Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Bende seni seviyorum canim benim ohhh yayla havasi ne guzel tadin cikar iemipeki nereye gidiyorsun ne kadar kalacaksin simdiden iyi yoolculuklar

Ayrani biliyordum ama yogurtu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim
tarif icin cok tesekkurler canim eline saglik

İftar menüm iki kaşık makarna ekmeklik pizza cacık bol su
Sahur
Avuç içi kadar pide kahvaltılık
Ben iftarida sahuruda sevdim pizza ne kadar yedin dozunda yediysen.sikinti yok
Sahur:
Biraz pideyle kahvalti
Küçük kase yoğurt
Yarım muz

Sahurunu sevdim sahurda su ne kadar iciyorsun

Son düzenleme:
Bende bugun ayran detoksuna basladim siskinligimi alsin diye
ooo hadi hayirlisi bende yapmistim yanlis hatirlamiyorsam 1,500 - 1,800 arasi vermistim.

sahur da
yarım kâse kayısı hosafi
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
peynir 2 dilim salatalık 2dilim domates

aranizda en çok yiyen ben oldum menü.lrnz çok az böyle olunca ben utanıyorum ya

Cnm neresi cok bunun kalorisi dusuk hafif guzel kahvaltilik

Son düzenleme:
Ahhh kızlar dünden beri giremedim kızımın kolu yanmış onunla uğraştım çok degil avuc içi kadar bir yer ama yanık işte. Bu arada kızım kuran a da geçti çok mutluyum çokta hevesli. İşte bi telaşede iftarı kahvaltı şeklinde geçirdim. Sahurda öyle zaten birde imsaga 15 dk kala kalktım bir bardak ayran küçük bir parça pide yedim. İyiyim şükür. Menüleriniz cok guzel bu arada usriyusra pide tarifini deniycem sağolasın tarif için. Hepinizi öptüm kızın durumuna göre yazarım akşam

ooo hadi hayirlisi bende yapmistim yanlis hatirlamiyorsam 1,500 - 1,800 arasi vermistim.

Cnm neresi cok bunun kalorisi dusuk hafif guzel kahvaltilik

Ayy canm ins bende werebilirim buarada gram kimildamio kilom ya coksinir oluyorum reglim oyuzden mi acaba anlamdim

2ltyi geçiyordur rahat

geçmiş olsun canım kızına. Kuran a geçmesine de çok sevindim. Allah daim eylesin

Ayy canm ins bende werebilirim buarada gram kimildamio kilom ya coksinir oluyorum reglim oyuzden mi acaba anlamdim

Tastatlicadim bise sorcam sana bu diyette kahwe iciliomu kahwesisi bi gun bile dayananm..bide ben ayrarinin pisirdim cigden icemedim sorun okurmu bide biraz kiraz bi seftali yedim

oyyy kıyamam çok geçmiş olsun yanık yanıktır ufacık ile olsa insanı maf ediyor ben evde yanık kremini hazırda tutuyorum Allah korusun evlerden uzak ama tedbir amaçlı herkezinevinde böcek yanık kremi olmalı tekrar geçmiş olsun ALLAH şifa versin bu arada kuran'a geçmesine nasıl sevindim anlatamam darısı oğlumunda başına

elbette regl eşittir ödem şişkinlik demektir sen bol su içeceksin ödem atmak için

Tastatlicadim bise sorcam sana bu diyette kahwe iciliomu kahwesisi bi gun bile dayananm..bide ben ayrarinin pisirdim cigden icemedim sorun okurmu bide biraz kiraz bi seftali yedim
kahve çay,serbest ti yanlış hatırlamıyorsam ama meyva sanırım yoktu bu diyette 2 gün sık dişini ben birebir uydum güzel sonuç aldım geride almadım,pişirdim demişssin ben oda sıcaklığında tuttum birde su bardağı ile içtim yudum yudum

Bende seni seviyorum canim benim ohhh yayla havasi ne guzel tadin cikar iemipeki nereye gidiyorsun ne kadar kalacaksin simdiden iyi yoolculuklar

Tesekkurler canim. Tarsus'un yaylasi var canim çamliyayla diye oraya gidiyorum pazar gunu, agustos sonuna kadar kalacam insallah.
İftara misafirim var, firinda tavuk patates, pilav, borek dogme corbasi ve salata. Azar azar yemeyi dusunuyorum canim cok istemiyor zaten malum bu hafta oruca ara verdim ben. Herkese hayirli iftarlar, opuyorum.

