Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

araniza gelsem olurmu bende ?

olur elbet 1 gun yazip sonra kaybolmazsin insallah hosgeldin aramiza
Ooo bence en güzel akşam yemeği ben çok seviyorum akşamları kahvaltı gibi yemeyi belkide evde kahvaltı yapma imkanım olmadığı için.. gayet güzel geçmiş günün canım...
sagol canim

selam aksam fırında pişmiş patlıcan ve kıyma ekmeksiz yendi. birer salatalık domatesle birlikte.. spor yapamadım banyoyu temizledim, üç beş parça kilim paspas vardı onları yıkadım balkonda. spordan sayılırsa baya kalori gitmiştir yani..
bu arada yeni bir okula tayinim çıktı çok heyecanlıyım kızlar, az önce milli eğitim yayınladı şaşkın vede mutluyum, napacağımı bilemiyorum. gidip yatayım en iyisi.
haydi iyigeceler herkese, öperim:))

aa tebrik ederim sehir olarak aynimi hayirlisi olsun canim baya hareketli guzel bir gun olmus

kızlar bende gece fırsat bulupda gireblyrm çok sessiz sakin

nerden başlycgmi bilemiyorum çocukları dışarı çıkardım evden bir şeyler yapıp goturdum kızkardeşim de burda ara da ister istemez diyet denen bir şey kalmıyor
yediklerim
2dilim kek
2 tane pisi malesef
5tane mercimek kofte
1 tane incir
bunlar öğle ve akşam yemeğine denk getirdim
yediklerim normalde az ama kalorisi çok yüksek
yani bugün kü lmitmi Baya astim

dedigin gibi yediklerin az ama kalorili malesef neyse telafi edersin

cok guzelmis bende ip atliyorum gtmem merak etmeyin 1 haftadr sizi takip ediiyorum sizinle olmak icin uye oldum buraya.d

ooo o zaman tamam dir kendini biraz tanitirmisin
bizim istedigimiz her p.tesi ister benim ozelime ister buraya kilo bildirimi yaman p.tesi baslangic hedef kilonu yazarsan kaydini yaparim ayrica tatil olur hasta olursun giremicek olursan haber verirsen sıkınti olmaz ayrica gunluk menu,su,sporunu yazarsan iyi olur birde diger arkadaslarin en azindan bir kacinin menusune kendi bakis acisoyle yorumlarsan sevinirim bu kadar canim

ooo o zaman tamam dir kendini biraz tanitirmisin
bizim istedigimiz her p.tesi ister benim ozelime ister buraya kilo bildirimi yaman p.tesi baslangic hedef kilonu yazarsan kaydini yaparim ayrica tatil olur hasta olursun giremicek olursan haber verirsen sıkınti olmaz ayrica gunluk menu,su,sporunu yazarsan iyi olur birde diger arkadaslarin en azindan bir kacinin menusune kendi bakis acisoyle yorumlarsan sevinirim bu kadar canim

tabi yazarim 21 yasindayim bir ay once 82.95kg dim bunu gordugumde sok olmustm ramazana grdk ve kendimi turmaya basladm gida muhendisligi okuyorum bolumumdende gordugum kadariyla su bizim icin hayat olmali dedm ben 10 kg almistm bu yil icerisinde ramazan bayramindan sonra tartm 77.9 gosterdi bu ptesi tekrar basladm smdi 77 kgmim hedefim 60 boyum 1.67 kendimi tutmam gerek artk dedm haftada 3 kez kosu bandinda kosuyorm 3 kezde ip atlicam bir gun ip birgun kosu bandi die dusundum dun 200 tane atladm ptesi ise 2km 300 m kostum sonra hergun 50 mekik cekiyorum birde youtubede bi video var 10 min Booty Shaking Waist Workout- onu yapiyorum koca bir simitim ve gobegm var ust bolgem cok yani sabahlari bir bardak su icine bir kask sirke koyup iciyorum ekmegi hayatmda gunlk 1 dilim olarak ayarladm sekersiz cay iciyorum tek skntim tatli:'( onuda tutarsam olur galiba her aksam menumu yazcam

