Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

kizlar toparlanma olcaksa devam elbette ederiz ama canlanmak sart sadece ben yorum yapmayim sizlerde alinti yapin tartigununu Allah korusun bi mani cikmadigi surece gununde yapalim ve en onemlisi menu yazalim ve yorumluyalim temiz bi sayfa diyorum hazir birbirimize alismisken hadi kizlar gaza gelilim gaza getircek seyler yapalim yarindan itibaren yeni bir gun olsun yine dahilma olursa artik elimden birsey gelmez
tatlıcim ben elimden geleni yapıyorum bazen sadece menü yazacak kadar vaktim oluyor bi de site böyle olunca 2saat sayfa açılmıyor
inşallah hep birlikte basarcz kızlar zaten destek için burdayız

kizlar toparlanma olcaksa devam elbette ederiz ama canlanmak sart sadece ben yorum yapmayim sizlerde alinti yapin tartigununu Allah korusun bi mani cikmadigi surece gununde yapalim ve en onemlisi menu yazalim ve yorumluyalim temiz bi sayfa diyorum hazir birbirimize alismisken hadi kizlar gaza gelilim gaza getircek seyler yapalim yarindan itibaren yeni bir gun olsun yine dahilma olursa artik elimden birsey gelmez
kaptancim bi teklifim var mesela eslestirme yapsan birbirine yakn olan kilodaki iki kkisi iki kisi eslestrsen hatta 3 de olablr belki bu gaza getrr bizi

gitmeyin ya önceki günlük.teki arkadaşlar da bir bir dağıldı buraya geldim birlikte verelim inşallah kiloları
bak canm yeniden toparlanioz.d

valla ben hep leslie yaptım çok göbeği etkilemedi ama diğer bölgeleri çok güzel çalıştırıyor benim de göbekten sonra simit ve nerdeyse yok gibi tavsiye ederim
ay sAol tatlim denicem :-)
Acaba aranizda banada yer varmi :(
tabi tatlim hosgeldin :-)

slm kizlar monumu yazayim
sabah ceyrek yumurta bir dilim ekmek salatta iki kucuk dilim peynir kavun sekersiz cat
ara yarim elma sekersiz turk kahvesi
ogle ceyrek somunun yarisi kadar doner salata
ara 5 adet fistik
aksam izmir kofte 4 yuvarlak dilim patates uc kucuk kofte 1 kozlenmis domates acibiber tursusu
ara cay ve bir bardak tarcnli sut icerm
spor 300 ip atlama 12.gun mekik prog 100 ayrica mekik kizlar bugun cok yedm farkndaym ama metabolizmamo sarsmam lazmdi yarin detoksa baslicm m ayran detoksu iki gunluk sonucu gorcem
2.5 ltre su ve 5 i biyerde cay icildi

çok fena toplanırız canım ya yeter ki dağılmasın topikimiz:KK24:daha önce çok fazla menü yazıp yorum yapamasamda bundan sonra mutlaka yapacağım bu arada benide ekleyebilirsin listeye sahip çıkarız biz topikimize dağıtmayız:D:KK65:

sabah ceyrek yumurta bir dilim ekmek salatta iki kucuk dilim peynir kavun sekersiz cat
ara 5 adet fistik
aksam izmir kofte 4 yuvarlak dilim patates uc kucuk kofte 1 kozlenmis domates acibiber tursusu
spor 300 ip atlama 12.gun mekik prog 100 ayrica mekik kizlar bugun cok yedm farkndaym ama metabolizmamo sarsmam lazmdi yarin detoksa baslicm m ayran detoksu iki gunluk sonucu gorcem

menünün ne kadar güzel canım öyle çok fazla değil ama ben en çok sporunu kıskandım wallahi ben hiç yapamıyorumda:KK43:

günaydın kızlar
gecen den beri sancı dan kıvranıp durdum regl oldum o yüzden sadece 3mil leslie ve mekiğimi yapabildim
felaket şişkinlik oldu ya bende anlamadim
kahvalti da yine
yumurta peynir domates ekmegm

ara 5 adet fistik
harika gidiyorsun aynen devam

çok fena toplanırız canım ya yeter ki dağılmasın topikimiz:KK24:daha önce çok fazla menü yazıp yorum yapamasamda bundan sonra mutlaka yapacağım bu arada benide ekleyebilirsin listeye sahip çıkarız biz topikimize dağıtmayız:D:KK65:
evet tasyyy hep beraber bunu başarıcz inşallah ve diğer topklere de örnek olalım

