- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.661
Kızlar komsum yemek yapcgm demişti ama yapmamış malesef patates salatası ile kek var onlardan birer tane yerim herhalde
Olsun canim maviaya katiliyorum bir sonraki ogunde dengelersin sorun olmaz bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar komsum yemek yapcgm demişti ama yapmamış malesef patates salatası ile kek var onlardan birer tane yerim herhalde
kizlar hastayim o yuzden alinti yapacak halim yok menuleriniz guzel usriyusra sende aksami dengelersem hic sorun olmaz eddaxy gecmis olsun canim umarim hafiflemistir sancin
kizlar hastayim o yuzden alinti yapacak halim yok menuleriniz guzel usriyusra sende aksami dengelersem hic sorun olmaz eddaxy gecmis olsun canim umarim hafiflemistir sancin
öyle yapcgm inşallahkizlar hastayim o yuzden alinti yapacak halim yok menuleriniz guzel usriyusra sende aksami dengelersem hic sorun olmaz eddaxy gecmis olsun canim umarim hafiflemistir sancin
Slm kizlar
Sabh.bi dilim kepek ekemgi bi dilim peynir domates mozeralle peyniri bi kasik zeutinyagla onu yedim yesil cay
Ara.bidikim.kawun bi kucuk seftali
Oglen.kahwe iki diyet biskuwi
Aksam.iglo balik firinda yagsiz salata
Aksam cay.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gec kaldim biraz bugun aniden misafir geldi bugunku yediklerm
sabah kalkinca 1 bardak suya 1 kask sirke koyup ictm
sabah kahvaltisi 1 dilim ekmek yarim az yagda kizarmis yumurta kibrit kutusu peynir salata ve karpuz yendi
ara ogun sekersiz turk kahvesi yarim kurabiye
ogle yarim tabak sebze yemegi 3 kask bulgur pilavi
ara ogun 1 bardak besi bir arada cay 3 adet fistik
aksam yarim biber domates dolmasi
ara ogun bir bardak su icildi 2.5 ltre su icildi 250 adet ip atlandi 15 dkk mrkik egzersizi 15 dk egzersiz yapildi 15 dk ise titresimli kemer calisildi regl donemime yakinim canm coj tatli istio kurabiyeyi yedm snradan pisman oldm bugunde boyle oldu
kizlar gunaydinnnn oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler nezleyim malesef benim sipadan gecti bugun spor malesef yapamicam ama mekik programini ihmal etmicem neyseki bugunku mekik sayim sansima az dunku menumu yazayim :
ac karnina limonlu ilik su
sabah sade nesfit bir porsyon
ara: rezene cayi
oglen : hastalik kendini iyice hissettirdigi icin halin yoktu yemek siparis ettim yarim ekmek odemis kofte 1 bardak ayran
aksam; dengelemek icin yarim kepce corba
su : 2 lt olmustur olcmedim
spor neyseki sabahdan yapmistim 32 dk eliptik
mekik programinin 3.gunu
100 saga sola egilme
100 twist
100 oklavayla saga sola donme
Selam kizlar aksam misafir oldugu icin malesef biraz abarttim.
Sabah peynir iki zeytin, az recel bir dilim ekmek..
Evi silip supureyim yarim saat spor yspacam insallh.. operim herkesi...