- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.141
Yoooo kacmadiiimmm:)) dun diyette ilk gunumdu gayet guzeldiii
Ben dana kiyma kullaniyorum orta yagli.
Kiymanin icine 2 dis sarimsak biraz tuz ve karabiber at hafif karistir. Borcamin ortasina yay, kenarlar bos kalsin. O bos kalan yerlere ikiye boldugun domatesi ve biberi yerlestir. Biraz siviyag(zeytinyagida olur) biraz daha tuz ekle 180 derecede yaklasik 1
, 1 bucuk saat pisir. Bu kadar.. yanina ne yaparsan o gidiyor:))
Hayırlı yolculuklar sağ salim gidin gittğinde vardık de merak etmeyelim ,ben de iyiyim şükür film izlicem laptopu açtım kızara bi selam vereyim dedim
Olur canim haber veririm sagol dusundugun icin. Keyfin bol olsun iyi seyirler...
ayy lütfen beni dövün! ha bire yiyorum hiç akıllanmıycam ben
dün iftarda dışardaydım
1 kase mercimek çorbası sonra beyti yedim :18:
yeter miii yetmedi tabi eve geldim mozaik pasta yedim
sahurda da 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle tost yapıp yedim
nolcak benim bu halim???
Selam kızlar cenazemiz vardı dünden beri telaseden giremedim. Büyük amcam vefat etti ölümün yaşlısı genci üzüyor insanı. Neyse gelelim iftara dünkü iftarim bir kepçe lebeni çorbası, uc dort kaşık etli patates yemeği, 5 6 tane sarma ve yoğurt sahur iki parça pide zeytin peynir ve bir bardak ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar cenazemiz vardı dünden beri telaseden giremedim. Büyük amcam vefat etti ölümün yaşlısı genci üzüyor insanı. Neyse gelelim iftara dünkü iftarim bir kepçe lebeni çorbası, uc dort kaşık etli patates yemeği, 5 6 tane sarma ve yoğurt sahur iki parça pide zeytin peynir ve bir bardak ayran
kızlar bu aralar pek girmycm imternt hakkım niis sadece geceden sabaha kadar var bildirimlerimi sahurda yapcm
gecmisi de pek okuyamadım maviay basiniz sağolsun allah sabır versin inslh
kızlar opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?