Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Herkese merhabaa. sabah 6 bucukta spora gittim eve geldigimde 8 bucuktu. hizli tempo yuruyorum ve parka kurulan aletleri yapiyorum. gelince yarim litre su ictim kahvalti olarak 2 domates biraz peynir 1 dilim ekmek yedim oglen meyve yogurt yiyip gunu kapayacagim. ve ben bide bi su kaynatiyorum hergun tarifini burda bulfum 1 bucuk litre suya cubuk tarcin karanfil elma limon koyup kaynatiyorum onu iciyor ve ustune 1 bucuk litre su iciyorum gunde 3 litre oluyor
canım ben anlamadım günü kapatacağım derken akşam yemek yemiyecekmisin yani...

menünün ne kadar güzel canım öyle çok fazla değil ama ben en çok sporunu kıskandım wallahi ben hiç yapamıyorumda:KK43:
bana fazla geldi tatlm ya ama gel senle spor yapalm valla ip alamadm elime lastik aldim onu atliyorum bak sende yapablrsn aninda 300bende atlayamiom ama 20 30 50 pes etmiom canm sen ne yapiosn spor olarak?

Herkese merhabaa. sabah 6 bucukta spora gittim eve geldigimde 8 bucuktu. hizli tempo yuruyorum ve parka kurulan aletleri yapiyorum. gelince yarim litre su ictim kahvalti olarak 2 domates biraz peynir 1 dilim ekmek yedim oglen meyve yogurt yiyip gunu kapayacagim. ve ben bide bi su kaynatiyorum hergun tarifini burda bulfum 1 bucuk litre suya cubuk tarcin karanfil elma limon koyup kaynatiyorum onu iciyor ve ustune 1 bucuk litre su iciyorum gunde 3 litre oluyor
gayet guzel tatlm aman Masallah bu arada aksam yememzlik yapma salata yogurtlu patlicn veya kucuk bi kase corba yani karnina bisi girsin yoksa tansiyonun duser Allah korusun:-)

günaydın kızlar
dün akşam ı yazmadım önce onu yazayım...
akşam geç gittiğim için eve 5 tane sarma 3 kaşık yoğurt yedim. bir bardakta şekersiz olanından ( güya şekersiz ) limonata içtim. bu sabah
iki ince dilim beyaz ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin ve çay
ara şimdi yeşil çay içicem ama ben bunu tatlandırıcı olmadan içemiyorum :KK43:
canm ya caya yavas yavas kessen sekeri cok guzel olur hem bi sure sonra alisiosn:-)

çok güzel canım sadece patatesin sayısı dışında ama dediğin gibi arada şaşırtmak gerek. ben yapamadım detoksu sen bari yap.bize yaz mutlaka
canm ya doktora gittik annem rahatsizlandi detoksa baslayamadm malesef ya

bana fazla geldi tatlm ya ama gel senle spor yapalm valla ip alamadm elime lastik aldim onu atliyorum bak sende yapablrsn aninda 300bende atlayamiom ama 20 30 50 pes etmiom canm sen ne yapiosn spor olarak?

gayet guzel tatlm aman Masallah bu arada aksam yememzlik yapma salata yogurtlu patlicn veya kucuk bi kase corba yani karnina bisi girsin yoksa tansiyonun duser Allah korusun:-)

canm ya caya yavas yavas kessen sekeri cok guzel olur hem bi sure sonra alisiosn:-)

geçmiş olsun annene canım. çayı içiyorum açık olunca şekersiz zaten ama yeşilçayı içemiyorum o yüzden tatlandırıcı kullanıyorum.

