- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 128
- 39
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.201
Kız gruptan atmadamı vartatlicadi beni grubtan amazsin insalh ya ben böyle değilim rmazanin etkisi herhalde ben azmettm 20 kilo verdm daha da azmetp vercgim insalh bu ayı bi atlatsak insallh
Kız gruptan atmadamı varsen istekli olmasan burada olmaz dın zaten pes etme üzerinde ekleme bir süre vermesenn de olur nolcak(#)
elimizden geleni yapıyoruz ,sende kendini güzel ifade etmişsin maşallah boyunda harika eminim ideal kilona geldiğinde manken gibi olacaksın
ayyy teşekkür ederim canım yahepimiz birer manken olacağız eminim ben
zeynepcm diyeti tm uygulaymdgim icm oyle söyledim ben öyle yaponca sanki buraya ait dgimsm gibi hissedym ckn yazmayı bile inslh buhunden itibren dikkat etcm ne zorluklarla gitti kilolar asla birden almaya izn veremem
iftarim
2 kasık pilav
1 porsiyn firinda tavuk
1 kâse tarhana
çoban salata
şimdi de çayla 1 ceviz 3 tane badem
bi isirikcik tulumba
İftarin normal yani ne az ne cok ama sahurun gayet iyisahurum
1 ymurta 1 dilim kepek2 dilim domates 3 dilim salatalik 1 kasık ladr lor peyniri
himm kremali corbada kalori cok pilav normal salata harika baklava biraz cis ama tum gun aclik kan sekerini tatliya yonlendiriyorslm canlarım gıremedim gene bayadır
iftar
bir kase kremalı sebze çorbası
bulgur pilavı 4 kasık kadar
boll salata
iki baklava yicem yapcak bişi yokkk
Oh oh masallah darisi basimizakızlar şimdi tartıldım 68.7 kğ yum çok şükür 69.9 ada razıyıdımni zamanlar
Kizlarr ben gekdim
Sabh.iki dilim ekmek peynir bi kasik yagla yapilab kizartma baya yedim
Ara.princ patlagi
Oglen.kepekli tost kahwe
Ara.karpuz
Iftar.dawetliyiz bilmiyorum ama ins fazla kacirmam
Yaparsin yaparsin kendine inandigin surece herseyi yaparsin kilolarimizda yakin seninle guzel yarislarda yapariz hemDün iftardan önce kilom 74.1 di bugün ise iftardan önce 73. 8 :) şu bir haftada küsürleri atsam :) daha ne isterim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tastatlıcadım alakan için teşekkür ederim
Bende, bende eminim
Bu arada iftarda sebzeli makarna yedim orta porsiyon ve salata... Bunun yanında sadece iftar sofrasında 1.5 litre su gitti valla
Iftar:
1 kase sehriyeli tavuk suyu çorba
2 yemek kaşığı etli barbunya
2 yemek kaşığı arpa sehriye pilavi
Karpuz
Salata
Az pide
eveet olacağız sonrada bu yazdıklarımıza bakıp aman allahım neler yazmışım ama bak şimdi nasıl zayıfladımmanken olacağız manken
buarada ben oruç tutamıyorum maalesef iş dolayısıylaoyüzden sabah evdeydim 5-6 kaşık yoğurt yedim sadece sonra koşuşturmaca başladı oğlumu okula götürdüm ordan önümüzdeki sene için anaokuluyla görüşmeye gittim ama olmadı tekrar işe geldim dedim koşarken yağlarım yansın istedim de oyüzden sonra işe gelince sade nescafe içtim bide bol bol su öğlene bir elma düşünüyorum:26:buaralar böyle yapıyorum çünkü geçen hafta çok aksattım oyüzden bi nevi şok diyet çünkü kilo vermemde durmuştu şaşırtayım dedim vücudumu oyyss gene çok konuştum
Konusan insani severim oncelikle oglusunu Allah bagislasin kac yasinda beninde var oglusum bizde seneye dusunuyoruz ,neyse aman sok diyeti yaparken gucsuz dusme bol su ic
Oda guzelmis yarizamanli şoktamam sevindim ozaman canım ben çok konuşurumamin canım cümlemizinkini 4 yaşında benim eşşek sıpam bende seneye diyodum aslında 2 sene gitmesin diye ama etraftan hep dediler gitsin onun yararına diye bende öyle karar verdim bizim burda ilçedeyimde ben yarı devlet yarı özel bi okul var oraya göndereyim dedim ama dolmuş kayıtlar gelin yine ön kayıt yapalım dediler sabah gittim olmadı şimdi bi daha gideceğim artık
yok canım güçsüz kalmıyorum suyumu çok çok içiyorum şok olupta tam şok değil benimki yarı zamanlı şok
Selam kizlar bi suredir giremiyorum. Oruc tutmaya basladim tekrar, sahur az ekmekle kahvalti. Dun abartmistim biraz annemle teyzem ekmek yaptilar onu yiyince aksam yemek yememistim sadece sahur yaptim dun gece. Yarin diger teyzemde geliyor spor aletleri var baslarim insallah sporada.
Yepyeni arkadaslar gelmis, hosgelmis, sefalar getirmisler. Dilerim bu mesakkatli yolda hepimiz hedeflerimize saglikli bir sekilde ulasiriz..
sağol cnm anlysn icn me bilym bir an kendimi iyi hissetmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?