki üç kaşık ondan alırım.. birde fırın poşetinde köfte kızartması var aşçıyı kafaya aldım. en azından tavada kızartmıyor domates biber kızartıyo yanına onlardan yemem.. birde yoğurt :) öptüm hepinizi... seviyorum siziiiiii

diğer topkteki arkadaşların çoğu çalışandi genel de wc de squat bel çevirme gibi hareketlrni yaparlardı deneyblrsn
vaaayyy bu ilginç bir fikir ama ben zaten gün boyunca 4 katı defalarca inip çıkıyorum yani hareketli bir işim var ama zamanla monotonlaşmış oluyo tabi ... olsun en azından yan hareketlerini 50şerli setler halinde yapsam fırsat bulunca kar kardır

gel canım gel.. hoş geldin...

tabi canm hosgeldin kendinden bahsetsene bize.d

hoşbuldummm teşekkürlerr.aslında ben kısa bir zaman önce diyet yaparak verdim çoğu kilomu.son haftalarda da sıkı bir diyet uyguladım.4 kilo falan kaldı vermem gereken.ama sıkı olmasa da ömür boyu yapmam gereken bir diyetim var.çünkü aşırıııı kilo almaya meyilliyim.senelerdir bir veriyorum bir alıyorum bıktım veee dahası vücudum mahfoluyor.yani desteğe ihtiyaç var inş hep beraber.....

olabilir aslında canım teşekkür ederim önerine :)

bu arada Kahvaltim
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
1kasık lor
yarım domates
ara
1 çay bardagi tarçın süt tabi kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay

kahvaltında çok iyiimiş :)

menülerin süper azmin harikapoşette köfte fikrinide tuttum

biz yapalımda erimeyen yağlar kasa dönüşemeyenler utansın

hoşgeldin canım ahh o kilolar ahh ama yeniyoruz biz onların hepiciğini merak etme sen:KK63:

son 4 kilo dediğin nedirki gülüm 24ünü yemiş bitirmiş biri var karşında evvelallah vereceğiz (buarada 24 değil 21.5 uyumu bozmayayım diye öyle dedim)

ooooo maşaallah canım harikasın.inş verelim bi daha da almayalım.sağlık için güzelllik için,bi kadın için herşey için:))senin ne kadar kaldı?

harika gidiyorsun yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…