- Konu Sahibi TASTATLICADIM
Neyse bugunluk bu kadar artik Sık sık goruscez insallah memnun oldum listeyede eklemissin tsk.ler iyi aksamlar.
rica ederim , bende çok memnun oldum arkadaşım iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse bugunluk bu kadar artik Sık sık goruscez insallah memnun oldum listeyede eklemissin tsk.ler iyi aksamlar.
Vienna begenmene sevindim cuma yapalim olmazsa ilk bildiriminizi cuma yapiyoruz o zaman suan oglan pc basinda kalksin ekliyim senide birde bildirimleri dedigim gibi tarti gununde kk nin ozelden msj yerinde atilirsa super olur hem herkeze supriz olur hemde bildirimleri rahat gorerim
Bildirimi cuma yapicaz ama seni listeye eklemem icin simdiki kilon hedef kilonu yazman lazim
Vuuuu tam benlik topik bende varim bendeee apartmanda kafa denngi bir arkadasim var onla yurumeye basladim eve eliptik sip ettim geldiginden beri ustunden inmiyorum yeme icmeme ozen gosteriyorum son 7-8 ayda verdigim kilolari geri aldim bayrama kadar gecen yilki formuma donmem lazim donucemde yani senin istedigin azim hirs bende var hem aylardir nerdeydin boyle aylardir yeniden gaza gelecegim yol arkadaslari ariyordum neyse 30 yasindayim 1 ay sonra 4 yasina girecek oglum var ve artik burdayim hepinizin yolu acik olsun
cumleten Gunaydin arkadaslar bugun erkenciyim ogluma pankek esime yumurtali ekmek kendima yulaf kefeginden avuc ici kadar ekmek yaptim dukan diyetinden ogrendim dukan diyetinde sevdigim ender tariflerden neyse klasik domates peynir salatalik zeytin ve maydanozlu saglikli bir kahvalti yaptim sekersiz cay ictim simdide yuzumu eksite eksite yesil cay iciyorum ne berbat bi tat boyle neyse zayiflamak icin bu tadi cekmeye raziyim.
Fezaycim gozumden kacti daha onceki bildirimin kusura bakma canim suan telefondan giriyorum pc acinca senide listeye eklicem
resmi yeni gördüm canım mekik çekmek çok zor denycm
31 günlük programa başladım
Sabah 1saat egzersizdn sonra yaptım
Kahvalti
30 gr peynr
2 yeşil zeytin
Maydanoz
1dilim ekmek ve omlet
yaban mersini bende çok duyuyorum kan şekeri dengeliyormuş tadıda güzelAra öğün
1 galeta
Bir avuc yaban mersin
Yeşil çay