Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

selam
kahvaltı :
iki dilim ekmek arasına peynirle tost yaptım bir bardak ayran içtim

ara : kayısılı form çayı içiyorum şuan bu pazartesiye kadar şu gelen artılardan kurtulsam buna şükür diycem, bayramda hiç dikkat etmedim çünkü birde her gün bir yerlerde yemeğe davetliydik ne varsa yedim hatta bazen ölçüyü kaçırdım bile o yüzden toparlanma zamanı.

Kizlar ayn bende oleyim yaa kacirdimda kacirdim nasil toparlicam bilmiom yaa spor falan hakgetire

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabh
Bi yumurta bi dilm ekmek
Peynir yedim ara yapmadim o sırada sporumu yaptım şimdi de öğle yemeği yedim bir dilim ekmek salata ustunede ton balık

Öğle Yemeği
4 kaşık taze fasulye üç kaşık bulgur pilavı

kizlar yuvaya donus yaptim cok sukur herkez iyimi gecmise bakmadim nasil gecti bayram ben malesef fena kacirdim kacirmamak mumkunmu miss gibi anne yemegi herkezin israrla yedirdigi tatlilar derken artiyim neyse saglik olsun p.tesiye kadar birazindan bile kurtulursam ne mutlu bana neyse gecmise biraz bakayim

neyseki fazla gecmis yokmus yalniz kilo alan ben degilmisim neyse kizlar moral bozmak yok hersey guzel olacak insallah vericez hepsini p.tesiden itibarek kendi adima sıkı yonetim ilan ettim kizlar hadi herkez gaza gelsin

Valla canım ben sıkı yönetime girdim bile... yesilcaya alışmaya uğraşıyorum hala her gün iki bardak içme kararı aldım. Bir fincan da bitki Çayı icicem birde ölçülü oldummu umarım bir ayda 5 kilo veririm ayın 28 inde yegenimin düğünü var. Birde mekik programına basliyim diyorum ama 150 mekik cekebilirmiyim bilmiyorum.

Valla canım ben sıkı yönetime girdim bile... yesilcaya alışmaya uğraşıyorum hala her gün iki bardak içme kararı aldım. Bir fincan da bitki Çayı icicem birde ölçülü oldummu umarım bir ayda 5 kilo veririm ayın 28 inde yegenimin düğünü var. Birde mekik programına basliyim diyorum ama 150 mekik cekebilirmiyim bilmiyorum.

ooooo super yesil cayi ne sicak ne soguk iceceksin faydasini gormek istiyorsan mekik programina gelirsek seylere bol gune yay yani cok oldugunda bence istersen 1 ayda 5 kg verirsin canim

ooooo super yesil cayi ne sicak ne soguk iceceksin faydasini gormek istiyorsan mekik programina gelirsek seylere bol gune yay yani cok oldugunda bence istersen 1 ayda 5 kg verirsin canim

canım sen bölerek yaptın mı. faydasını gördün mü. birde ben pilates lastiği ile yapıcam. bel fıtığı olduğu için çok yüklenmek istemiyorum onunda faydası olur umarım.

kızlar artık bahane sunmak istemiyorum şuan ev tasıyoruz evle ugrasıyorum iki haftadır ev bulmak vs giremedim bayramdan bile birsey anlamadım tekrar sorry allaha emanet olun pazartesi günleri kg mu vercem artık ama ister izinli yaz tatlıs yada beni giremesemde idare et grupta say sana bşrakıyorum öptüm

Slm kızlar
Sabh sporumu yaptım
Kahvakti
Yumurta
Tatli.lor peynir
2 zeytin yarım pogaca
Bi. Dilim çavdar
Ara ogun
Bur armut
Temizlikde vardı. Bugün
Öğleye 2 kasık patlican yemeği
2 tane bulgur köftesi
Şimdiki ara ogunede kuru meyve yada kraker yerm

Selam kızlar gunun özeti
Kahvaltı yarım simit yarım acma peynir iki zeytin
Ara Yeşilçay iki diyet bisküvi
Öğle iki tavuk Baget haşlanmış dört kaşık yoğurt
Ara yeşil çay
Aksam saat 9da sosisli yumurta ve yoğurt bir saat kadar önce tarçınlı süt

Bu arada mekik programı ilk gün pilates lastiği ile 30 mekik

Akşam ymeginde
Bi but firinda
Yarım kâse çorba ve yoğurtlu kabak salata
iyi geceler kızlar pazartesiye gorusuryz insalh iyi haberlerle

Gunaydin kizlar cok kotu dagittim kendimi
Bugun baska diyete basladim.sagliklimi sagliksizmi bilmiyorum ama yapicam cunku cok az zamanim kaldi
Bugun butun gun meywe yicem yarin meywe suyu

Gunaydin kizlar cok kotu dagittim kendimi
Bugun baska diyete basladim.sagliklimi sagliksizmi bilmiyorum ama yapicam cunku cok az zamanim kaldi
Bugun butun gun meywe yicem yarin meywe suyu

Canım bak ben protein ağırlıklı yiyorum ili gündür en azından tek tip değil hem hızlı verirsin bence öyle yap derim etkisini gören çok.
Dün sabahla bu sabahın arasında müthiş fark var bir hafta böyle yapıcam bir hafta da dikkatli gidicem sonraki bir hafta yine aynı şekilde 5 kilo veririm diyorum. Sadece meyve sıkar insanı hic değilse sebzeni de yersin etini sütünü de ama sonrasında salmiycaksan dene.

Son düzenleme:
Canm bana liste laxim yoksa sadik kalamiom bide sporla yapicam su son 3 haftayi degerlendirmeliyim ilk iki gun zorama sonra normale donuyo dayanamzsam ikindi kahwenin yanina iki diyet biskuwi yerim

Iki gun bugun meywe yarin meywe suyu Sonra normal bi liste war onu uyguluc sonra herhafta basa sariyo

Back