Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam kızlar
Akşam temizligin ardından bugun için yemeği pişirirken 10 dk ısınma 10 dk leg magic çalıştım gec saatler olunca pili bitiyor tabi insanın. Mekik programının dinlenme günüydü dun bugün 7 de kalkayim istiyodum ama yorgunluktan kalkamadim bile cok yoğun çalışıyoruz bayramdan bu yana. Sekizde uyandım 100 mekigimi çektim hazırlandım isi geldim saat 9:15 gibi kahvaltı
İki dilim tam buğday ekmeği peynir boll domates salatalık şimdi kayısıli form çayı içiyorum. Öptüm sizi bu arada gulsen onerdigin egzersiz video sunu izledim güzel ama daha yapamadım canım.

maviay seni cok motive goruyorum masallah canim

Selam kızlar
Akşam temizligin ardından bugun için yemeği pişirirken 10 dk ısınma 10 dk leg magic çalıştım gec saatler olunca pili bitiyor tabi insanın. Mekik programının dinlenme günüydü dun bugün 7 de kalkayim istiyodum ama yorgunluktan kalkamadim bile cok yoğun çalışıyoruz bayramdan bu yana. Sekizde uyandım 100 mekigimi çektim hazırlandım isi geldim saat 9:15 gibi kahvaltı
İki dilim tam buğday ekmeği peynir boll domates salatalık şimdi kayısıli form çayı içiyorum. Öptüm sizi bu arada gulsen onerdigin egzersiz video sunu izledim güzel ama daha yapamadım canım.

saol canm denersen ilk gun birkez yap giderek arttr derm cok hareketli bi vvideo bence mekik prog kacnci gunundesnz bende baslamayi dusunuyorum yararini gordunmu.d

alintilarimi cvp ladigima gore tunaydin diyebilirim herkeze hayirli bereketli saglikli mutlu gunlerrrrr ben biraz hastayim oglumdan nezle gecti zar zorda olsa sporumu yaptim neyse dunku menumu yazayim ;

sabah ac karnina ilik limonlu su
kahvalti ; 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi arasinda krem peynir domates arasinda tost

ogle:midem bulaniyordi susamli cubuk kreker ,ve form misir patlagi yedim yarim paket

aksam :yumurtasiz menemen , yarim tabak makarna kayinvalidemde yedik

su disarda oldugum icin olcemedim
spor ; 62 dk eliptik
100 saga sola egilme
mekik programin2.gunu
50 twist
100 elseme oklava koyup cevirdim

yemek listen cok guzel canm ama meyveyi goremedm listendde orn bi elmayi tarcn dokerek yiyeblrsn ara ogununde cunku kan sekernin duzenlenmesini sagliyor ara ogunde yenilen meyve ayrica sporun cok iyi mutlu mutlu zayflamalar.d

slm kızlar bende erkencym ama siteye girmeye ancak fırsat buluyorum
sabah 1 saatlik egzersiz.lermi yaptım
kahvalti da
yarım krep
2 çatal yumurta
lor peynir
yarım domates
yarım salatalık
1dilim ekmek

ara
ogun de 1 incir

biraz dan da yeşil çay içeceğim

öğle yemeği yemeycm komşu çağırdı orda yerim inşallah yiyeblcgm şeyler olur

kahvalti da
yarım krep
2 çatal yumurta
lor peynir
yarım domates
yarım salatalık
1dilim ekmek

ara
ogun de 1 incir

slm ins canm ya gune super baslamissin devamida gelir ins.d

Geldimmm bugun canm spor yapmak istemio bigun arami wersem haftada 5 gun yapsam yetermi sizce ama oglenden sonra 45 dk kik yuruyusumu yapicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E yuruyus yapacakmişsin iste, yuruyusten ala spor mu var sekerim, hizli hizli yuru gitsin:))

yemek listen cok guzel canm ama meyveyi goremedm listendde orn bi elmayi tarcn dokerek yiyeblrsn ara ogununde cunku kan sekernin duzenlenmesini sagliyor ara ogunde yenilen meyve ayrica sporun cok iyi mutlu mutlu zayflamalar.d

canim bayram donusu pazara gidemedim daha canim bu c.tesiye kadar boyle devam eder ins c.tesi alirin dedigin gibi tarcini bende cok kullanirim musliye meyvaya

Bu regl agrilari beni oldurecek kizlar yaa, her yanim agriyor valla spor yapmayi birakin dusuncesi bile yoruyor su anda beni.
Sabah klasik kahvalti..
Ara karpuz bir dilim ve tatli krizimi engelleyemedim incir yedim bi tane.
Aksama yemeklu misafir var dolmayla sarma yaptim oglen bir dolma 5 tane sarma yicem yogurtla.
Aksama bakarim artik.. opt..

Bu regl agrilari beni oldurecek kizlar yaa, her yanim agriyor valla spor yapmayi birakin dusuncesi bile yoruyor su anda beni.
Sabah klasik kahvalti..
Aksama yemeklu misafir var dolmayla sarma yaptim oglen bir dolma 5 tane sarma yicem yogurtla.

canim selam aksam icin kolayliklar dilerim tatli kirizinde hemen turk kahvesi yap yada tarcinli sut yada tarvinli elma ye inan rahatlarsin gerci1 incirden asla birsey olmaz barsaklarinda harika calisir ayrica aksama keske bende olsam o guzel sarmalardan yemek isterdim

kahvalti da
yarım krep
2 çatal yumurta
lor peynir
yarım domates
yarım salatalık
1dilim ekmek

ara
ogun de 1 incir

simdilik menun harika gozukuyor canim

Sabah klasik kahvalti..

cok gecmis olsn havada sicak ama sicak tutmaya calis canm

canim selam aksam icin kolayliklar dilerim tatli kirizinde hemen turk kahvesi yap yada tarcinli sut yada tarvinli elma ye inan rahatlarsin gerci1 incirden asla birsey olmaz barsaklarinda harika calisir ayrica aksama keske bende olsam o guzel sarmalardan yemek isterdim

Sagol canim benim.. ah keske tanissak gorussekde yedirsem sana sarma dolma, olculu bir sekilde tabi:)))

Sabah klasik kahvalti..
geçmiş olsun benim de aynen ağrılı geçiyor ddgggn gibi sporu düşünmek bile acı veriyor:)

Kızlar komsum yemek yapcgm demişti ama yapmamış malesef patates salatası ile kek var onlardan birer tane yerim herhalde

Slm kizlar
Sabh.bi dilim kepek ekemgi bi dilim peynir domates mozeralle peyniri bi kasik zeutinyagla onu yedim yesil cay
Ara.bidikim.kawun bi kucuk seftali
Oglen.kahwe iki diyet biskuwi
Aksam.iglo balik firinda yagsiz salata
Aksam cay.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar hastayim o yuzden alinti yapacak halim yok menuleriniz guzel usriyusra sende aksami dengelersem hic sorun olmaz eddaxy gecmis olsun canim umarim hafiflemistir sancin

Back