• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Ben dana kiyma kullaniyorum orta yagli.
Kiymanin icine 2 dis sarimsak biraz tuz ve karabiber at hafif karistir. Borcamin ortasina yay, kenarlar bos kalsin. O bos kalan yerlere ikiye boldugun domatesi ve biberi yerlestir. Biraz siviyag(zeytinyagida olur) biraz daha tuz ekle 180 derecede yaklasik 1
, 1 bucuk saat pisir. Bu kadar.. yanina ne yaparsan o gidiyor:))

teşekkür ederim bu tarif çok işime yarıcak

iyi yolculuklar arkadaşım sna yolun açık olsun bolbl gez toz eglen yürüyüş yap kilo ver dön mümkünse:1:
kıZLAR BUGÜNDe kayınvalideye davetliyiz hadi hayırlısı bakalım ne yicez ama abartmıycam size söz :21:

Selam kızlar cenazemiz vardı dünden beri telaseden giremedim. Büyük amcam vefat etti ölümün yaşlısı genci üzüyor insanı. Neyse gelelim iftara dünkü iftarim bir kepçe lebeni çorbası, uc dort kaşık etli patates yemeği, 5 6 tane sarma ve yoğurt sahur iki parça pide zeytin peynir ve bir bardak ayran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlarr
Sabh.bi dilim ekmek yumurta tawada
Ara.antep fistigi bi avuc bi sandiwis dondurma
Oglen.keskek
Ara.kahwe iki diyet biskuwi
Aksamda.iftara dawetliyiz ins cok kasirmam

ayy lütfen beni dövün! ha bire yiyorum hiç akıllanmıycam ben :4: :17:

dün iftarda dışardaydım
1 kase mercimek çorbası sonra beyti yedim :18:

yeter miii yetmedi tabi eve geldim mozaik pasta yedim

sahurda da 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle tost yapıp yedim

nolcak benim bu halim???

ayy lütfen beni dövün! ha bire yiyorum hiç akıllanmıycam ben :4: :17:

dün iftarda dışardaydım
1 kase mercimek çorbası sonra beyti yedim :18:

yeter miii yetmedi tabi eve geldim mozaik pasta yedim

sahurda da 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle tost yapıp yedim

nolcak benim bu halim???

Kizzz yatayimda benide ye :))) cosmussun gerci beytiye kim dayanir ama sonrasida kotu olmus

Selam kızlar cenazemiz vardı dünden beri telaseden giremedim. Büyük amcam vefat etti ölümün yaşlısı genci üzüyor insanı. Neyse gelelim iftara dünkü iftarim bir kepçe lebeni çorbası, uc dort kaşık etli patates yemeği, 5 6 tane sarma ve yoğurt sahur iki parça pide zeytin peynir ve bir bardak ayran

Basin sagolsun Allah gunahlarini bagislasin :(

Canm basin sag olsun

Basiniz sagolsun canim..

bugün son yeter artık yarın yeni bir hafta yeni bir yeme düzenine başlıyorum alıştım artık oruca daha az yiyerek de dayanabilirm

İyi geceler kızlar iftar bir kepçeden biraz fazla kuru fasulye üç kaşık bulgur pilavı bir ksc çatal yeşil mercimek salatası ve yoğurt iki üç yudumda pide yedim. Su iki litre olmuştur spor kızı lunapark a götürdüm git gel yürüyerek 30 dk falan bide orda gez zaten yoğun bi gün öldüm yorgunluktan. Bu arada sizler sağolun allah hepimize sağlık versin evlatlarımızın başında olalım. Hepinizi öpüyorum. İyi geceler

Son düzenleme:
slm kızlar dün giredim iftarda
2 tane lahmacun ayran ve salata yedim küçük bi dilim de kavun
şimdi ise sahurda
1 dilim kek
ymurta
azcik peynir
1 dilim ekmek

kızlar bu aralar pek girmycm imternt hakkım niis sadece geceden sabaha kadar var bildirimlerimi sahurda yapcm
gecmisi de pek okuyamadım maviay basiniz sağolsun allah sabır versin inslh
kızlar opuldunuz :39:

Slm kizlar
Tastatlicadim bi kac arkadas bildirimleri oructa iftara yakin yapalim demis onlara katiliyorum cunku daha dusuk cikio....ama ben regl oldugum icin sabh tartildim oructa bende iftara yakin bildirim yapmak istiyorum ama tabi cocgunluga uyarim.
Gecen.89.5
Bu hafta.87.7

Back