Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

[/QUOTE]
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim... inşallah en kısa zamanda sağlıklı olarak daha güzel sonuçlar alırız... face den grup işi nasıl olacak ben pek bilmiyorum ama bi araştırmak lazım..

kızlar siz şimdi facde görüşürsnz burda yalnız mi kalacagim :-(
oyyy kıyamam sen de gelirsin açarsın bir face olmaz mı.. oyle açık bi grup olursa ben de pek uyamam zaten. gerçi pek bilmiyorum ama bu grup işlerini... bende pek sevimiyorum face işini bırakmam ben seni canım yazarız buraya.. kızlarda bırakmaz bizi yaaaa.

kizlar sporumu degistirmem gerekio karin simit gogus ve sirt icin hangi sporlarii onerirsnz

valla ben hep leslie yaptım çok göbeği etkilemedi ama diğer bölgeleri çok güzel çalıştırıyor benim de göbekten sonra simit ve nerdeyse yok gibi tavsiye ederim

kızlar benimde basen, göbek bölgem sıkıntılı biraz özellikle kocaman bir midem var onu nasıl çözücem bilmiyorum ki...

kizlar toparlanma olcaksa devam elbette ederiz ama canlanmak sart sadece ben yorum yapmayim sizlerde alinti yapin tartigununu Allah korusun bi mani cikmadigi surece gununde yapalim ve en onemlisi menu yazalim ve yorumluyalim temiz bi sayfa diyorum hazir birbirimize alismisken hadi kizlar gaza gelilim gaza getircek seyler yapalim yarindan itibaren yeni bir gun olsun yine dahilma olursa artik elimden birsey gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…