- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.601
araniza gelsem olurmu bende ?
sagol canimOoo bence en güzel akşam yemeği ben çok seviyorum akşamları kahvaltı gibi yemeyi belkide evde kahvaltı yapma imkanım olmadığı için.. gayet güzel geçmiş günün canım...
selam aksam fırında pişmiş patlıcan ve kıyma ekmeksiz yendi. birer salatalık domatesle birlikte.. spor yapamadım banyoyu temizledim, üç beş parça kilim paspas vardı onları yıkadım balkonda. spordan sayılırsa baya kalori gitmiştir yani..
bu arada yeni bir okula tayinim çıktı çok heyecanlıyım kızlar, az önce milli eğitim yayınladı şaşkın vede mutluyum, napacağımı bilemiyorum. gidip yatayım en iyisi.
haydi iyigeceler herkese, öperim:))
kızlar bende gece fırsat bulupda gireblyrm çok sessiz sakin
nerden başlycgmi bilemiyorum çocukları dışarı çıkardım evden bir şeyler yapıp goturdum kızkardeşim de burda ara da ister istemez diyet denen bir şey kalmıyor
yediklerim
2dilim kek
2 tane pisi malesef
5tane mercimek kofte
1 tane incir
bunlar öğle ve akşam yemeğine denk getirdim
yediklerim normalde az ama kalorisi çok yüksek
yani bugün kü lmitmi Baya astim
selam kizlar gunaydin 62 dk eliptik yapmis olmanin mutlulugu icersindeyim giden 360 kalori yesil cayda icildi ama kahvalti yapmadim
cok guzelmis bende ip atliyorum gtmem merak etmeyin 1 haftadr sizi takip ediiyorum sizinle olmak icin uye oldum buraya.d
ooo o zaman tamam dir kendini biraz tanitirmisin
bizim istedigimiz her p.tesi ister benim ozelime ister buraya kilo bildirimi yaman p.tesi baslangic hedef kilonu yazarsan kaydini yaparim ayrica tatil olur hasta olursun giremicek olursan haber verirsen sıkınti olmaz ayrica gunluk menu,su,sporunu yazarsan iyi olur birde diger arkadaslarin en azindan bir kacinin menusune kendi bakis acisoyle yorumlarsan sevinirim bu kadar canim
selam aksam fırında pişmiş patlıcan ve kıyma ekmeksiz yendi. birer salatalık domatesle birlikte.. spor yapamadım banyoyu temizledim, üç beş parça kilim paspas vardı onları yıkadım balkonda. spordan sayılırsa baya kalori gitmiştir yani..
bu arada yeni bir okula tayinim çıktı çok heyecanlıyım kızlar, az önce milli eğitim yayınladı şaşkın vede mutluyum, napacağımı bilemiyorum. gidip yatayım en iyisi.
haydi iyigeceler herkese, öperim:))
Slm kizlar arladaslarda katilmislar hosgelmisler.bende sabhlari 20 dk kardio sonra oryantel oynuyom we benimde derdim ust tarafim cok fazla..aksam yemeginden sonrada 45 dk yuryorum..
Sabh.bi dilim.ekmek bi dilim peynir bi yu.urta domates
Ara.bi kac uzum
Oglen salata
Ara.kahwe iki diyet biskuwi
Aksam.peynirli omlet bi bardak ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm ben yeni katildm araniza kesinlikle ev islerini yapmak spor kadar kalori harcatiyor kac kalori aliyorsunuz gunde acaba benm kac almam gerekio bide kalori hesabi yapiomusunz bldgnz bi program varmi
merhaba canım hoş geldin aramıza..
ben günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum. kalori hesabı yaparım tok tutan kalorisi düşük yiyecekler tercih ederim. genel olarak neyde ne kadar kalori var bilirim.
masallah şimdilik gayet güzelsabah kalkinca: 1 bardak su icerisine bir kasik sirke konulup icildi
_kahvalti 9:00 da ceyrek somun ekmegin yarisi kadar yagsiz tost yendi cay bir dilim kavun ve yarim domates esliginde
_ ara ogun 11:00 yarim tane yesil elma yendi
_ ogle vakti :13.00 10 tane kizartma yendi (mecbur kaldm ailemle yasiyorum ve baska yemek yoktu) ekmeksiz yendi ayrica yarim tabak salata yagsiz yendi
_ara ogun 1 dilim karpuz yendi
_aksam 19.00 yarim tabak etsiz taze fasuulye 3 kask bulgur pilavi yendi
_ ara ogun bir cay bardag
i sut icilecek
ayrica 2km 800m kosuldu 1 saat
30dk egzersiz yapildi 1 bardak kosudan once yesil cay icildi gun icerisinde 2.5 lt su ve 2 bardak maydonoz suyu icildi
masallah şimdilik gayet güzel
sabah kalkinca: 1 bardak su icerisine bir kasik sirke konulup icildi
_kahvalti 9:00 da ceyrek somun ekmegin yarisi kadar yagsiz tost yendi cay bir dilim kavun ve yarim domates esliginde
_ ara ogun 11:00 yarim tane yesil elma yendi
_ ogle vakti :13.00 10 tane kizartma yendi (mecbur kaldm ailemle yasiyorum ve baska yemek yoktu) ekmeksiz yendi ayrica yarim tabak salata yagsiz yendi
_ara ogun 1 dilim karpuz yendi
_aksam 19.00 yarim tabak etsiz taze fasuulye 3 kask bulgur pilavi yendi
_ ara ogun bir cay bardag
i sut icilecek
ayrica 2km 800m kosuldu 1 saat
30dk egzersiz yapildi 1 bardak kosudan once yesil cay icildi gun icerisinde 2.5 lt su ve 2 bardak maydonoz suyu icildi
cok tesekr ederm yalniz tek sorunum kalori hesabi yapamiyorum kac kalori aldigimi yani
gelelim milatım dediğim bugüne şuana kadar neler yaptığım;
metabolizma için güne ılık büyük bir bardak limonlu suyla başlamak iyiymiş bende 400 ml ılık limonlu suyumla güne başladım
yine öğrendiğim kadarıyla aç karnına yapılan spor hali hazırda var olan yağlar için iyiymiş ve bende günlük aldığım kaloriye dikkat edeceğime göre aç karnına spor yapıp var olan yağları yakmak istedim ve aç karnına 30 dk eliptik yaptım.
kahvaltımı spordan 40 dk sonra yaptım tuzsuz lor ,domates,salatalık,maydanoz 1 dilim çavdar ekmegi ile bir tabak hazırladım
öğle yemeğim 4 yemek kaşığı semiz otu ve bir büyük kase sarımsaklı yoğurt karıştırdım ve 1 dilim çavdar ekmeği ile yedim
şuana kadar 1.5 lt su içtim bunun 500 ml ph açısından ingiliz karbonatıyla hazırladığım alkali su
az önce ara öğün için bende harika toklu hisse uyandıran türk kahvesi hazırladım şekersiz
şimdilik herşey yolunda kendime inancım çok yüksek böylede olmalı inanmak başarmanın yarısı herşey yolunda olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?