- Emoji Skoru
- 1.121
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.101
Afiyet olsun :)
kızlar yediklrmdmm dolayı hep çekiniyorm yazmayı iftar da yediklerim
100 gr kadar garnitrlu kofte
3 kasık bulgur pilavı
1 kâse mercimek çorbası
semizotu salatası ekmek hiç yemedm
sahurum hep aynı malesef tok tuttuğu için haşlanmış yumurtamdan tawgdamyrm
peynirim
ve 1 dilim ekmek
domates salatalık
yiycm birazdan şimdi de ayak üstü bi kaç kasık hosaf ictim kayısısylan beraber belki biraz bağırsaklarımi calistirip diye
kızlar ben hiç wc çıkamıyorum çok zor durumdym yaa
Ahh ahh bugün iftara misafirlikteydik. Ev sahibinin deil de annemin israrla ye baskilarina maruz kaldim mecburen herseyden yedim.:26:
Iftar: 2 kasik corba
2 kasik manti
4 kasik etli patates
2 dilim karpuz
Komposto
Sonra cay icildi ve zorla 1 adet kemalpasa 1 dilim baklava agzima tikildi
Sahur: biraz pideyle kahvalti yapmaya calstm canm hicbirsey istemedi
evet hayırlısıyla ramazan.i atlatsk ramazan güzel hoşda sadece kilo alma problemi değil de bir çok yönden sıkıntı olyo benim için düzen değişiyor sürekli mide rahatsızlgi çekiyorum
evet hayırlısıyla ramazan.i atlatsk ramazan güzel hoşda sadece kilo alma problemi değil de bir çok yönden sıkıntı olyo benim için düzen değişiyor sürekli mide rahatsızlgi çekiyorum
Canim yayla havasini bilirim buyuk dayimin mugladaki yayla evine gitmistim havasinin suyunun hatta yemekler bile organik sebzeden zeytin yagindan oldugu icin ekstra guzel olurdu ne mutlu bir kac ayda olsa cocuklarin saglikli beslenip saglikli bir haca solucaklar guzel havadan paketleyip kargola banada yollaTesekkurler canim. Tarsus'un yaylasi var canim çamliyayla diye oraya gidiyorum pazar gunu, agustos sonuna kadar kalacam insallah.
İftara misafirim var, firinda tavuk patates, pilav, borek dogme corbasi ve salata. Azar azar yemeyi dusunuyorum canim cok istemiyor zaten malum bu hafta oruca ara verdim ben. Herkese hayirli iftarlar, opuyorum.
sag ol canim guzel sozlerin icin ben aldigim kaloriden cok bedenime o saatte zarar verdigim icin uzuldum bir daha yasamak istemiyorum bu durumu canim ben bitki cayini metabolizmam calissin ve sindirimkolay olsun diye iciyorum kayisi cayinida kabiz oSen o kadar istikrarli ilerliyorsunki hicbirsey olmaz canim birgunden uzulme, sporunu yapar kat kat cikarirsin acisini merak etme. Oralari biliyormusun bilmem ama Yayla icin soylediklerin cok dogru havasi suyu besinleri mis gibidir. Bu sene tavukla bildircinimizda var, taze yumurtslarimiz her sabah hazir yani kilo almadan donersem iyidir, gerci teyzem butun spor aletlerini goturmus evimiz cok yakin gidip spor yaparim hergun, zayiflayip donerim belkide)
Ya ben iftar sonrasi bitki cayimi icemiyorum hic, bak sen ne guzel istikrarli bir sekilde iciyorsun masallah,bskiyorumda nenune sanki hic ramazan ayinda degil gibisin, kiskaniyorum valla ben ramazan diye cok cok dikkat edemiyorum, sen sporunu bile ihmal etmiyorsun kirkbinkere masallah sana, dedigim gibi bir gunluk kacamak, sana asla zarar ve-re-mezzzzz..