selam aksam fırında pişmiş patlıcan ve kıyma ekmeksiz yendi. birer salatalık domatesle birlikte.. spor yapamadım banyoyu temizledim, üç beş parça kilim paspas vardı onları yıkadım balkonda. spordan sayılırsa baya kalori gitmiştir yani..
bu arada yeni bir okula tayinim çıktı çok heyecanlıyım kızlar, az önce milli eğitim yayınladı şaşkın vede mutluyum, napacağımı bilemiyorum. gidip yatayım en iyisi.
haydi iyigeceler herkese, öperim:))

slm ben yeni katildm araniza kesinlikle ev islerini yapmak spor kadar kalori harcatiyor kac kalori aliyorsunuz gunde acaba benm kac almam gerekio bide kalori hesabi yapiomusunz bldgnz bi program varmi

Slm kizlar arladaslarda katilmislar hosgelmisler.bende sabhlari 20 dk kardio sonra oryantel oynuyom we benimde derdim ust tarafim cok fazla..aksam yemeginden sonrada 45 dk yuryorum..
Sabh.bi dilim.ekmek bi dilim peynir bi yu.urta domates
Ara.bi kac uzum
Oglen salata
Ara.kahwe iki diyet biskuwi
Aksam.peynirli omlet bi bardak ayran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar arladaslarda katilmislar hosgelmisler.bende sabhlari 20 dk kardio sonra oryantel oynuyom we benimde derdim ust tarafim cok fazla..aksam yemeginden sonrada 45 dk yuryorum..
Sabh.bi dilim.ekmek bi dilim peynir bi yu.urta domates
Ara.bi kac uzum
Oglen salata
Ara.kahwe iki diyet biskuwi
Aksam.peynirli omlet bi bardak ayran

hosbulduk cok guzl bir liste fzgnz benm gbi galiba oyuzden mekik cekmek cok iyi geliyorr 20 ile baslayip yukselteblrsnz .d

slm ben yeni katildm araniza kesinlikle ev islerini yapmak spor kadar kalori harcatiyor kac kalori aliyorsunuz gunde acaba benm kac almam gerekio bide kalori hesabi yapiomusunz bldgnz bi program varmi

merhaba canım hoş geldin aramıza..
ben günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum. kalori hesabı yaparım tok tutan kalorisi düşük yiyecekler tercih ederim. genel olarak neyde ne kadar kalori var bilirim.

Ewet kalori diyeti yapmak en mantiklisi bende izinden donunce baslicam hemen

merhaba kızlar yeni arkadaş da hoşgeldin birlikte inşallah basaracagiz ve gidecek bu kilolar
ben de sabah uyuya kalmış yine sabah sporu yapmadan kahvaltıya geçtim
1 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatlık ve 1 kasık kadar lor peynir

ara ogunm
yeşil çay
3 tane form bisküvi
sonra da sporu yaptım sadece 35 dakikalık öğlen zor oluyor biraz ve mekik programın 5.ci günündym
bu saate kadar 2 litre su ictim

birazdan öğle yemeği
2 kasık pilav
2kasık barbunya
ve yoğurt

merhaba canım hoş geldin aramıza..
ben günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum. kalori hesabı yaparım tok tutan kalorisi düşük yiyecekler tercih ederim. genel olarak neyde ne kadar kalori var bilirim.

hosbuldk tesekr ederm ben sadwce kaloriyi ayarlayamiyorum galiba netten bi arstirim teseker ettm.d

sabah kalkinca: 1 bardak su icerisine bir kasik sirke konulup icildi
_kahvalti 9:00 da ceyrek somun ekmegin yarisi kadar yagsiz tost yendi cay bir dilim kavun ve yarim domates esliginde
_ ara ogun 11:00 yarim tane yesil elma yendi
_ ogle vakti :13.00 10 tane kizartma yendi (mecbur kaldm ailemle yasiyorum ve baska yemek yoktu) ekmeksiz yendi ayrica yarim tabak salata yagsiz yendi
_ara ogun 1 dilim karpuz yendi
_aksam 19.00 yarim tabak etsiz taze fasuulye 3 kask bulgur pilavi yendi
_ ara ogun bir cay bardag
i sut icilecek
ayrica 2km 800m kosuldu 1 saat
30dk egzersiz yapildi 1 bardak kosudan once yesil cay icildi gun icerisinde 2.5 lt su ve 2 bardak maydonoz suyu icildi

