Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Ahh ahh bugün iftara misafirlikteydik. Ev sahibinin deil de annemin israrla ye baskilarina maruz kaldim mecburen herseyden yedim.:26:

Iftar: 2 kasik corba
2 kasik manti
4 kasik etli patates
2 dilim karpuz
Komposto

Sonra cay icildi ve zorla 1 adet kemalpasa 1 dilim baklava agzima tikildi

Sahur: biraz pideyle kahvalti yapmaya calstm canm hicbirsey istemedi

Bence gayet normal yediklerin abartılı bisey yok. Malesef ramazanda herkesin yaşadığı sıkıntı canım bu. Bu yüzden kilo vermede yavaşlıyor. Şu ramazanı almadan geçirelim başka bişey istemiyorum artık ben.

Selam kızlar olacak arada böyle önemli olan nasılsa gitti deyip pes etmemek. O yüzden kaldığımız yerden tam gaz devam.

Canlar ben geldim çok mutluyum dün anlımın akıyla 16 kişilik misafir ağırladım evimde içim huzur doldu ramazanı şimdi hissettim :-S
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı mantarlı tavuk
2 yemek kaşığı patates püresi
İki sarma
Sahur
Sarma ve çorba hariç diğerlerinden aynı miktarda yedim sarma çorba yemedim

Menüm kalabalıktı ama yediğime hiç pişman değilim ) yüzsüzlüğün bu kadarı ) değilim çünkü kilolar gitmeye devam ediyor

evet hayırlısıyla ramazan.i atlatsk ramazan güzel hoşda sadece kilo alma problemi değil de bir çok yönden sıkıntı olyo benim için düzen değişiyor sürekli mide rahatsızlgi çekiyorum

Az kaldı canım başlanmış bitmiştir...

Canim yayla havasini bilirim buyuk dayimin mugladaki yayla evine gitmistim havasinin suyunun hatta yemekler bile organik sebzeden zeytin yagindan oldugu icin ekstra guzel olurdu ne mutlu bir kac ayda olsa cocuklarin saglikli beslenip saglikli bir haca solucaklar guzel havadan paketleyip kargola banada yolla
sag ol canim guzel sozlerin icin ben aldigim kaloriden cok bedenime o saatte zarar verdigim icin uzuldum bir daha yasamak istemiyorum bu durumu canim ben bitki cayini metabolizmam calissin ve sindirimkolay olsun diye iciyorum kayisi cayinida kabiz o
Lmayim diye alistim artik
Sağol canım aynen öyle kaza geliyorum demiyor işte. Darısı oğlunun başına.
aminnnn insallah

pilav bir serviz kasigi olsaymis daha guzel bi menu olurmus ama soyledigine gore pilav zaafinmis

Gecmis olsun canim kabizlik fena ben yesilcayla kayisi cayini karistirip iciyorum masallah bir sıkıntim yok neyse gelelim menune canim inan menun guzel senin gozune cesit cok oldugu icin fazla geliyor hepsinin olcusu dozunda

pilav bir serviz kasigi olsaymis daha guzel bi menu olurmus ama soyledigine gore pilav zaafinmis
Hemde ne zaaf canım. Sanki pilav yemezsem doymuyor hep ac kalıyorum gibi ya pilav ya dolma ya sarma biri mutlaka olmalıydı soframda ama bayağı kaldırdım. En azından haftada ikiye çektim bazen böyle olculuyu kaçırdığım olacak herhalde allah korusun...

Ben de geldim ben deee)) bgn diyete başladimmm:))

slm canm hosgeldin ...
bende reglimbi duzene giremediyemeseklim
sabh.domates nane peynir biraz zeytinyagiylaharmanladimbi dilim ekmekle yedim
ara.bi seftali
oglen biraz yoresel yemegimiz keksek ama biz farkli yapioz ayran bulgur pirinc den yagsizyarim kase bi parca borek
ara.kahwe uc sakli koy biskuvi
aksam.keske
iftar esime eslik etmekicin karpuz
ara.cay....ayyy yaz yaz bitmedii ne yemisim ama:44:

ohh ne güzel hepinizn davet ettiği eş dostlari var biri de beni davet etse

bugün günlerden omega3 günü denizden babam çıksa yerim derler ya o denli seviyorum iftara davetliyiz balık salata yicez yuppiiii

menünde sıkıntı yok ,aslında tatlılarda'da yok sadece zamanlama sorunu var malesef şerbetli tatlılar geç saatte popo göbek olarak bize davetiz misafir oluyor

evet hayırlısıyla ramazan.i atlatsk ramazan güzel hoşda sadece kilo alma problemi değil de bir çok yönden sıkıntı olyo benim için düzen değişiyor sürekli mide rahatsızlgi çekiyorum
geçmiş olsun bendede gastrit var sıkıntıya bağlı benim önlem için rezene,elma tüketirdim geçe yıl bu yıl çok şükür fazla ağrım olmadı

Allah kabuletsin canım ne güzel bereketlenmiş evin menüne gelirsek eline sağlık döktürmüşsün ve hepside kararında yemişsin

ee azaltmışsın zamanla haftada bire düşer düşmesede haftada iki normal önemli olan dozunda yemek aslında hatalarımız var ideal kilomuza geldiğimizde bunları yicez biz bunları yiyerek zayıflamayı öğrensek daha iyi kararında yesek hem gözümüz kalmaz hemde hayatımızdan çıkarmak zorunda kalmayız

Ben de geldim ben deee)) bgn diyete başladimmm:))

hoşgeldi iyi ettinnn zayıflamakk iyidir:)))
gayet güzel menün aY abartma neresi çok bunun
slm kızlar bugun abimlere misafir olucam bakalım ne nasıl ve ne kadar yenicek şimdilik öpüldünüzz
hadi bakalım Allah yardımcın olsun

ohh ne güzel hepinizn davet ettiği eş dostlari var biri de beni davet etse

ay sende izmirlisin gel bana ben sana en sağlıklı iftarı yaparım üstüne eliptik yaptırır öyle yollarım

aşklar menü belli olmaya başladı en azından dondurma ve şekerpare kesin ben yapıyorum ikisinide sülemesi ayıp dünde yapmıştım ama yemedim sayılır buğünde nefsimi tutucam

EWET KIZLAR ŞİMDİLİK MENÜMÜ YAZAYIM BELLİ OLMUŞKEN BİRDAHA GİREMEM BUGÜN
iftar
1 kase domates corbası
4 kaşık izmir köfte 4 tane köftesnden
2 kasık pirinç pilavı
bol salata
su

buyuk ihtimalle çayda çerez tatlı v kaçırıcaz hayırlısı inş

sahur
kahvaltı
iki dilim ekmk eşliğinde

kızlar iftar yemeğim
1 porsiyon borulce yemeği
1 kâse yoğurt çorbası
yarım dilim ekmek
çok az salata
2 tane hosafn kayisindan yedim
yemek.ten sonra aşırı bi tatlı krizi tutuyor beni kayısı iyi geldi de
çay.la da
1 tane hurma ve biraz yaban mersni yedim

Sahurda
50gr sade omlet
30 gr lor
1.5 dilim ekmek
Yarım domates
Yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…