Operim herkesi...
aminnnn insallahSağol canım aynen öyle kaza geliyorum demiyor işte. Darısı oğlunun başına.
pilav bir serviz kasigi olsaymis daha guzel bi menu olurmus ama soyledigine gore pilav zaafinmisGelelim iftara malesef kaçırdım ki ne kaçırmak benim pilava büyük zafim var uc öğün olsa yerim o derece yanii. Neyse bir kroce çorba bir küçük tavuk but. Ve iki setvis kaşığı pilav bir küçük kase yogurt bayagi cok oldu yaz yaz bitmiyor... çok acikiyorim ben yaaa
kızlar yediklrmdmm dolayı hep çekiniyorm yazmayı iftar da yediklerim
100 gr kadar garnitrlu kofte
3 kasık bulgur pilavı
1 kâse mercimek çorbası
semizotu salatası ekmek hiç yemedm
sahurum hep aynı malesef tok tuttuğu için haşlanmış yumurtamdan tawgdamyrm
peynirim
ve 1 dilim ekmek
domates salatalık
yiycm birazdan şimdi de ayak üstü bi kaç kasık hosaf ictim kayısısylan beraber belki biraz bağırsaklarımi calistirip diye
kızlar ben hiç wc çıkamıyorum çok zor durumdym yaa
Hemde ne zaaf canım. Sanki pilav yemezsem doymuyor hep ac kalıyorum gibi ya pilav ya dolma ya sarma biri mutlaka olmalıydı soframda ama bayağı kaldırdım. En azından haftada ikiye çektim bazen böyle olculuyu kaçırdığım olacak herhalde allah korusun...pilav bir serviz kasigi olsaymis daha guzel bi menu olurmus ama soyledigine gore pilav zaafinmis
Ben de geldim ben deee)) bgn diyete başladimmm:))
Ahh ahh bugün iftara misafirlikteydik. Ev sahibinin deil de annemin israrla ye baskilarina maruz kaldim mecburen herseyden yedim.:26:
Iftar: 2 kasik corba
2 kasik manti
4 kasik etli patates
2 dilim karpuz
Komposto
Sonra cay icildi ve zorla 1 adet kemalpasa 1 dilim baklava agzima tikildi
Sahur: biraz pideyle kahvalti yapmaya calstm canm hicbirsey istemedi
geçmiş olsun bendede gastrit var sıkıntıya bağlı benim önlem için rezene,elma tüketirdim geçe yıl bu yıl çok şükür fazla ağrım olmadıevet hayırlısıyla ramazan.i atlatsk ramazan güzel hoşda sadece kilo alma problemi değil de bir çok yönden sıkıntı olyo benim için düzen değişiyor sürekli mide rahatsızlgi çekiyorum
Allah kabuletsin canım ne güzel bereketlenmiş evin menüne gelirsek eline sağlık döktürmüşsün ve hepside kararında yemişsinCanlar ben geldim çok mutluyum dün anlımın akıyla 16 kişilik misafir ağırladım evimde içim huzur doldu ramazanı şimdi hissettim :-S
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı mantarlı tavuk
2 yemek kaşığı patates püresi
İki sarma
Sahur
Sarma ve çorba hariç diğerlerinden aynı miktarda yedim sarma çorba yemedim
Menüm kalabalıktı ama yediğime hiç pişman değilim) yüzsüzlüğün bu kadarı ) değilim çünkü kilolar gitmeye devam ediyor
Hemde ne zaaf canım. Sanki pilav yemezsem doymuyor hep ac kalıyorum gibi ya pilav ya dolma ya sarma biri mutlaka olmalıydı soframda ama bayağı kaldırdım. En azından haftada ikiye çektim bazen böyle olculuyu kaçırdığım olacak herhalde allah korusun...
Ben de geldim ben deee)) bgn diyete başladimmm:))
gayet güzel menün aY abartma neresi çok bununslm canm hosgeldin ...
bende reglimbi duzene giremediyemeseklim
sabh.domates nane peynir biraz zeytinyagiylaharmanladimbi dilim ekmekle yedim
ara.bi seftali
oglen biraz yoresel yemegimiz keksek ama biz farkli yapioz ayran bulgur pirinc den yagsizyarim kase bi parca borek
ara.kahwe uc sakli koy biskuvi
aksam.keske
iftar esime eslik etmekicin karpuz
ara.cay....ayyy yaz yaz bitmedii ne yemisim ama:44:
hadi bakalım Allah yardımcın olsunslm kızlar bugun abimlere misafir olucam bakalım ne nasıl ve ne kadar yenicek şimdilik öpüldünüzz
ohh ne güzel hepinizn davet ettiği eş dostlari var biri de beni davet etse
hayır demem valla gelirim
kızlar iftar yemeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?