Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

hevesleniyorum boyle ama rell doneminde karnim sis duruo buyuzden 2 kg farkediomus dogrumu

daha şiş olduğun doğru ama regl bitince şişlikte gidiyor yani bende öyle oluyor. bende dün regl oldum feci tatlı krizindeyim iki gündür((

ben daha baslamadan boyleyim cikolata fabrikasina grdm yiyemedm :'( zor tutuyorum kendimi bu arada kbakmayn yazmamisim Hosbulduk

Geldimmm bugun canm spor yapmak istemio bigun arami wersem haftada 5 gun yapsam yetermi sizce ama oglenden sonra 45 dk kik yuruyusumu yapicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geldimmm bugun canm spor yapmak istemio bigun arami wersem haftada 5 gun yapsam yetermi sizce ama oglenden sonra 45 dk kik yuruyusumu yapicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin:)
bence cokda yuklenmeyin mesela haftada uc gun spor kosu vb
haftada ucgun ip oryyantel mekik calismasi yapabilrsiniz ben oyle yapiyorm 1 gunde dinlenme

oh gencecik piril pirilsin gencliginin kiymetini bil evli degilsin evlenince heleki bebis olunca oldugundan daha fazla kilolu olacaksin o yuzden 10 kg almis olsanda eski kilonda sana fazla ideal kilon tahminimce 55 umarim en kisa surede verirsin burda bizimle oldugun surece evlenip hamile kalsanda bizim yaptigimiz hatalara dusmezsen hayatin boyunca hep fit olursun tekrar hosgeldin okul hayatindada basarilar dilerim
bu arada rica etaem simit bolgesi icin egzersiz video su yazmissin onu link olarak yapistirirmisin mumkunse bu arada en tehlikeli yer bel cevresi

cok tesekur ederm kesinlikle gencligimin kiymetini bilip daha duzenli olmaliyim link nasl yapistirilio acaba?

oooo gune 7.30 da basliyorum evi topaliyorum ilik limonlu suyumu iciyorum oglumy besliyorum kendim kahvalti yapiyorum sporumu yapiyorun bitki cayimi alip
oyle giriyorum

oooo masallah.d.d neguzel ya bende o enerji yok gercekten ailemle yasadgm icin bide tesettrluym disarida spor yapmak hos gelmio bana kosu bandi var evde ben birz gec 5 gbi spor yapiyorum yanlismi acaba cunku sadece o ara bos oluyorum babam da yardmci oluo eskiden antrenordu oyuzden d

waovvv harika bir gun cok basarili bir gun tebrik ederim kaliriyle ilgili cevabi arkadaslar cwvap vermis bende o programdan yararlaniyorum

diyet yolculugunda basarilar dilerim zaten gayet guzel ilerliyorsun bende altis manywtik eliptik kullaniyorum profosyonele yakinfiyati 325 di sanirim

canim sen spor yapda ne zaman yaparsan yap hepimiz en musahit oldugumuz zaman yapiyorum zaten evde guzel bi aletindevar degerlendir canim

Son düzenleme:
alintilarimi cvp ladigima gore tunaydin diyebilirim herkeze hayirli bereketli saglikli mutlu gunlerrrrr ben biraz hastayim oglumdan nezle gecti zar zorda olsa sporumu yaptim neyse dunku menumu yazayim ;

sabah ac karnina ilik limonlu su
kahvalti ; 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi arasinda krem peynir domates arasinda tost

ogle:midem bulaniyordi susamli cubuk kreker ,ve form misir patlagi yedim yarim paket

aksam :yumurtasiz menemen , yarim tabak makarna kayinvalidemde yedik

su disarda oldugum icin olcemedim
spor ; 62 dk eliptik
100 saga sola egilme
mekik programin2.gunu
50 twist
100 elseme oklava koyup cevirdim

Selam kızlar
Akşam temizligin ardından bugun için yemeği pişirirken 10 dk ısınma 10 dk leg magic çalıştım gec saatler olunca pili bitiyor tabi insanın. Mekik programının dinlenme günüydü dun bugün 7 de kalkayim istiyodum ama yorgunluktan kalkamadim bile cok yoğun çalışıyoruz bayramdan bu yana. Sekizde uyandım 100 mekigimi çektim hazırlandım isi geldim saat 9:15 gibi kahvaltı
İki dilim tam buğday ekmeği peynir boll domates salatalık şimdi kayısıli form çayı içiyorum. Öptüm sizi bu arada gulsen onerdigin egzersiz video sunu izledim güzel ama daha yapamadım canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…