Cok gecmis olsun canim saglik herseyden onemli boyle zamanlarda anliyoruz malesef. Kizini opuyorum senide

Kac gundur efendi efendi besleniyordum bugun film koptu kayinvalidem evimize yemek sip.etti yarim ekmek arasi odemis kofte 2 bardak ev yapimi ayran birazda patates yedim ve cokkkkkk pismanim cokkk gectim kilo almayi bedenime ruhuma o kadar yemekle zarar verdigim icin cok uzgunum Allah affetsin simdi bitki cayimi icecegim suyumu 1.5lt tamamlayip engec 11.30 uyumayi planliyorum

şeyyyy ufak çaplı kiskandim orasi pek guzeldir simdi temiz hava püfur pufur organik gidalar ye ,ic, uyu ordaki uykuda mis gibidir simdi simdiden iyi eglenceler

Sen o kadar istikrarli ilerliyorsunki hicbirsey olmaz canim birgunden uzulme, sporunu yapar kat kat cikarirsin acisini merak etme. Oralari biliyormusun bilmem ama Yayla icin soylediklerin cok dogru havasi suyu besinleri mis gibidir. Bu sene tavukla bildircinimizda var, taze yumurtslarimiz her sabah hazir yani kilo almadan donersem iyidir, gerci teyzem butun spor aletlerini goturmus evimiz cok yakin gidip spor yaparim hergun, zayiflayip donerim belkide)
Ya ben iftar sonrasi bitki cayimi icemiyorum hic, bak sen ne guzel istikrarli bir sekilde iciyorsun masallah,bskiyorumda nenune sanki hic ramazan ayinda degil gibisin, kiskaniyorum valla ben ramazan diye cok cok dikkat edemiyorum, sen sporunu bile ihmal etmiyorsun kirkbinkere masallah sana, dedigim gibi bir gunluk kacamak, sana asla zarar ve-re-mezzzzz..
Operim herkesi...

Sağol canım aynen öyle kaza geliyorum demiyor işte. Darısı oğlunun başına.

Cok gecmis olsun canim saglik herseyden onemli boyle zamanlarda anliyoruz malesef. Kizini opuyorum senide

Çok sağol canım. Bende seni öpüyorum iyi tatiller diliyorum bizim yerimizede bol bol temiz havayı çek içine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelelim iftara malesef kaçırdım ki ne kaçırmak benim pilava büyük zafim var uc öğün olsa yerim o derece yanii. Neyse bir kroce çorba bir küçük tavuk but. Ve iki setvis kaşığı pilav bir küçük kase yogurt bayagi cok oldu yaz yaz bitmiyor... çok acikiyorim ben yaaa

Son düzenleme:
kızlar yediklrmdmm dolayı hep çekiniyorm yazmayı iftar da yediklerim
100 gr kadar garnitrlu kofte
3 kasık bulgur pilavı
1 kâse mercimek çorbası
semizotu salatası ekmek hiç yemedm

sahurum hep aynı malesef tok tuttuğu için haşlanmış yumurtamdan tawgdamyrm
peynirim
ve 1 dilim ekmek
domates salatalık
yiycm birazdan şimdi de ayak üstü bi kaç kasık hosaf ictim kayısısylan beraber belki biraz bağırsaklarımi calistirip diye
kızlar ben hiç wc çıkamıyorum çok zor durumdym yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…