Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

canım nasıl isterseniz oyle olsun bana uyar bu topik hepimizin ama salı sabahı taboyu yayınlarım iftar sonrası pek müsahit olamıyorm

selam kızlar şu saate kadar temizlik yaptım bir yemek işim kaldı ama şimdi dinlenmem lazım,gelelim dünkü iftarım bugünkü sahuruma

iftar; 1 büyük bardak su
kahvaltı tarzı iftar yaptım
kızarmış çavdar ekmeği
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
roka ,maydanoz
karpuz
peynir
ve kayısı çayım
iftar sonrası
yeşilçayla kayısı çayını karıştırıp içtim
1.5 lt su
30dk eliptik
ve mekik programı

sahurum; 1 küçük armut
500 ml su

Son düzenleme:
Bugunku menum
Sabh.bi dilim ekmek bidlim peynir domates salatalik bi yumurta
Ara iki kiraz
Oglen kahwe iki biskuwi biraz lahana salatasi
Ara.bisaftali
Aksam.bi kepce cirba uc kasik guwec iki kasik pilav iki mantaar dolmasi slata(misafirim war iftara)
Ara.cay biarz sutlu irmikli tatli

selm kızlar dünkü iftarim
patlicn musakka yarım porsiyon
2 kasık makarna
yarim kâse çorba
yoğurt
dondurma
sahurda da
1,5 dilm ekmek
haslnmis yumurta
peynir ve azcik da nesfit

kızlar bazı arkadaşlarım iftar öncesi tartılalım dedi bende mahsuru yok ama öyle ollursa anca salı sabahı tablo yayınlarım dedim hemde 2 eksik arkadaşım var bildirim yapmayan eddaxy dün yola çıktı sanırım o yüzden bildirim yapmadı sanırım ama viennayı bilmiyorum ? neysee gelelim tablo kiritiğine;

haftanın birincisi 1,900 gr vererek fezay oluyor maşallahh harika bir rakam tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi iki tane 1,000 gr veren usriyusra ve ben,bizi tebrik ediyorum devamı gelsin inşallah bu arada 7'li rakamlara veda eden usriyusrayı ekstra kutluyorum darısı başıma başımıza
haftanın üçüncüsü 200gr ile maviay senide tebrik ediyorum önemli olan haftayı boş geçirmemek devamı fazlasıyla gelsin inşallah

dünkü iftarım bugünkü sahurum;

üç kaşık zeytin yağlı barbunya
büyük bir porsyon yeşil salata
3-4 kaşık yoğurt
pide (ah bu kocam gitmiş pide almış dayanamayıp yedim)
ara: 1 mürdüm eriği
2lt su

yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içtim.

100 twist
100 sağa sola eğilme
mekik programımı çektim
birde nerdiyse yarım gün temizik

sahurum:
domates
yeşil zeytin
peynir
kızarmış ekmek
500 ml su

selam kızlar,

öncelikle hepimizi azmimizden dolayı kutluyorum... fezay, usriyusra ve cadımmm sizi ekstra tebrik ediyorum,
ramazanda bile sporu bırakmayışınıza hayranım ben başlayamadım bile. ramazanda hiç yapamıycam gibi duruyo yoğunluktan..

gelelim dünkü iftar bugünkü sahuruma.
iftara davetliydik herşeyden az az yedim
küçük bi kase mercimek çorbası, 3 kaşık kadar patatesli göveç, 2 kaşık pilav bir bardak ayran çok az salata. yarım lahmacun. iki çatal höşmerim..

akşam yatmadan 2 3 top kadar dondurma yedim

sahur : 3 parça tereyağlı pide, az peynir, tek şekerli bir çay. bir bardak ayran

kırkım çıkalı 3 gün oldu 2 gün oruç tuttum çocuk akşama kadar ağladı açlıktan malesef bu yüzden oruç tutamıyorum.sabah 1 yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek 1 küçük kase yoğurt,öğlen 3 yk pilav 4 köfte kadar et 1 küçük kase yoğurt salata biraz önce oğluşumla çıktık 1 saat yürüdük.

