Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Bugun herzamnki gbi bir kahvalti ettikten sonra disari ciktk evden 1 dilim ekmekle karisik izgara yedim 2 kasik pilavla.
Bugun gunu boyle kapatiyorum

sen mezun olmuştun ben o kiloları veremeden ayrılmıştım topikten. sonra bu yaz sonu bir tartıldım 68 kiloyum:26: dedim vienna sen napıorsun böyle???? hemn bi gaz 10 kilo verdim 2 ayda. sonra diyeti bıraktım ama hala 58 kilodaym 54 olsam yetecek

Akşam yemeği
Görüntü olarak çok güzel değil nedense bugün resim göndermek geldi icim den

2kasık bulgur
100 gr kuru fasulye
100 gr semiz otu salata

Eklentiler

• $2014-05-19 18.19.37.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 46
Aksam 6 gibi hasladigim bulguru 2 kasik yogurtla karistirdim yedim tok tuttu aciknmadim yatana kadar, iki bardak cay ictim sadece az sekerle sporumuda yaptim, yatiyorum huzur icinde

Günaydın kızlar neredesiniz yaa
Sabah sporu yapildi 1.5. Saat
Mekik 2.nci günü yaptım ama çok zorlandm tam olarak beceremyrm ondan

Kahvaltm....
1 çay bardagi yarim yağlı süt
1dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalık

Masllh walla bende baktim mekik programina zora benzio

Gunaydin kizlar bugun bir kalktim heryerim.agriyor ozellikle karnim agriyor iki lokma zar zor yedim kas gevsetici ictim umarim iyi olurum her yerheryerde ben ki kosede yatiyorum

Oh masallah menunude sporunuda col begendim mekik programini gunluk setlere boy mesele bugun 75 tane sen bi seferde 25 yaptiysan digerini gun icine yay

dünden beri kasık ağrısı ve ishalle uğraşıyorum o yüzden doğru düzgün bişi yiyemedim hala sadece su içiyorum vücudum su kaybettiği için

Öğlen yemeğine geçtim bile
Dün akşamdan kalan
4kasık kuru fasulye
3kasık bulgur pilavı
1yeşil soğan ve yoğurt

Sabh kahwaltim.yesil cay
iki dilim siyah ekmek bi dilim peynir 3 zeytin biraz labne
Ara.bi seftali
Oglen esil mercimekli bulgur yagzis yogutla yedim
Ara.kahwe sekersiz iki kepekli biskuwi
Aksam yine esil.mercimekli yogutlu bulgur bi parca tawuk
Ara.cay kuru kayisi 2 tane
Gun boyu iki fincan yesil cay
Iki litre su

Öğlen yemeğine geçtim bile
Dün akşamdan kalan
4kasık kuru fasulye
3kasık bulgur pilavı
1yeşil soğan ve yoğurt
ohhh afiyet olsun ne guzel bir menu

menunuzu begendim

Sabah yumurta bir kase mantar az yagli, domates ve sz peynir
Ogleen yogurtlu bulgur
Aksama salata yicem...
Ben menunuzu begendim aksama kucuk bir kase corbada yakisirdi

Selam kizlar menuler yazilmaya baslamis ne guzel bende baslicam en kisa surede spor tamamda ben cok az yemeye alistim biraz menulerimi duzene sokmaya basladim cunku az yemeyle olmuyor bu isler bizzat kendimden biliyorum

Selam canim, mekik programi mi var anlayamadim tam, varsa benimde cok ihtiyacim var...

Sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvalti
Saat 12 gibi ufak bir ekmegn arasina 1 tane sosis koyup yedim 1 fincan kahve ictim gofretle
Saat 3 gibi 1 tabak sadece haslanmis yogurtlu makarna+soda
Saat 5 gibi 3 kasik kisir
Bugun yediklerm bu kadar
Tabi bol su ve btki cayi da var
Yag karisimimi sürüp strecle sarip sporumu da yaptim ama hala kasik agrilarim devam ettiğinden fazla uzatamadim sporu.
Bugnluk benm aktivitem budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…