Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam
Sahur bir kepekli sandvic ekmeği arası peynir domates bir büyük bardak ayran ve su.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar tatildeyim tam da bugüne denk geldi nasip gecemizmübarek.olsun
Bugün yedgim bi dilim ekmek azcik omlet ve peynir.memlekettn kızkardeşim geliyr onun yoğunluğu ve telasi da var

bugün yediklerim fazla kaçtı döndüm ama hala alışamadım sanırım
peynir zeytin domates salatalık 2 dilim de salam
arada 4 tane çikolata parçası yedim
1.5 lt su iftarda da
1 tabak haşlama az pilav bol salata
2 bardakta nescafe içtim
ben oruçlu değilim ama düzene uymuşum öğün atladım tabi oda yanlış inşallah yarın daha iyi beslenebilirim
:17:

Selam kızlar
İftarim tavada lavas böreği yaptım iki parça ondan yedim iki bardakta hibisküs şerbeti yaptım ondan içtim
Sahur yine aynı iki parça börek bir bardak şerbet su 1.5 litre olmuştur. Yani 6 lavastan yapmıştım yarısını yedim uc tane lavas yemisim. Çok mu oldu sizce ??

Slm kızlar nasıl gidiyor? çok uzak kaldım sizden tatiden gelir gelmez malum oruç tutmaya başladım size oruç diyet listemi yazmıştım zaten tabi ben bu listeye uydummu imkansız....
İftarda bol su bi çorba bi zeytin yağlı sonra gelsin güllaç gelsin dondurma :((
ama yemezsem oruç tutamam o derece canım çekiyordu şimdi regli dönemindeyim bu arada tatilden gelir gelmez iş yerinde yer değişikliği yaptılar sorumluluğum çok arttı sizi takip etmem zorlaştı o sebeptendirki fazla giremez oldum işleri biraz hal yoluna koydum umarım bundan sonra sizinle olurum.Bu arada 72 kilo olmuşum yani 7 nisan dan bu güne tam tamına 11 kg verdim.21:

Selam kizlar bir turlu spora baslayamadim soyle duzenli bir sekilde baslasam devami gelecek ama... neyse bugun oruc degilim, gecmis kadir gecemiz mubarek olsun bu arada. Bu aralar sık giremiyorum, annemlerdeyim annemde adana'da, Teyzem ameliyat oldu iki gundur orda olunca e evin tum isleri bana kaldi tabi, iki cocuk birde cocuktanda cocuk olan babam:)) yarin gelecek insallah annem, evde duzene girer boylelikle...
Sabah normal kahvalti ama ekmek biraz abartildi oglene kadar biara spor yapmak istiyorum ama bakalim...
Benden boyle kuzucuklar..
Mutluluk icinde operim herkesi...

Selam kizlar bir turlu spora baslayamadim soyle duzenli bir sekilde baslasam devami gelecek ama... neyse bugun oruc degilim, gecmis kadir gecemiz mubarek olsun bu arada. Bu aralar sık giremiyorum, annemlerdeyim annemde adana'da, Teyzem ameliyat oldu iki gundur orda olunca e evin tum isleri bana kaldi tabi, iki cocuk birde cocuktanda cocuk olan babam:)) yarin gelecek insallah annem, evde duzene girer boylelikle...
Sabah normal kahvalti ama ekmek biraz abartildi oglene kadar biara spor yapmak istiyorum ama bakalim...

Gecmis olsun teyzene canim kendinede dikkat et bizde operiz seni

Slm kızlar nasıl gidiyor? çok uzak kaldım sizden tatiden gelir gelmez malum oruç tutmaya başladım size oruç diyet listemi yazmıştım zaten tabi ben bu listeye uydummu imkansız....
İftarda bol su bi çorba bi zeytin yağlı sonra gelsin güllaç gelsin dondurma :((
ama yemezsem oruç tutamam o derece canım çekiyordu şimdi regli dönemindeyim bu arada tatilden gelir gelmez iş yerinde yer değişikliği yaptılar sorumluluğum çok arttı sizi takip etmem zorlaştı o sebeptendirki fazla giremez oldum işleri biraz hal yoluna koydum umarım bundan sonra sizinle olurum.Bu arada 72 kilo olmuşum yani 7 nisan dan bu güne tam tamına 11 kg verdim.21:

Canim selam hosgeldin yeni isin hayirli olsun bu arada vermis oldugun kilolardan dolayi seni tebrik ederim

Gunaydin kizlar nasilsiniz dun pek ugruyamadim evde yoktum sonra kandil derken yeni vakit buldum

iftarim ; 1 gevrek yarim pogaca ,1 ısırık boyoz , 3-4tane zeytin , krem peynir, domates,salatalik, 1bardak ayran
1,5 lt su

Sahur: yarim gevrek yarik bardak ayran
700ml su

Kızlar Kahvaltim
Bir dilim ekmek
Yarım dilim börek biraz labne peyniri ara yapmdim öğle 2 kasık pilav bi kepçe mercimk bi parca tavuk 3 dilim patates

Gecmis olsun canim çocuklar ev isi derken ben tatilde hic almadim umarım seninde oyle olur

ayy canım coco poopsu görünce yazasım geldi geçen bende ne yedim ne yedim sonra tabi bi pişmanlık yaşadım sorma gitsin sırf onun yüzünden bu hafta çok az kilo verdim ve pazardan beri şok diyetteyim yine :43::43:

Benimde bugün canim istedi ama tuttum kendimi vallahi

Bende gunumu yazayim

Kahvaltilik yaninda domates salatalik 3 mini dilimde borek yedim
Aksam az doner ve makarna biraxdanda cay icecem 1lt suyu zor ictim spor olarakta kizimla bütün gun ayakta kosturdum vallahi :)
Bu diş çıkarmak ne zormus

Bende gunumu yazayim

Kahvaltilik yaninda domates salatalik 3 mini dilimde borek yedim
Aksam az doner ve makarna biraxdanda cay icecem 1lt suyu zor ictim spor olarakta kizimla bütün gun ayakta kosturdum vallahi :)
Bu diş çıkarmak ne zormus

Canm bilirim o dis cikarmayi allh yardimcin olsun bebisinde tabi
Menumu yazim
Iftar.5 iglo firinda balik biraz patayes salatasi karpuz
Ara.cay ceyrek halka tatlisi
Meywe
Sahur iko dilim ekmekle kahwalti

Back