- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.621
Gunluk menunde, bunu bu sekilde ayrintili ve guzel guzel yazmanda cok guzel.. aramiza tekrar hosgeldin derim ben:))
hevesleniyorum boyle ama rell doneminde karnim sis duruo buyuzden 2 kg farkediomus dogrumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunluk menunde, bunu bu sekilde ayrintili ve guzel guzel yazmanda cok guzel.. aramiza tekrar hosgeldin derim ben:))
hevesleniyorum boyle ama rell doneminde karnim sis duruo buyuzden 2 kg farkediomus dogrumu
daha şiş olduğun doğru ama regl bitince şişlikte gidiyor yani bende öyle oluyor. bende dün regl oldum feci tatlı krizindeyim iki gündür((
Nette kalori hesaplatan siteler var canim yediklerini isaretliyorsun gun sonunda kac kalori olmus soyluyor. Sen hesaplayamiyorsan birak onlar hesaplasin:))
Geldimmm bugun canm spor yapmak istemio bigun arami wersem haftada 5 gun yapsam yetermi sizce ama oglenden sonra 45 dk kik yuruyusumu yapicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi yazarim 21 yasindayim bir ay once 82.95kg dim bunu gordugumde sok olmustm ramazana grdk ve kendimi turmaya basladm gida muhendisligi okuyorum bolumumdende gordugum kadariyla su bizim icin hayat olmali dedm ben 10 kg almistm bu yil icerisinde ramazan bayramindan sonra tartm 77.9 gosterdi bu ptesi tekrar basladm smdi 77 kgmim hedefim 60 boyum 1.67 kendimi tutmam gerek artk dedm haftada 3 kez kosu bandinda kosuyorm 3 kezde ip atlicam bir gun ip birgun kosu bandi die dusundum dun 200 tane atladm ptesi ise 2km 300 m kostum sonra hergun 50 mekik cekiyorum birde youtubede bi video var 10 min Booty Shaking Waist Workout- onu yapiyorum koca bir simitim ve gobegm var ust bolgem cok yani sabahlari bir bardak su icine bir kask sirke koyup iciyorum ekmegi hayatmda gunlk 1 dilim olarak ayarladm sekersiz cay iciyorum tek skntim tatli:'( onuda tutarsam olur galiba her aksam menumu yazcam
yeni birgun daha uyanmadnzmi bayanlar.d.d haydi destek olalim birbirimize
cok tesekur ederm kesinlikle gencligimin kiymetini bilip daha duzenli olmaliyim link nasl yapistirilio acaba?oh gencecik piril pirilsin gencliginin kiymetini bil evli degilsin evlenince heleki bebis olunca oldugundan daha fazla kilolu olacaksin o yuzden 10 kg almis olsanda eski kilonda sana fazla ideal kilon tahminimce 55 umarim en kisa surede verirsin burda bizimle oldugun surece evlenip hamile kalsanda bizim yaptigimiz hatalara dusmezsen hayatin boyunca hep fit olursun tekrar hosgeldin okul hayatindada basarilar dilerim
bu arada rica etaem simit bolgesi icin egzersiz video su yazmissin onu link olarak yapistirirmisin mumkunse bu arada en tehlikeli yer bel cevresi
oooo gune 7.30 da basliyorum evi topaliyorum ilik limonlu suyumu iciyorum oglumy besliyorum kendim kahvalti yapiyorum sporumu yapiyorun bitki cayimi alip
oyle giriyorum
sabah kalkinca: 1 bardak su icerisine bir kasik sirke konulup icildi
_kahvalti 9:00 da ceyrek somun ekmegin yarisi kadar yagsiz tost yendi cay bir dilim kavun ve yarim domates esliginde
_ ara ogun 11:00 yarim tane yesil elma yendi
_ ogle vakti :13.00 10 tane kizartma yendi (mecbur kaldm ailemle yasiyorum ve baska yemek yoktu) ekmeksiz yendi ayrica yarim tabak salata yagsiz yendi
_ara ogun 1 dilim karpuz yendi
_aksam 19.00 yarim tabak etsiz taze fasuulye 3 kask bulgur pilavi yendi
_ ara ogun bir cay bardag
i sut icilecek
ayrica 2km 800m kosuldu 1 saat
30dk egzersiz yapildi 1 bardak kosudan once yesil cay icildi gun icerisinde 2.5 lt su ve 2 bardak maydonoz suyu icildi
Merhaba ben de diyet arkadaşı arıyordum. evde kimse bana katılmıyor.
20 gündür yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş kilolar gidiyor. 74,5 la başladım. şuan 69,7 yim. hedefim 52
Daha çoooook varama azimliyim. şimdiden bir kilolu fotomun yanına 50 kg olduğum zamandan kalma bikinili bir foto koydum bile.
Su toplamışım onlar hızlı gitti. fakat bu aşamada spor yapmak lazım. Spor salonlarından nefret ediyorum. Hani kapalı havuzlar falan bir derece idare edebilirim ama o salonlar hiç bana göre değil. kaç defa üye olup sıkılıp gitmedim. Kimine çok faydalı olabilir ama benim için sırf para kaybı.
Senin eliptik bisikletin markası ne. Ya da kızlar aranızda eliptik kullanan var mı? memnun musunuz? hangisini önerirsiniz.
mümkünse öneriler çok pahalı olmasın :)
unutmadan funda yaprağı, kiraz çöpü ve maydanoz çok hızlı su atımı sağlıyor
Azimle çalışan dağlar oyar![]()
oooo masallah.d.d neguzel ya bende o enerji yok gercekten ailemle yasadgm icin bide tesettrluym disarida spor yapmak hos gelmio bana kosu bandi var evde ben birz gec 5 gbi spor yapiyorum yanlismi acaba cunku sadece o ara bos oluyorum babam da yardmci oluo eskiden antrenordu oyuzden d
cok tesekur ederm kesinlikle gencligimin kiymetini bilip daha duzenli olmaliyim link nasl yapistirilio acaba?
himmm nasil anlarsam bilg ust bolumunde http oluyordu o sayfaya girdiginde o bolumu komple kopyalarsan burayada yapistirirsan olur ha olmazsa bulcam artik o sayfayi
http://m.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&feature=related
tamamdir.d.d oldu galiba bunu ard arda iki kez pabilirsiniz simitler icin.d tabi haff bi egzerszden snra
cok tesekkurler canimmmm![]()