Herkese merhabaa. sabah 6 bucukta spora gittim eve geldigimde 8 bucuktu. hizli tempo yuruyorum ve parka kurulan aletleri yapiyorum. gelince yarim litre su ictim kahvalti olarak 2 domates biraz peynir 1 dilim ekmek yedim oglen meyve yogurt yiyip gunu kapayacagim. ve ben bide bi su kaynatiyorum hergun tarifini burda bulfum 1 bucuk litre suya cubuk tarcin karanfil elma limon koyup kaynatiyorum onu iciyor ve ustune 1 bucuk litre su iciyorum gunde 3 litre oluyor

Herkese merhabaa. sabah 6 bucukta spora gittim eve geldigimde 8 bucuktu. hizli tempo yuruyorum ve parka kurulan aletleri yapiyorum. gelince yarim litre su ictim kahvalti olarak 2 domates biraz peynir 1 dilim ekmek yedim oglen meyve yogurt yiyip gunu kapayacagim. ve ben bide bi su kaynatiyorum hergun tarifini burda bulfum 1 bucuk litre suya cubuk tarcin karanfil elma limon koyup kaynatiyorum onu iciyor ve ustune 1 bucuk litre su iciyorum gunde 3 litre oluyor
harika hep böyle devam et
evet o elma kürünü bende yapıyorum bende çok fayda etmedi eşim daha çok faydasını gordu . ama ben su an normal gün boyu içeceğim suya bir dal tarçın koyup içiyorum

harika hep böyle devam et
evet o elma kürünü bende yapıyorum bende çok fayda etmedi eşim daha çok faydasını gordu . ama ben su an normal gün boyu içeceğim suya bir dal tarçın koyup içiyorum

Bende fayda edecekmi gercekten yag yakiyormu bilmiyorum tadi guzel icmek hosuma gidiyor bende iciyorum acikcasi :) kac litre su iciyorsun ? :KK66:

günaydın kızlar
dün akşam ı yazmadım önce onu yazayım...
akşam geç gittiğim için eve 5 tane sarma 3 kaşık yoğurt yedim. bir bardakta şekersiz olanından ( güya şekersiz ) limonata içtim. bu sabah
iki ince dilim beyaz ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin ve çay
ara şimdi yeşil çay içicem ama ben bunu tatlandırıcı olmadan içemiyorum :KK43:

kızlar bende elimden geleni yaparım yeter ki dağılmayalım ama son bir ay bir ay daha işlerimiz çok yoğun gider malum düğün sezonu yinede fırsat buldukça gelirim sonrası daha rahat inşallah zaten yeni siteyede alıştım sayılır bayağı... umarım dağılmaz ve hedeflerine ulaşmış bir topik oluruz.. öptüm sizleri

hoş geldin canım maşallah gayet güzel bir başlangıç. daha yaşın küçük umarım şimdi verir ve bir daha hiç almazsın geri bu kiloları...

hoş geldin canım maşallah gayet güzel bir başlangıç. daha yaşın küçük umarım şimdi verir ve bir daha hiç almazsın geri bu kiloları...

eeen cok istediğim bu zaten hemen hem zihnimdeki hem bedenimdeki agirliklardan kurtulmak. yemek yemekten degilde yememekten zevk almaya basladim :D

ara 5 adet fistik
çok güzel canım sadece patatesin sayısı dışında ama dediğin gibi arada şaşırtmak gerek. ben yapamadım detoksu sen bari yap.bize yaz mutlaka

cok az yedigimi soyluyorlar ne yedigimi anlatinca. ama saglikli seyler yiyoru
günaydın kızlar
dün akşam ı yazmadım önce onu yazayım...
akşam geç gittiğim için eve 5 tane sarma 3 kaşık yoğurt yedim. bir bardakta şekersiz olanından ( güya şekersiz ) limonata içtim. bu sabah
iki ince dilim beyaz ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin ve çay
ara şimdi yeşil çay içicem ama ben bunu tatlandırıcı olmadan içemiyorum:KK43:

aslimda o iki ince dilim yerine tam bugday yeseydiniz 2 dilim daha guzel olurdu malum ekmek iyi degil beyaz ekmek hic degil :KK42:

Back