_kahvalti 9:00 da ceyrek somun ekmegin yarisi kadar yagsiz tost yendi cay bir dilim kavun ve yarim domates esliginde
_ ogle vakti :13.00 10 tane kizartma yendi (mecbur kaldm ailemle yasiyorum ve baska yemek yoktu) ekmeksiz yendi ayrica yarim tabak salata yagsiz yendi
i sut icilecek
30dk egzersiz yapildi 1 bardak kosudan once yesil cay icildi gun icerisinde 2.5 lt su ve 2 bardak maydonoz suyu icildi
masallah şimdilik gayet güzel

ara ogunum de yeşil çay
1 tane mercimek kofte

akşam
taze fasulye
2 kasık yoğurt
yarım dilim ekmek
salata

i sut icilecek

Gunluk menunde, bunu bu sekilde ayrintili ve guzel guzel yazmanda cok guzel.. aramiza tekrar hosgeldin derim ben:))

Selam kızlar nasılsınız?
Yoğun bir gündü giremedim pek.
Sabah : bir porsiyon etli çorba bol acılı bir parça tırnak pidesi domates
Ara yeşil çay
Ogle iki kaşık fırında patlıcan uc kaşık pilav
Ara yok
Akşam : haşlanmış tavuk bir baget kadar bir parça börek
Su 2 litre oldu devamı gelir.
Spor henüz yok kac gündür evle hiç ilgilenemedim isten geldim temizlik yapıyorum. İşim bitince leslie yapmak istiyorum. Yazarım yine öptüm sizi

gelelim milatım dediğim bugüne şuana kadar neler yaptığım;

metabolizma için güne ılık büyük bir bardak limonlu suyla başlamak iyiymiş bende 400 ml ılık limonlu suyumla güne başladım
yine öğrendiğim kadarıyla aç karnına yapılan spor hali hazırda var olan yağlar için iyiymiş ve bende günlük aldığım kaloriye dikkat edeceğime göre aç karnına spor yapıp var olan yağları yakmak istedim ve aç karnına 30 dk eliptik yaptım.
kahvaltımı spordan 40 dk sonra yaptım tuzsuz lor ,domates,salatalık,maydanoz 1 dilim çavdar ekmegi ile bir tabak hazırladım
öğle yemeğim 4 yemek kaşığı semiz otu ve bir büyük kase sarımsaklı yoğurt karıştırdım ve 1 dilim çavdar ekmeği ile yedim
şuana kadar 1.5 lt su içtim bunun 500 ml ph açısından ingiliz karbonatıyla hazırladığım alkali su
az önce ara öğün için bende harika toklu hisse uyandıran türk kahvesi hazırladım şekersiz

şimdilik herşey yolunda kendime inancım çok yüksek böylede olmalı inanmak başarmanın yarısı herşey yolunda olacak inşallah.

Merhaba ben de diyet arkadaşı arıyordum. evde kimse bana katılmıyor.
20 gündür yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş kilolar gidiyor. 74,5 la başladım. şuan 69,7 yim. hedefim 52

Daha çoooook var :( ama azimliyim. şimdiden bir kilolu fotomun yanına 50 kg olduğum zamandan kalma bikinili bir foto koydum bile. :1:

Su toplamışım onlar hızlı gitti. fakat bu aşamada spor yapmak lazım. Spor salonlarından nefret ediyorum. Hani kapalı havuzlar falan bir derece idare edebilirim ama o salonlar hiç bana göre değil. kaç defa üye olup sıkılıp gitmedim. Kimine çok faydalı olabilir ama benim için sırf para kaybı.
Senin eliptik bisikletin markası ne. Ya da kızlar aranızda eliptik kullanan var mı? memnun musunuz? hangisini önerirsiniz.
mümkünse öneriler çok pahalı olmasın :)

unutmadan funda yaprağı, kiraz çöpü ve maydanoz çok hızlı su atımı sağlıyor

Azimle çalışan dağlar oyar :P

Back