Selam kizlar tarsusta annemlerdeyim, bu aksamda yaylaya gecicez insallah. dun mersine gittik ablam dogum yapmisti 20 gunluk bir bebegimiz var allah bagislarsa...
Valla hangi yuzle yaziyorum bilmiyorum ne yedim ne ictim hic bilmiyorum abarttikca abarttim bildigin costum. annemde baskul var tartildim ama gordugum kiloya inanmak istemedim 65 kiloyum(( ama ac karnina tartilamadim agzima kadar tokken tartildim, hoş bahanesi olmaz bunun veremedigim gibi almisim iste. En kisa zamanda bi duzene sokmaliyim kendimi. Neyse hayirlisi bakalim . Operim herkesi...

ayy ben unuttum tartılmayı :26:

gerçi içimden hiç de tartılmak gelmiyor çünkğ 58 kilo oldum ve gttkçe de artıyor

toparlarsın canım benim... oluyo arada öyle bi kaç güne kalmaz yeni düzene alış sonra herşey girer yoluna... öptüm seni iyi tatiller.

tessukur ederim canm kilo veren arkadaslari tebrik ediorum..
buarada simardim galiba dunde bugunde abartikca abartim
sabh.ac karnina bi tatli serbetli kahwaltibi dilim ekemek bi yumurta bi dilim peynir
yine bi tatli bi dilim sutlu irmik tatlisi
oglen yufka mantisi bi tabak
ara.kahwe icerim
aksam.iki kasik guwec bi kase corba salata
iftar esime eslik etmek icin karpuz
offffffff su reglim bitsinde duzene girim artik:18:

canım ben gününü kalorili buldum bu yediklerini 6 gibi yesen sorun olmaz ama ramazan sebebiyle 9'a doğru açıyoruz geceler kısa o yüzden agır buldum gününü
öncelikle Allah bağışlasın bebişini ama sakın diyet yapma hem senin harika bir silahın var emziriyorsun bu nedenle metabolizman harika çalışıoyor bunu değerlendir bol su beyazlardan uzak ol 3 ana öğün 3 ara öğün yap dengeli ve kararında beslen bebeğini koy bebek arabasına akşam şöyle gezin oda sporun olsun bak nasıl vereceksin kiloları aman diyet hep yaparsın ama bebeğinin hayatında alacağı en güzel nimetten olmasın
hadi bakalım tatil başlasın ozaman tadını çıkar güzel havanın ,bu arada tok tartılmışsın budur etgen hiç üzülme
ayy ben unuttum tartılmayı :26:

gerçi içimden hiç de tartılmak gelmiyor çünkğ 58 kilo oldum ve gttkçe de artıyor
şişşştttt olumsuz konuşmak yok biraz dikkat ederse sorun kalmaz

sabah biraz cıs olmuş ama akşamı hafif geçirmişsin dengelemişsin illa cıs yiceksek günün ilk yarısı olursa eritmek için vaktimiz olur önemli olan akşam öğünü

kızlar şunu yazmak istedim ramazanda illa kilo verilecek diye bir durum yok ramazanda kolay kolay belli bir kısım veremez o yüzden en kötü kilomuzu korusak bile bu ay için kar sayılır o yüzden üzülmek bilinç altımızı olumsuz etkilemek yok unutmayalım stres bile kilo almamıza sebep birde bir kaç önerim

ramazanda çok yiyen iştahlı biriyseniz çorbanızı ve salatanızı hatta cacığınızı ihmal etmeyin açılışı su ile yapıp ardından çorba ile yaparsanız yavaş yavaş yerseniz eminim ana yemeğe yer az kalacak ondanda vitamin almak adına 1-2 kaşık yerseniz hala daha yeme ihtiyacı duyuyorsanız burda ayran yada cacık,yada salata yerseniz bu iş tamamdır
yemek sonrası tatlı yemek istiyorsanız yarım muzu tarçına bulayıp yiye bilirsiniz yada tarçınlı bir bitki çayı yada süte tarçın dokup içmek
bunlarda kesmiyorsa sütlü dondurma yada buzlu dondurma yada sutlu tatlıdan dozunda yiyebilirsiniz dediğim gibi en kötü kilonuzu koruyun bu ay da

Son düzenleme:
Ben de Ramazanın başından beri 200 gram verebildim sadece ama moralim bozuluyor. O kadar uğraşıp vermemek insanın sinirini bozuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iftar:
1 kase mercimek çorbası
2 kasik sehriye pilavi
2 kasik etli türlü
Bol bol salata
Biraz karpuz
Az biraz pide
Simdi yuruyuse çıkacağım

Kimse birsey yazmamis

Sahur:
1 haslanmis yumurta
Kepekli ekmekten tost
Biraz peynirli makarna

slm kızlar sohbetinize ortak olamiyrm durumu amlistim zaten bir süre böyle olack neyse gele yediklerime
iftarda
sebzeli tava 3 kasil
2 kasık pilav
yarım kâse ezogelin çorba
yoğurtlu semizotusalata
bi isirik ekmek dün ilk defa susadim çok aşırı sickti
y:17emektn sonra kücük bi kâse muhallebi ymektn sonraki tatlı krzimi durdusdrMiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…