Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Ohh masallah çok güzel gidiyorsun süper aynen devam cikolata yi da sorun etme olur arada

slm kizlar nerdesiniz.d
ben bugun misafrlkteyim kofteler yuvalamalar az da olsa yemek zorunda kaldim ya

kizlar sesiniz cikmio bugun hayirdir ins

bugunku listem sabah kalkinca ilik su icine 1 kask sirke suyu konup icildi

sabah yarim dilim ekmek yarim kibrit kutusu peynir bir yumurta 4 zeytn yendi sekersiz cay icildi
ara yarim dilim elma
ogle misafirlikteydim yarim kase yuvarlama iki topak kofte salata ayran
ikindi bir catal yas kek ve naneli cay
aksam kabak sorbasi ayran
ara yarim kase yogurt tarcin zencefil zerdecalli
kizlar yarin secimde gorevliyim gec girerim

kizlar sesiniz cikmio bugun hayirdir ins

Buralardayiz canim..
Ben ara ara girip okuyorum ama her zaman yazacak firsatim olmuyor malum allah yokluklarini vermesin iki cocugum var onlarla ilgilenmekten cogu zaman kendime bile zaman ayiramiyorum evdi cocuklardi is guc derken aksam kendimi zor yataga atiyorum valla..
Ama okuyorum surekli, takipteyim yani.. yarinki secimde kolayliklar dilerim, esimde gorevli yarin...

ay Allah bagislasin ablacm ya Allah yokluklarini gostermesn saol ablacm bende dedm herkes nereye gtti esinedr Allah kolaylik versin abla

Bir itirafla yazima baslamak isterim, buhafta hic spor yapamadigim gibi cok kacamagimda oldu regl doneminde oldugum icin. Tatil donusu iyi baslamistim ama sanirim bu hafta gumledim:))

Gelelim bugune:
Sabah bir dilim ekmek, iki catal peynir, iki zeytin, cay..
Oglen barbunya cok az pilav, ekmek yok
Aksam firinda pismis patlican domates biber, iki dilim ekmek bol salata
Aralarda seftali ve eti puf((
Su 2 oldu yatana kadar 2bucuk olur.
Spor yok((

uok abla ya bugunun acigini yarin kapatrsn ben haftada birgun sporsuz geciricem cunku oyle ayarladm bugunde senin tatilin olur aynen devam

selam kizlarrr hayirli saglikli mutlu haftalar dilerim biraz hastalikli sakin bir hafta sonu gecirdim bu arada kk yenilenmis alismaya calisiyorum onun disinda herkez iyidir insallah bugun tarti gunu lutfen herkez bildirimini yapsin simdi temizlige giriseyim ogleden sonra bildirimler tamamsa listeyi yaparim simdiden kilo veren herkezi kutlarim

selam kızlar
günlerdir felaket yoğun çalışıyorum akşam ssat 21 21,30 gibi çıktım hep. özür dilerim hepinizden ama bırakın yazmayı açıp okumaya bile fırsat bulamadım. tabi bu arada evden bişeyle yapıp getirme gibi bi durumumda olmadı işyerinde ne çıktıysa o oda hep saat 15 - 15,30 gibi yedim. mesela patates ve makarna varken sadece yoğurt ve yarım dilim ekmek yedim. sadece tek problem 3 kere dondurma yedim oda az bişeyonun haricinde hep dikkat etmeye çalıştım herkes ne yediyse ben yarısını yedim. spora gelince mekik programına devam ediyorum Allahtan yorgunluktan pes etmedim. birde normal yana eğilme falan yapıyorum fırsat buldukça dükkanda bir kerede gülsenin gönderdiği lnki yaptım o kadar... tabi inşallah yine işlerimiz güzel olsun da ama bu hafta sakinlersek aksatmadan yazmaya devam yine.. çok konuştum demi :):):) öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…