mrb kızlar öğlen benim yiyeblcgm bir şey yoktu mecbur makarna yoğurt yedim
ara ogun ne bir dondurma
bir kaç tane form çubuk kraker
akşam da nesfit yedim canım yemek istemedi

geçmiş olsun önemli bir şey yok inşallah

slm kixlar ancak girebldm bugun kucuk bir kacamak yaptm ama cezami 50 mekikle odedm.d birde 2 lt icmisim suyu yatana kadar 2.5 olur
monume geceyim
sabah 3 kayisi
kahvalti ceyrek sucuklu yumurta domates biber slatalik 1 dilim ekmek
ara sekersiz turk kahvesi 3 adet form diet biskuvi
ogle iki topak kofte 1 dilimden az ekmek 2 dilim patates kizartmasi
ara 1/2 gazoz annanem durdurmadi icmek zornda kaldm
aksam 3 kasik rava yemegi iki kanat vardi icinde yarm tabak kuru fasulye.d
ara 5i bir arada
kizlar hastaneden snra misafrlige gttk annanemle 45 dklik yuruyus videosu yaptm 50 mekik orda cektm smdide mekik prog 13. gunu yaptm spor bugun icime sinmedi ama yarin bagda baya yorulcam garanti .d oneri ve dusuncelerinizi bkliyorum

mrb kızlar öğlen benim yiyeblcgm bir şey yoktu mecbur makarna yoğurt yedim
ara ogun ne bir dondurma
bir kaç tane form çubuk kraker
akşam da nesfit yedim canım yemek istemedi
AKSAM DENGELEMİSSİN TATLİM SEVİNDİM :-)

geçmiş olsun önemli bir şey yok inşallah
SAOL TATLİM COKSKR BİSİ YOK MİKRENİ AZMİS SADECE .D

selam kızlar acaip bir hırsla karşınızdayım. bugün dışarı çıktık çocuklarla o geri aldığım kilolar iyice kendini göstermeye başladı, ayna karşısında mahvoldum üzüntüden, pişmanlıktan resmen..
su andan itibaren sımsıkı başlıyorum yarın pazartesi bile değil yani düşünün artık kararlığımı. spor minderim şu an yerde, yanında pilates lastiğim. bilgisayarıda açtımki hem müzik dinleyerek spor yapayım hemde sizlere haber vereyim dedim.
bugunki yediklerimi yazmıyorum biraz,,,, tamam bayağı bir abarttım, yarından itibaren herşeyimle hazırım inşallah..
dağılmayalım, bir olalım, iri olalım, diri olalım kızlar... ve incecik tabiki:)
seviyorum sizleri ve mutlulukla öperim herkesi. ben kaçtım...
not: geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. bir ara bakarım, alıntılarımı tek tek yaparım inşallah:)

selam kızlar acaip bir hırsla karşınızdayım. bugün dışarı çıktık çocuklarla o geri aldığım kilolar iyice kendini göstermeye başladı, ayna karşısında mahvoldum üzüntüden, pişmanlıktan resmen..
su andan itibaren sımsıkı başlıyorum yarın pazartesi bile değil yani düşünün artık kararlığımı. spor minderim şu an yerde, yanında pilates lastiğim. bilgisayarıda açtımki hem müzik dinleyerek spor yapayım hemde sizlere haber vereyim dedim.
bugunki yediklerimi yazmıyorum biraz,,,, tamam bayağı bir abarttım, yarından itibaren herşeyimle hazırım inşallah..
not: geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. bir ara bakarım, alıntılarımı tek tek yaparım inşallah:)
ohhh mis tatlim zararin neresnden donersen kar tabiki hadi bakalim supersin mukemmel bir kadin olacaksin :-)

S
Süpersın işte bu

gunaydiiiin :KK75:

aksam giremedim once aksam ne yaptigimi yazayim tam olarak soyledigimi yaptim gunu o sekilde kapattim birsey yemedim sabah spora gitmistim icimr sinmedi aksam tekrar gittim okadar hirsliyimki kizlar anlatamam yani :KK5:

gunaydin saglikli mutlu gunler dilerim dun erkenden izmir disina ciktim tum gun yoktum k.bakmayin nasil gidiyor diyet bugun itibariyle menu spor paylasip kalori sepetine tekrar bakmaya karat verdim hadi bakalim yavas yavas gaza gelmeyede baslanmis bu guzel haber ben simdi gecmisi okuyayim

ohh be guzel ogretmen sendw gaza gelmissin biliyormusun evdeki aynalar yalanci bende ilk bi magazanin aynasinda nasil kilo aldigim gormustum sok olmusss ayrica ara verdigin icin ilk bir kac gun spora yuklwnme hem agrin olur hem bikkinlik olur onemli olan spora tekrar alisman cok optum

Back