- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.081
Bende bugun ayran detoksuna basladim siskinligimi alsin diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar
Dunden beri giremiyorum dun iftarda karniyarik az pilav ve meyve yedim. Sahur klasik, yumurta salatalik domates az peynir.
Bugun aksama dogru regl oldum. Sabah carsiya cikmistim yigenlerime hediye almak icin eve geldigimde basimi direk soguk suyun altina soktum cok kotu olmustum allah iste kul sıkışmazsa yetismez derler, sonrasinda adet oldumda su falan icince kendime geldim.
Memlekete gidecez hafta sonu, en gec pazartesi, gidecegim yer yayla ve mis gibi havasi var. Annemler simdi orda, hava buz gibi diyorlar. Bir an once gitmek istiyorum, burasi cok sicak ve oruc cok zor tutuluyor hemde sıkıldım artik iyi bir tatili hakettigimi dusunuyorum:)) kizimda cok seviyor yaylayi hem...
Gecmisi okudum simdi, bence topigimizin basinda tastatlicadicim olduktan sonra hicbir sey olmaz topigimize insallah. Tastatlicadim seni seviyorum yeri gelmisken belirteyim istedim ve duzenlu bir sekilde yazan paylasan diger arkadaslarimi elbette, birbirimizi gormesekte cok guzel seyler paylasiyoruz burda, desteginiz cok onemli benim icin.
Gittigim yerde baskul yok sanirim duzenli bir sekilde kilomu olcememek beni rahatsiz ediyor, belki baskulumu de gotururum ama okadar cok esya alacamki yanima, ona sira gelirmi bilmem. İnternette sikinti yok, duzenli bir sekilde girecem yine insallah.
Bana musade kizlar yavas yavas esyslarimi toplamam gerek, yaylada yeni bir eve cikiyoruz oyuzden giyeceklerimizin yaninda bir surude mutfak ve ev esyasida hazirlamam gerek, isim cok yani, hrrkese hayirli sahurlar, operim:))
Haslanmis yumurta süt yogurt ve muz bunlar cok to
bbbk tutuyor. Ben mutlaka bunlarn en az 2sinden oluşan menuyle sahur yaparim size de tavsiye ederim.
Iftar:
1 kase çorba
2 Hasanpaşa koftesi
Karpuz
Pide yemedim onun yerine ekmek kadayifindan tirtikladim
Iftar sahur arasi: yesil kahve kayisili form cayi su
tarif icin cok tesekkurler canim eline sagliktabi canım vereyim
3.3.5 su bardagi un (tam bugday un
1.5 bardak su
1 tatlı kaşığı toz maya
1.5 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
eğer pogaca tadinda istersen 1 kasık sivi yağ koyabilirsn
hamuru yogurduktn sonra yarım saat dinlendir daha sonra yuvarlak Borcma yada tepsye koy 20 dakika daha dinlendr daha sonra pide şeklini verip üstüne 1yumurta sarısı 2 kasık süt 2 kasık siviyag karışım sur çörekotu susam ne varsa serp isitlms 200 derecede fırında 20.25
pisr. afiyet olsun
fırın dan çıkarıp hemde bir bezle örtersn ytmusck olur
Ben iftarida sahuruda sevdim pizza ne kadar yedin dozunda yediysen.sikinti yokİftar menüm iki kaşık makarna ekmeklik pizza cacık bol su
Sahur
Avuç içi kadar pide kahvaltılık
Sahur:
Biraz pideyle kahvalti
Küçük kase yoğurt
Yarım muz
ooo hadi hayirlisi bende yapmistim yanlis hatirlamiyorsam 1,500 - 1,800 arasi vermistim.Bende bugun ayran detoksuna basladim siskinligimi alsin diye
sahur da
yarım kâse kayısı hosafi
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
peynir 2 dilim salatalık 2dilim domates
aranizda en çok yiyen ben oldum menü.lrnz çok az böyle olunca ben utanıyorum ya
ooo hadi hayirlisi bende yapmistim yanlis hatirlamiyorsam 1,500 - 1,800 arasi vermistim.
