Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Kızlar ben de geldim. Zayıflamak istiyorum :) Ama Ramazan'da biraz zor oluyo tavsiyelerinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen yazıyorum
Sahurda
1 kase mercimek çorbası
1 tane haşlanmış yumurta
2 parmak kadar pide
Üzüm ve su ♡♥
Bu kadar yedim :)

Herkese kolay gelsin
Hayırlı ramazanlar ☆★☆★
Sağlıklı Zayıflamalar ♡♥♡♥♡♥

Biraz bakındım sayfalara ama bulamadım burada belli bir tartı günü var mı ?

Ben kilomu yazmadım unutmuşum
İftar öncesi kilom 64.2 idi.
Yani şu an 64.2 kiloyum diyelim
Hedefim= 55 kilo. İnşallah istediğim kiloya ulasirim :) :) ♡♥ ☆♡

aşklar menü belli olmaya başladı en azından dondurma ve şekerpare kesin ben yapıyorum ikisinide sülemesi ayıp dünde yapmıştım ama yemedim sayılır buğünde nefsimi tutucam
vayyy bu ne hamaratlık sırf yerim diye ne hamur işi ne tatlı yapmıyorum( eline saglık

Bn de dukan tatlilarndan yapip yiycm bundan snra napiym vazgecemiyorum cikolatadann
çikolata illede yiceksen %50 üzerinde bitter ye

menü güze ama sonrasını yersen tehlike çanları çalar
hayır demem valla gelirim
herzaman beklerim

canım tatlı krizi için çubuk tarçınlı bitki çayı yada çubuk tarılı süt birebir
bu ara menün en sevdiğim yemeklerden oluşuyor börülce ve yoğurt çorbası
Sahurda
50gr sade omlet
30 gr lor
1.5 dilim ekmek
Yarım domates
Yeşil çay
sahurunda güzel
Kızlar ben de geldim. Zayıflamak istiyorum :) Ama Ramazan'da biraz zor oluyo tavsiyelerinizi bekliyorum

selam elif aramıza hoşgeldin biz belirli bir diyet yapmıyoruz saglıklı beslenip spor yapıyoruz saglıksız gıdalar belli onun dışında sıvı alımına dikkat edip dengeli beslenip spor yapıyoruz
menün güzel ama mercimek sahurda ve tüm gün aç kalınacağını düşünürsek mide yanması gaz yapabilir üzümede dikkat et dozunda yemezsen gizli eker içeriyor şeker= yağ
Biraz bakındım sayfalara ama bulamadım burada belli bir tartı günü var mı ?

usriyusra arkadaşım anlatmış zaten
en kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım bunlar için azim hırs yeterli

Son düzenleme:
selam kızlar mutlu pazarlar dün davetliydik malum dünkü iftarım;

balık
salata
börülce salatası
ve tek cıs pide
sade soda

dün giderken'de dönerken'de yürüdük artı pazara'da gittim sporum bu oldu

suyum ne kadar oldu bilmiyorum ölçmedim ama 1lt geçti yani az oldu

sahurum: tokluk hissi olduğu için bir küçük armut
500ml su içtim

Son düzenleme:
Dunku iftarim gerci ben iftar yapmiyorum 3 gundur malum..
Firinda domates,biber ve kiyma pisirdim cok az ekmek, bol ayranla yedim. Tavsiye ederim hem pratik hem dusuk kalorili, ramazan icin de ideal, oldukca hafif. Bygunun iftari henuz belli degil.

Dunku iftarim gerci ben iftar yapmiyorum 3 gundur malum..
Firinda domates,biber ve kiyma pisirdim cok az ekmek, bol ayranla yedim. Tavsiye ederim hem pratik hem dusuk kalorili, ramazan icin de ideal, oldukca hafif. Bygunun iftari henuz belli degil.

canım ben köfte dışıda et türü sevmiyorum oğlum ve eşim için bir zahmet ayrıntılı tarif alabilirmiyim mesela kıyma orta yağlımı az yağlımı ?nekadar kaç derecede pişirdin?

Canim sahur az degil mi, acikmiyor musun? Ben olsam acliktan bayilirim herhalde:))
Baliga bende bayilirim bu arada, e akdenizli olupta balik sevmeyen olur mu:))))

Selam:)) yarin sabah cikacaz insallah, dun sular kesikti gun boyu, canasir bulasik hep duruyordu, bugun hallettim hepsini cok sukur. Sen nasilsin?

Hayırlı yolculuklar sağ salim gidin gittğinde vardık de merak etmeyelim ,ben de iyiyim şükür film izlicem laptopu açtım kızara bi selam vereyim dedim

Son düzenleme:
Canim sahur az degil mi, acikmiyor musun? Ben olsam acliktan bayilirim herhalde:))
Baliga bende bayilirim bu arada, e akdenizli olupta balik sevmeyen olur mu:))))

yok canım açlıkla sıkıntım yok ama su işte o kendini hissettiriyor,bende egeliyim büyük bir iştahla yerim

canım ben köfte dışıda et türü sevmiyorum oğlum ve eşim için bir zahmet ayrıntılı tarif alabilirmiyim mesela kıyma orta yağlımı az yağlımı ?nekadar kaç derecede pişirdin?

Ben dana kiyma kullaniyorum orta yagli.
Kiymanin icine 2 dis sarimsak biraz tuz ve karabiber at hafif karistir. Borcamin ortasina yay, kenarlar bos kalsin. O bos kalan yerlere ikiye boldugun domatesi ve biberi yerlestir. Biraz siviyag(zeytinyagida olur) biraz daha tuz ekle 180 derecede yaklasik 1
, 1 bucuk saat pisir. Bu kadar.. yanina ne yaparsan o gidiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…