Cnm neresi cok bunun kalorisi dusuk hafif guzel kahvaltilik
Bende seni seviyorum canim benim ohhh yayla havasi ne guzel tadin cikar iemipeki nereye gidiyorsun ne kadar kalacaksin simdiden iyi yoolculuklar
Ayrani biliyordum ama yogurtu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim
tarif icin cok tesekkurler canim eline saglik
Ben iftarida sahuruda sevdim pizza ne kadar yedin dozunda yediysen.sikinti yok
Sahurunu sevdim sahurda su ne kadar iciyorsun
Ahhh kızlar dünden beri giremedim kızımın kolu yanmış onunla uğraştım çok degil avuc içi kadar bir yer ama yanık işte. Bu arada kızım kuran a da geçti çok mutluyum çokta hevesli. İşte bi telaşede iftarı kahvaltı şeklinde geçirdim. Sahurda öyle zaten birde imsaga 15 dk kala kalktım bir bardak ayran küçük bir parça pide yedim. İyiyim şükür. Menüleriniz cok guzel bu arada usriyusra pide tarifini deniycem sağolasın tarif için. Hepinizi öptüm kızın durumuna göre yazarım akşam
Ayy canm ins bende werebilirim buarada gram kimildamio kilom ya coksinir oluyorum reglim oyuzden mi acaba anlamdim
2ltyi geçiyordur rahat
geçmiş olsun canım kızına. Kuran a geçmesine de çok sevindim. Allah daim eylesin
oyyy kıyamam çok geçmiş olsun yanık yanıktır ufacık ile olsa insanı maf ediyor ben evde yanık kremini hazırda tutuyorum Allah korusun evlerden uzak ama tedbir amaçlı herkezinevinde böcek yanık kremi olmalı tekrar geçmiş olsun ALLAH şifa versin bu arada kuran'a geçmesine nasıl sevindim anlatamam darısı oğlumunda başınaAhhh kızlar dünden beri giremedim kızımın kolu yanmış onunla uğraştım çok degil avuc içi kadar bir yer ama yanık işte. Bu arada kızım kuran a da geçti çok mutluyum çokta hevesli. İşte bi telaşede iftarı kahvaltı şeklinde geçirdim. Sahurda öyle zaten birde imsaga 15 dk kala kalktım bir bardak ayran küçük bir parça pide yedim. İyiyim şükür. Menüleriniz cok guzel bu arada usriyusra pide tarifini deniycem sağolasın tarif için. Hepinizi öptüm kızın durumuna göre yazarım akşam
elbette regl eşittir ödem şişkinlik demektir sen bol su içeceksin ödem atmak içinAyy canm ins bende werebilirim buarada gram kimildamio kilom ya coksinir oluyorum reglim oyuzden mi acaba anlamdim
kahve çay,serbest ti yanlış hatırlamıyorsam ama meyva sanırım yoktu bu diyette 2 gün sık dişini ben birebir uydum güzel sonuç aldım geride almadım,pişirdim demişssin ben oda sıcaklığında tuttum birde su bardağı ile içtim yudum yudumTastatlicadim bise sorcam sana bu diyette kahwe iciliomu kahwesisi bi gun bile dayananm..bide ben ayrarinin pisirdim cigden icemedim sorun okurmu bide biraz kiraz bi seftali yedim
Bende seni seviyorum canim benim ohhh yayla havasi ne guzel tadin cikar iemipeki nereye gidiyorsun ne kadar kalacaksin simdiden iyi yoolculuklar
Ahhh kızlar dünden beri giremedim kızımın kolu yanmış onunla uğraştım çok degil avuc içi kadar bir yer ama yanık işte. Bu arada kızım kuran a da geçti çok mutluyum çokta hevesli. İşte bi telaşede iftarı kahvaltı şeklinde geçirdim. Sahurda öyle zaten birde imsaga 15 dk kala kalktım bir bardak ayran küçük bir parça pide yedim. İyiyim şükür. Menüleriniz cok guzel bu arada usriyusra pide tarifini deniycem sağolasın tarif için. Hepinizi öptüm kızın durumuna göre yazarım akşam
Tesekkurler canim. Tarsus'un yaylasi var canim çamliyayla diye oraya gidiyorum pazar gunu, agustos sonuna kadar kalacam insallah.
İftara misafirim var, firinda tavuk patates, pilav, borek dogme corbasi ve salata. Azar azar yemeyi dusunuyorum canim cok istemiyor zaten malum bu hafta oruca ara verdim ben. Herkese hayirli iftarlar, opuyorum.
Kac gundur efendi efendi besleniyordum bugun film koptu kayinvalidem evimize yemek sip.etti yarim ekmek arasi odemis kofte 2 bardak ev yapimi ayran birazda patates yedim ve cokkkkkk pismanim cokkk gectim kilo almayi bedenime ruhuma o kadar yemekle zarar verdigim icin cok uzgunum Allah affetsin simdi bitki cayimi icecegim suyumu 1.5lt tamamlayip engec 11.30 uyumayi planliyorum
oyyy kıyamam çok geçmiş olsun yanık yanıktır ufacık ile olsa insanı maf ediyor ben evde yanık kremini hazırda tutuyorum Allah korusun evlerden uzak ama tedbir amaçlı herkezinevinde böcek yanık kremi olmalı tekrar geçmiş olsun ALLAH şifa versin bu arada kuran'a geçmesine nasıl sevindim anlatamam darısı oğlumunda başına
Cok gecmis olsun canim saglik herseyden onemli boyle zamanlarda anliyoruz malesef. Kizini opuyorum senide
canım çok geçmiş olsun ben hiç kiyamam çocuklara benim oğlum da kışın kendini yakmisti yanık çok kötü tekrar dan geçmiş olsun